Monki Weekday

Sist jeg var i Oslo med klassen var hovedmålet mitt å besøke de to butikkene Monki og Weekday. Det fikk jeg gjort, selv etter litt leting. Skjønte nemlig ikke hvor de butikkene lå. He-he.

Det første jeg tenkte på da jeg gikk inn på Monki var hvordan butikken så ut. Speilvegger og tak med masse fargepynt prydet butikken. Monkis design beskrives som «et fantasifullt walk-in closet der Tokyo street style kombineres med skandinavisk motebevissthet». Det var veldig fancy ved første øyekast, men Gud hvor vanskelig det var å finne fram til ting! Jeg klarte så vidt så se gjennom klærene, for alle fargene stod i veien.Weekday på den andre siden er det stikk motsatte av Monki. De fargene som slo meg, etter å ha gått helt rundt og inn på butikken - noe jeg ikke trengte å gjøre, var svart, hvitt og grått. Hyllene og stativene som klærene var på var spesielt formet. Jeg må nesten innrømme at det var litt rotete, selv om det var utrolig kult. Klærene viser en mer rocka stil og boyfriend hos jentene, mens guttenes klær var litt mer feminint. Det er som å forminske kontrastene mellom gutte- og jenteklær.Har du vært på butikkene? Hva synes du?
04.jun.2010 - New stuff - Kommentarer 8

SV: Ja, hun er veldig flink : )

Ha en fin kveld da ; )

aldri vært der gitt.. menså bra ut =D

Malin

Har kun vært i Monki, likte den veldig godt.

så fine butikker, kult :-)...nei, jeg har ikke vært i noen av de.

wow! vært i Oslo flere ganger men aldri vært innom der : O bør kanskje gjøre det neste gang XD

Aldri vært der -.-

Jeg vil dra et sted...

vurderer å reise til oslo en dag kun for å besøke monki. dør hver gang jeg er på nettsiden og ser alle de fine klærne. er det bedre utvalg i butikken? og hvordan er prisene på weekday?

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits