fall giveaway

Hei du fine leser. På bokhyllen min ligger det en liten søtklump, som ennå ikke er blitt skrevet i. Nå som det nærmer seg "knask eller knep", tenkte jeg at jeg kunne gi bort denne knasken til én av mine lesere. Det er en liten notatbok med blanke hvite ark og som ser og lukter som sjokolade!

Så, det du må gjøre er

I Følge bloggen min på Facebook eller Bloglovin'. (Hopp over dette punktet, om du allerede har gjort det.)

II Svare på dette spørsmålet: Hvis lykke var en gjenstand, hva hadde det vært?

III Legg igjen navn, bloggadresse eller andre måte jeg kan kontakte deg på. Du kan også sende svaret til: viviango@hotmail.com. Merk emnet som "fall giveaway" eller noe i den duren.

NB! Søtklumpen gis bort til det mest kreative og fineste svaret innen torsdag den tyvende i tiende.
En, to, tre og lykke til! 

16.okt.2011 - Blogg - Kommentarer 38

så syykt fet!:)

Så sykt søt! <3

Så kul bok! :)

KATHARINA

Hvis lykke var en gjenstand, ville det for meg vært en Mulberry Alexa Oversized!!! HIMMELEN

katharinase@hotmail.com

Har likt på facebook :) Hmmm. Det tror jeg vil variere helt fra person til person. Jeg for eksempel vil da si at en gjenstand eller gave som jeg fikk fra noen jeg er glad i ville vært den gjenstanden som representerer lykke. Min gjenstand ville for eksempel bli hjertesmykket jeg fikk av familien min. Hver gang jeg ser på det tenker jeg på dem, og det gjør meg lykkelig. Som sagt, det varierer helt fra person til person i dette tilfellet. :)

Nydelig bok forresten! Likte den utrolig godt :)

har fulgt deg begge steder :D

Hvis lykke var en gjenstand.. ville det vært en flybillett hjem til jul.

Savner Nord-Norge ganske mye om dagene og jeg teller dager.

Hvis lykke var en gjenstand, vil det i mitt tilfelle vært et kamera. Som lykke er et kamera alt hva du gjør ut av det. Både lykken og kameraet kan være noe du gir opp og legger fra deg på hyllen og lar det støve ned, men du har alltid muligheten til å ta det ned. Når du tar det ned fra hyllen, oppfører det seg som om ingenting har skjedd og det synes at du fortjener det like godt som før du la det fra deg.

har allerede gjort nr 1, lykke i en gjenstand... shit, vanskelig. men tror det må bli kameraet mitt eller skriveboka mi, boka er dævstygg, men det er der jeg får ut tanker jeg ikke kan si til noen som helst, tegne fine skisser og planslegge fine eventer og kameraet er bare lykken i seg selv, for med det kan jeg gjøre det jeg elsker mest av alt her i verden. kontaktdelen får vel være bloggen, theblogwithoutaname.blogg.no :)

Super søt bok! :D

Lykke måtte vell være sjokolade selfølgelig! ;) Smaker himmelsk og gjør meg lykkelig ^^ Hehe

soff_ab96@hotmail.com

Har likt på face c:

For meg,vis lykke var en gjenstand ville det nok vært macbook'en min. Siden den er full av bilder av mine kjære,sanger som får meg til å føle meg bra,video klipp som viser flotte minner og muligheter til å snakke med søsteren min som er i San Fransisco som jeg savner mest av alt.

www-mylittleescape.blogg.no

// Åh, det visste jeg ikke. I hvilken kategori eller måned ligger de i? Haha, jeg har det litt på samme måte. Selv om historiene er fulle av klisjeer og feil, så blir man allikevel litt imponert over hvilken fantasi man pleide å ha :'D

Fulgt deg på bloglovin nå! :-)

Hvis lykke var en gjenstand, hva ville det vært? Jeg tenkte med en gang på kamerea, mobil, et klesplagg eller Macbook pro, men ikke noe av det gjør meg egentlig lykkelig. Glad, ja, men ikke lykkelig. En gjenstand som ville gjort meg lykkelig ville heller vært en stor, hvit ildfastform med nydelig, hjemmelagget lasagne. Hvis det tels som en gjenstand da. Så hadde jeg hatt lasagnen og bedt menneskene jeg er så glad i hjem til lasagne og kos. Jeg elsker lasagne også elsker jeg disse menneskene. Da ville jeg hatt lykke.

// Haha, jeg ser tittelen "gult familieselskap". Dette må leses. Utifra førsteintrykket å dømme, var nok du mye mer moden i måten å skrive på enn jeg var.

Nei, så søt den var :D Skjønte først ikke at det var en notatbok ^^

Hvor er den fra?

med en gang jeg leste dette innlegget, poppa ordet "fotball" opp i hodet mitt. fotball (både idretten og selve ballen) og jeg har gått gjennom godt og vondt sammen, for det meste godt. hver gang jeg ser på en fotball vekkes det frem fantastiske minner som jeg og fotballaget mitt har hatt, noen ganger også minner jeg trodde jeg hadde glemt. jeg har failet, og jeg har ikke minst lykkes med fotballer. når jeg er trist og vil få bort tankene, går jeg ut for å leke litt med en fotball. fotball er som en bror for meg. og noe jeg er 100 % sikker på, er at den vil alltid være der for meg. det er kanskje litt rart at jeg velger fotball, men fotball er livet mitt. den har forandret livet mitt på så mange måter. fotball er lykke.

den var jo skikkelig søt :)

Følger deg på bloglovin.

Vhis lykke var en gjenstand så hadde det vært et stort glass iskald cola. Ingenting e bedre enn det når tørsten gnager i halsen å jeg glømmer alt annet. Får rett å slett en lykkerus-følelse og æ kan slappe hundre prosent av.

// Åh såpass. Føler meg rimelig dum som legger ut mine 8.klasse-stiler nå da, haha. Om jeg vil ha meg en god latter, tar jeg heller fram de fra niende. De er så fulle av emo. Gled deg :'D

Så utrolig fin blogg ! Du er så pen :(

Hvis lykke var en gjenstand, måtte det vært en flaske med såpevann til å blåse tusen magiske og fine såpebobler med!

// Åh nei, haha, det hadde faktisk vært gøy å lese. Er ikke død uansett en av de tre nødløsningene folk flest tyr til når man skriver under press? Har hørt det skal være død, homofili og voldtekt. Verste er at det er sant også, i alle fall for min del > u <

Om lykke var en gjenstand ville det være en cola-kork. Etter en alt for lang og alt for trist dag, er det herligste jeg vet å gå å kjøpe en glasscola. Cola-korkene får meg alltid til å smile. I min siste cola-kork stå det: "Smil til meg, vennen!". Ingenting kan måle seg.

Sara

Om lykke var en gjenstand hadde det vært en boks som lo når du åpnet den. Ikke noe er som å høre andres latter. for latter er et tegn på glede og lykke. Og ingenting gjør meg mer lykkelig enn når andre er glade og har det bra.

Forresten, den copyright greia di er en pain in the ass. Når jeg skal høyreklikke for å åpne linker og andre blogger for å ikke komme vekk fra din så popper den opp og jeg får ikke kommet meg til og fra andre steder.

Sara: Den er fjernet nå. Hadde helt glemt den. Hihi. :)

nr 1 har jeg allerede gjort :-)

nr 2: hvis lykke var en gjenstand, hva hadde det vært? det første jeg tenkte på var et kamera, som hadde dukket opp og fotografert det øyeblikket noen var lykkelige.

c-wolden@hotmail.com

det hadde vært en stor, varm, sterk guttehånd å flette fingrene inn i når det ble kaldt og vinteren kom krypende.

maavie.blogg.no:))

har fulgt begge steder

vis lykke var en gjenstand hadde det vært hvite fine vinger for å fly!!! :)

Josefine

Hvis lykke var en gjenstand ville jeg sagt en hestesko, ikke en ny som du kjøper i butikken, men en godt brukt som har sittet på en hestehov i 6 uker. Vet ikke hvorfor, men jeg blir alltid glad av å se en brukt hestesko, kanskje fordi de betyr lykke, uansett minner det meg på alle de fine turer og opplevelsene på ryggen til min bestevenn.

Hvis lykke hadde vært en ting, så tror jeg det hadde vært en maskin som kunne blåsesåpebobler, mens den kokte god te og spilte fin musikk på en gang.

Har likt siden på facebook :) Hvis lykke hadde vært en gjenstand, ville nok det vært sunt godteri som aldri ble helt spist opp (at det kommer nytt hele tiden). Det hadde vært flott! :)

Har likt bloggen på facebook!

Hvis lykke hadde vært en gjenstand ville det vært dagboka mi. I dagboka mi står det om den gangen jeg fikk synge på TV, og om den gangen jeg så nordlys for første gang med venninnene mine en skjønn vinternatt i fjor. Det står om de herlige sommerdagene hos en venn i Oslo som jeg savner hver dag. Det står også om kjærlighetsorgen jeg hadde for en liten stund siden. Det står om livet - og livet er lykke.

Forresten, bloggen din er utrolig søtnydeliginspirerende! :)

Har likt deg på face :-)

Hvis lykke var en gjenstand ville det vært sukkerspinn for meg. Sukkerspinn for meg er som drømmer. Og drømmer er lykke. Sukkerspinn er mykt, som lykke. Det er søtt som lykke. Lykkefargen min er rosa. Sukkerspinn er rosa. Drømmene min er rosa.

Sukkerspinn er min lykketing<3

Kjempe fine bilder :))

har likt på bloglovin' :)

hvis lykke var en gjenstand ville jeg vært ei bok. dagbok. En dagbok man skrev i når man gikk oppover den kinesiske mur. når man så rihanna for første gang. og så ville jeg vært en gutt. da ville jeg vært den gutten alle jenter ønsker seg. en med fint hår, nydelige øyne, bra klesstil osv og ikke minst - snill. og romantisk

http://pikaachu.blogg.no/

Jeg ville vært Harry Potter-bøkene!

(Forresten, skal like facebook-siden når jeg kommer hjem, skolen har sperret face.. )

Hvis lykke hadde vært en gjenstand hadde det vært kameraet mitt. Det gir meg en følelse jeg aldri har fått av en gjenstand før. Jeg føler at verden blir ett bedre sted og at alt blir bare mer .. harmonisk. Jeg tror at hvis verden hadde vært ett bilde hadde det var ett utrolig bra sted å leve. Alt blir liksom så finfint. Hadde betydd veldig mye for meg å vinne denne konkuranssen. :)

julieflange@hotmail.no

har likt linken på facebook, julie fostervoll lange

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits