i'm grateful for


Hei! Jeg fant denne - http://im-grateful-for.tumblr.com/ - fine bloggen i går, og brukte hele kvelden på å se gjennom de inspirerende bildene som var der. Det er så mye her i verden jeg rett og slett har glemt å sette pris på. Så mye som bare er blitt en "selvfølge". Noe det selvfølgelig ikke er!

Og akkurat nå er jeg veldig veldig takknemlig for at jeg ikke føler noen trang for å være noen andre enn nettopp meg selv. Det er god følelse, det. Din tur.

17.okt.2011 - Inspirasjon - Kommentarer 31

kjemmpefint innlegg :-D

I'm grateful for.... Alonetime, tattoo's, the art of writing, dvd's, my dad and my mom, hate, the art of singing, loving and moodrings.

elsker innlegget!

For noen vakre bilder! Du snakker så veldig, veldig sant!

Liker :)

Utrolig fine!

Er så utrolig mye jeg er takknemlig for. Blant annet kakao med krem, oljepasteller, vintagebutikker, fine folk rundt meg, høstvær. Ja, listen fortsetter. God kveld.

inspirerende :)

Sjekker den ut nå jeg :)

Marianne

Jeg er takknemlig for kjæresten min og for de inspirerende innleggene du bidrar med hver eneste dag.

Min er det same som din!

Jeg er takknemlig for at jeg er til!

Kuult ^.^

julie anett

I'm greatful for life.

så fint. jeg er takknemlig for at jeg har noen som bryr seg om meg. skrape vekk-kartet kjøpte jeg på herreavdelingen på top shop (men man kan jo som du sikkert vet kjøpe det mange andre steder også, for eksempel nettsider) :)

Sarse

jeg er takknemlig for at du er du. <3

Victoria

Siden jeg er veldig lite oppfinnsom i dag, stjeler jeg også noen fra den tumblren:

- british accents

- Darren Criss

- Christmas

- nerds candy (<3<3)

- cats

- bonfires

- libraries

- music

- love

Jeg er så glad i bloggen din.

// Hm, det er iallfall ganske vanlig. Skulle kanskje latt være å påpeke det hehe. Beklager på forhånd om det okkuperer hjernen din på neste skrivedag :'3

Åh, midnight snacks <3 Akkurat nå er jeg grateful for linker. Følger den tumblr-en nå :D

Hei! :3 så fin blogg du har :) kunne du ha tatt en tur innom min? c: www.sinnisin.blogg.no ) <3<3 HA EN GOD DAG VIDERE! :D

enig! Fine bilder btw! :)

/ Den er vintage fra Etsy n_n

ååh, så herlig post med så masse fine bilder og tekster :)

pensler, strikkegensere, varme skjerf, gode sko, kaldt vær, rim, fiskefletter, avskallet neglelakk, wok, varm kyllingsuppe, firstprice cookies, skyer, gå turer i natten, kamera.

ÅÅÅ, det er så viktig å vere takknemleg for det ein har!

herlige bilder :D

Kjempe fine bilder :)

Fint design :)

Jeg er takknemlig for at du blogget om denne bloggen. Har akkurat sett gjennom hele og den er virkelig inspirerende og god!

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits