from my window

Latet bare som om jeg kan noen som helst ting om fotografi. Knipset noen bilder, redigerte på photoscape og føler meg virkelig kjempe proff. Har til og med en egen kategori her som heter "photography". Kjøpte meg til og med speilrefleks! El o el. Fjortissfotograf. Say cheese.~ Fotografert av Vivian med Nikon D80, 18-135mm < OK? Hva er egentlig de mm greiene?

07.feb.2011 - Foto - Kommentarer 13

Wooow! Kjempe fine bilder...også bra kvalitet!

nydelige bilder! :D

de var jo tøffe! vet ikke helt hva de mm tingene er, tror det er sånn millimeter kanskje? har ikke peiling :o

Fine bilder!

søte bilder :D

Nydelige bilder! Tror kanskje det mm greiene kan være hvor lang kameralinsa er? At det er 18 mm før man zoomer og kan bli max 135 mm når man zoomer? Bare en teori, men hadde vært logisk at det var det. :)

Juwo har rett :3

Diiiigg ^_^

fine bilder!

Kjempefine bilder! (:

Har du noen programmer som man redigerer videoer å anbefale? Bruker Windows Live Movie Maker, men den suger ^__^

nhi

du kler kort hår det passer deg perfekt du blir kjempe finn

Det er som "Julia" sier. Det er selve innsiden av objektivet/linsa som forlenges når du zoomer og korter ned når du ikke zoomer! ;) Nydelige bilder, du er kjempeflink!

Heii, hvilket program er det du bruker når du redigerer bildene dine ? De blir så fiiine <3 Jeg vet ikke hvilke programmer man kan bruke for å gjøre de sånn, så kan du pliz si det ? :)

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits