gult familieselskap

Når du blir servert god mat med nydelig dessert og koselige ord til, vet du at du er i et familieselskap. Men når personene snakker i munnen på hverandre og den ved siden av deg snakker til deg som om du sitter 20 meter unna, da vet du at du er i et gult familieselskap. Jeg liker ikke familieselskaper, spessielt ikke den gule typen.

Et gult familieselskap er ikke et selskap der en går kledd i gult. Egentlig kan en gå kledd i hva som helst, så lenge en føler seg bedre enn alle andre i det. Et gult familieselskap er et selskap når alle dine asiatiske slektninger samlest for å spise, synge, sladre og skryte.

Det er ikke lett å være asiater. Kineser er du, uansett hvor du egentlig kommer fra. Forholdet med naboen er elendig, for han tror at familien din har skylden for at bikkja er borte. (Bedre blir det egentlig ikke når jeg truer klassekameratene mine med at hvis de er slemme mot meg, så kommer Onkel Elleve og tar hunden dems.) Alt i alt er dette fælt nok, men så meg jeg også komme meg gjennom disse familieselskapene. Minnestund for farmor, minnestund for oldemor, minnestund for farmor til oldemor.

Maten er god, da. Takk for det.

Hvordan er femiliesleskapene hos deg?


22.apr.2011 - En masse ord - Kommentarer 21

da er ihvertfall ikke familieselskapene med min familie gule, vi pleier å kose oss vi ! :-)

Bruker å gå ganske greit for seg egentlig, men vi bruker ikke å være så mange så kanskje derfor:)

Sv: Tusen takk for hyggelig kommentar:D

korslige :) Søt du var på bildet! <3

uffda uffda :// familieselskap er greit så lenge jeg får være i fred ^_^

bråkete og koselige :)

SV; Ja, elsker snapple ♥ hehe :)

Så morsomt innlegg! ^^ Jeg skulle gjerne hatt flere gule elementer i familieselskapene våre, men det blir med meg og mine to brødre. Vi er alle adopterte, men det er dog tilsynelatende bare jeg som er gul >_<

Hm... god påske fra en fellow yellow (n_n)

Dei er vel ganske så kjedelege...

De kan være bråkete, men er nå ganske kjekt: )!

Marianne

Mine er bare kjedelige. Skal vi bytte? :-)

har ikke familieselskap, hahahah! :P

Takk for kommentaren :) Ettersom jeg ikke synes det er noe negativt å si om dette produktet, har jeg valgt å bare skrive min mening. Jeg er ganske usikker på hva det koster, men tror det er rundt 200 lappen. Og det kan vel kjøpes hos de fleste frisørsalonger, som selger det merket!

Dere kan godt få en hund av meg? Jeg har like.... seks stykker.

Vi har alltid kjempe koselige familieselskaper vi, fordi vi er en skikkelig sammensveiset familie! :-D Lykke til med selskapet, du klarer deg nok ;)

I vårt gule familieselskap rekker ingen å sette seg ned for å nyte maten, alle står nemlig på kjøkkenet og lager den. Etterpå spiller vi kort, mah jong og synger karaoke. Høyt. Veldig høyt.

er ikke noe spesielt med våre familieselskap... spise, snakke, åpne gaver osv:) men koselig

det vanlige :P

haha, du er søt! Hvor i norge bor du? :))

det samme, er også en asiater(filipinsk) og når det kommer til prating ogsånt, blir det fort kjedelig..

HAHAHAH, DA ER VI 2 AS! men det kan være koselig noen ganger å få samlet familien sammen da ^^

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits