perspektivph; WeHeartIt

En man kom gående over en slette. Da han var midt ute på sletta, fikk han øye på en ulveflokk litt lengre framme. Ulveflokken begynte å bevege seg mot ham, og han søkte mot et stup et stykke unna. Da han kom fram til stupet var ulveflokken hakk i hæl. Han kastet seg utfor, og grep en rot som stakk ut.

Mens han hang der og skalv kikket han opp og så ulvene som sto der oppe og siklet. Da han kikket ned, så han et langt stup og fire ulver på bunnen. Brått kjente han at roten begynte å gi etter. Han hørte hvordan det knakte. Samtidig fikk han øye på noen modne bjørnebær som hang på ei grein. Han strakte ut hånden og fikk tak i noen av bjørnebærene. Så vidunderlig gode de var.

Utdrag fra Hvorfor gror gresset? samlet og skrevet av Klas Hallberg og Magnus Kull.

23.mar.2011 - Inspirasjon - Kommentarer 11

hmm, litt rart, men bra :D

Fint bilde<3

likte litt den teksten.. hahah :)

ooo. drit bra tekst jo! spennende :o

Marianne

Den var søt på en rar måte! :-)

sv: hater snø og kulde jeg også :c. ihihi ja jeg vet, spencer er himla søt <3

Teksten var utrolig nok fengende. Men håpte hele veien at man skulle tippe hvordan han overlevde høhø. :p.

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits