de siste dagene & sånt

I det siste har jeg hatt problemer med å sove. Kanskje det er varmen. Har du opplevd det? Når det er for varmt under dyna, for varmt over og du kan bare ikke finne en behagelig posisjon. Også ligger jeg bare der klokka 11:45 og ser så mye ut av vinduet som mulig fra der jeg ligger. Av og til er kanskje vårregnet der. Og da er det plutselig lettere å sove. Kanskje med litt pianomusikk i bakgrunden.

Jeg har overnattet hos Sara. På fredag. Etter at vi spiste sushi på café PI. Første gang jeg har fått lov til å sove over hos ei vennine. Det er rart disse greiene som foreldrene mine kaller "tradisjon". Beskytter deg, sier de. Jeg føler at det bare hindrer meg i å leve livet.

På lørdag sov både Frida og Sara hos meg. Vi lå der på de to gamle madrassene og snakket om alt og ingenting mellom himmel og jord. Óg det er sånne øyeblikk som får meg til å tenke at det gjør ingenting om verden går under nå.


// Café PI var for mørkt for mobilkamera, så bildet ble ganske... rar(?)...


Så har jeg lest en masse fine og magiske tekster i det siste. Jeg kom nemlig opp i norsk (+nynorsk) til eksamen, og har dermed brukt den siste tiden til å lese. Fine bøker. Fine bloggere. Fine tekster fra tidligere tiendeklassinger. Det er utrolig mye hva ord kan få deg til å føle. Nå håper jeg bare at det går bra med eksamene.

Ønsk meg lykke til!23.mai.2011 - Day n' night - Kommentarer 16

Lykke til :D

Lykke til!

Kom også opp i norsk :)

lykke til da: )

Lykke til<3 utrolig fine bilder:)

hater å ikke få sove! når det skjer pleier jeg å lese til jeg sovner :)

lykke til :) liker bildene du tar!

SV; Tror ikke den kostet mere enn 129,- ;P

pene bilder!

ha en fin kveld :D

fine bilder :)

MJGX ♥

likte egentlig at det første bildet var litt uklart. Fordi det gjorde lissom en litt mystisk følelse, og det skiller seg ut. Fordi alle tror bildene må være 100% perfekte

sv: mac er nok tusen ganger bedre, men kjøper det heller når jeg starter på vgs, sånn at jeg slipper å bruke en gammel mac da, om jeg skal gå media:)

fine bilder! Å æ liker måten du skriver på :)

Jeg har også søvnproblemer av og til, skal egentlig legge meg klokka halv 10, men det blir alltid sånn halv 11, får jeg har så jeg skal gjøre plutselig, sånne unødvendige saker.

Jeg kjenner emg veldig igjen iallefall. Og iallefall nå i varmen, da får jeg aldri sove nesten, fordi det er så lyst ute, må ha teppe for vinduet, hahah.

Jeg sover i så rare stillinger også, sånne twistede fosterstillinger.

Jeg har ikke smakt sushi ennå, men åh, som jeg vil, får vel kjøpe ting så jeg kan få laget det selv.

lykke til!

Føler så jævlig med deg! Men skal begynne å sove med vinduet åpent.. men da blir det så forbanna kaldt å reise seg opp fra sengen om morningene :( ahha, lukssusproblem!

Lykke til!

Alkymisten av Paulo Coelho er den fineste boken jeg har lest! Så full av undring. Den får deg virkelig til å tenke!

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits