Dance your pride

Jeg har en mistanke om at det ville vært veldig kjedelig i Brüssel, om det ikke hadde vært for homsefestivalen. Vi skjønte først ikke hva det var for noe først (alle de bodene med kondomer, porno filmer og t-skjorter hvor det stod "I love my mommies/daddies" på). Men det skjønte vi jo når digre lastebiler med svære høytalere og homofile stod parkert på veien. Lyden var så høyt at jeg kunne kjenne lydbølgene treffe føttene mine. Selv synest jeg at hele opplegget var utrolig gøy og meningsfullt. Synd det ikke er så mye sånt i Norge.


18.mai.2010 - Foto - Kommentarer 7

kult : DD

wow, tøft! :d

stiligt! :O

Sånn var det i New York i fjor sommer da jeg var der. Haha. Skjønte ingenting da jeg så den store lastebil greia komme kjørende to kvartal fra Empire State Building, så begynte å mase om å gå ned igjen. Haha.

Så kult :)

haha så artig : D

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits