småtrollSom oftest innrømmer jeg det ikke, men jeg liker egentlig å tilbrine tid med de små. Spesielt når de er snill mot meg. Som i dag. I dag har småtrollene vært snille. Småtrollene som ellers plager livet av meg. Småtrollene som ødelegger morgenen min, med å hoppe i senga mi. Småtrollene som varmer hjertet mitt med sin latter. Småtrollene som overrasker meg med ord, jeg aldri har forventet meg komme fra dem.

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet til bestemor med et glass husholdningssaft og hjemmelaget pasta og pizza. Jeg er god og mett, og må nok komme meg ut til småtrollene før de knuser vinduet med bankingen sin.

Liker du å tilbringe tid med de små?

20.apr.2011 - Day n' night - Kommentarer 19

ja! så søtee bilder :-)

koselige bilder! ja syns faktisk det er kosli iblandt iallefall :D

søte bilder :D

Haha, *fint bilde

Aww, så søte bilder :D

utrolig søte bilder!

Jepp. Søte bilder! :)

elsker det! Søte bilder :-D

ja! søte bilder :)

utorlig fint desgin forresten!!

Utrolig søte bilder! Liker det så lenge det ikke er så mange av dem at de påvirker hverandre til å bli herjete og irriterende.. :)

så søte bilder :D

Søøøt:D

Ja, det liker jeg <3 så søte unger ;)

Det er jo koselig å være med de små, men for meg kand et bli litt for mye etter en times tid, haha :) utrolig søte da, og fine bilder!

jada, aww så søte ;D

Elines

såååå søøøøøøt

Aww, så søte <3

sv; Then do it :'D

så søte bilder :D

Marianne

De små er sp koselig å leke med! :-) Utrolig skjønne småtrollene dine er!

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits