dreamcatcher dreamcatcherJeg våknet av en vond drøm til en grå lørdagsmorgen. Forventningene til april ble blåst vekk med den kalde vinden. Grå start på dagen gjør at jeg føler et lite hint av tristhet inni meg. Jeg har lært en ny ting om meg selv i dag. Søvnen og starten på dagen min, er med å bestemme humøret mitt for resten av dagen. Desverre har jeg vært gretten og bitter helt siden. Vonde drømmer pluss gråe dager er lik en gretten, sarkastisk og klagete Vivian.

Hva påvirker humøret ditt?

02.apr.2011 - Day n' night - Kommentarer 8

mye! Alt påvirker egentlig humøret mitt, det å ikke ha spist, søvnmangel osv.

stilig bilde :- )

Veldig mye egentlig :P

Kjempe fint bilde!

nokså mye :/

Stilig bilde! :)

drømer som jeg ikke liker påvirker meg !!

Er helt lik selv, været kan påvirke meg veldig. Årstider genrellt, slik at jeg fungerer mest to måneder ut i det nye året frem til september-ish. Etter det går jeg mer i hi og kan bli en smuule moody. :P

God helg til deg:)

Marianne

Mensen, min venn, mensen.

uff. nei så kjipt ;/ Ikke greit å høre altså

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits