staying in bed on a monday morning

Denne mandagen våknet jeg opp med hodepine og et øyelokk som var så hoven og tung at den forble lukket. Hjemme fra skolen ble jeg liggende i senga, fikk sove i lyset og drømte om ting jeg ikke ville våkne fra.


Rundt ti-tiden bestemte jeg meg endelig for å rulle ut av senga fordi øyelokket endelig er blitt litt lettere, og fordi blæren hadde fått nok og magen rumlet. Jeg trippet ned trappa og lagde meg to ostesmørbrød med ketsjup nederst og en kopp med skogsbærte. Etter en halvtimes lesing av nyheter kjærte jeg et stort eplekakestykke og lagde meg enda en kopp med skogsbærte.


Så gikk det opp for meg at yndlingstreet mitt var blitt grønn, også kjente jeg en varm bris av glede gjennom vinduet på rommet.
Deretter satt jeg ned ved vinduskarmen og fant fram Monki-magasinet som kom i posten for fire dager siden. Det første bildet minte meg på noe jeg, Saragullet og Oanh gjorde på Chatroulette. Det andre bildet fikk meg til å fantasere om alt det jeg og mine skjønne skapninger skal gjøre i sommer. Det og mye mer.
Óg da jeg skulle rydde vekk magasinet fant jeg sjokoladeboken min. Ikke bare ser den ut som en herlig søtklump, men så lukter den som det også. Jeg gleder meg til en dag jeg har tid, så kan jeg sette meg ned og skrive søte ord og oppskrifter om sjokolade i den.


Så bestemte jeg meg for å være en flink pike side jeg ble hjemme fra skolen, til tross for det enorme antallet av fravær jeg har fra før av. Jeg fant en behagelig stilling i senga for å lese om krig, menneskelighet, sult, fredsarbeid, sorg, nød og barnesoldat.


Som alle andre bittersøte ting ga disse fortellingene meg en klump i halsen. Ikke bare fordi det var trist, men også skamheten som kom da jeg nettopp i går kveld har vært så ufornøyd med livet mitt. Men har ikke vi alle sånne øyeblikk? For meg er perspektiv redningen.

Er du fornøyd med livet?

09.mai.2011 - Day n' night - Kommentarer 32

fine bilder :-)

nja. passe.

Jeg er litt fornøyd med livet :)

er super fornøyd :D

jaa, tror det. og fint inlegg. looove.

Jaaa , kjempe fornøyd! :)

God bedring! :D

ja :D

jeg liker måten du skriver på! :) Kjempe fine bilder og. Er syk sjæl jeg, har vært syk i en uke :o God bedring i alle fall

jepp :D god bedring! du har fin blogg <3

Njaa, litt:-)

Så utrolig fine bilder, Viv.

Hvordan lagde du fuuuuu(g)lene ? :3

Marianne

Jeg er egentlig veldig fornøyd og takknmlig. :-)

God bedring!

Idag så er jeg det!!

Nydelige bilder!!

avhenger litt egentlig.

Sv: hehe, en veldig stor flyplass!

Ja er egentlig ganske fornøyd med livet mitt:-)

Sv: Det skjønner jeg at du ikke får lov til :)

Du må ha god bedring og bli frisk fort, så får du sitte ute i sola du å ;)

Ikke alltid..

elsker og lese bloggen din :)

utrolig fint innlegg!

fine bilder :-))

Elske bildene dine! De er så herlige og inspirerende og ikke minst orginale...Hvilket kamera bruker du? :-)

tja :-D

NYDELIGE BILDER!

sv; takktakk for kommentar <3

fine bilder! :-D

Sykt, du er flink å ta bilder!! God bedring! :)

Victoria

Hm. Tja, er vel det. :)

jeg syns du skriver så fint. kunne ønske at min dag var som din. ja, jeg er ganske fornøyd, men er redd for at alt går vekk på et blunk, men så tenker jeg på at sommeren snart er her.

Ja på noen måter, nei på andre :p

hvor kjøpte du sjokolade boka ?

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits