i'm gonna take that fear and wear it like a crown

 


Han holdt et godt tak rundt føttene, bøyde armene, pustet dypt inn, samlet kreftene... og der var hun i lufta. Spinner en runde... to runder... og tre runder. Faller. Publikum holder pusten. Hoftebenene hennes traff  håndflatene hans som lå der klare - ventet på kollisjonen - og aplausen bryter løs i salen.

Hei, jeg var med skolen min i dag for å se på dette magiske showet.  Det var nervepirrende, andrenalinstigende og vakker. Ikke for å nevne at det var fylt med humor og hjertesukkende musikk. Jeg hater cirkus hvor dyr er en del av showet, så dette var jo bare... fantastisk! Anbefaler virkelig alle som har muligheten til å dra for å se på det.

Er du glad i akrobatikk, stuns eller cirkus generelt?

25.okt.2011 - Day n' night - Kommentarer 24

Åja, digger det! Wow, fytti for en vakker video! Og sangen! Wow! Har du noe peiling på om det komme til noe sted nær Drammen-Tønsberg-Oslo-Kongsberg? xD Wow, digger designet ditt! OG yndlingsfargene dine(Y)! Og lukten og alt det andre! Haha, sært:') Ha en fin kveld videre da!:)

Marianne

Jeg er veldig glad i akrobatikk ettersom jeg driver med turning! Håper det kommer til Stavanger, har virkelig lyst til å det!

Ja jeg liker sirkus, men klovner skremmer meg! det ser bra ut!!

er ikke spesielt glad i det, syns det blir litt kjedelig egentlig.. men wow, for en trailer!

Åå, den videoen! Sirkus der de fokuserer mer på dans, musikk og kunst er så mye bedre enn klovner med rød nese, triste elefanter og skumle løver. Dette vil jeg også se!

Og designet ditt er helt fantastisk! Bloggen din er magisk og fin.

jaa, er gaanske glad i å se på det, men klarer det ikke!

åå, det der så jeg på forrige uke! det var såå fantastisk bra!!

sykt kul video!

Ikke noe spesielt interessert i det, men synes det er stilig å se på!

digger det, men blir så utrolig nervøs på deres vegne! fikk skikkelig frysninger av overskriften og teksten forresten. herlig!

Sv: hehe :D

Ja!

tusen takk for den fine kommentaren.

æææ jeg elsker menneskesirkus. har sett fakirskolen flere ganger og elsker de! Dette her så bare helt fantastisk ut

Jeg elsker elsker bloggen din.

da jeg var liten fikk jeg mareritt hver kveld etter at jeg hadde vært på sirkus, til slutt måtte jeg bare slutte å se på de flinke danserne og tryllekunstnerne i de vakre kostymene. jeg var ikke i stand til å sove etterpå.

sv; skulle ønske jeg var litt flinkere til det, å sette mer pris på meg selv. jeg er ikke min egen største kritiker for ingenting. takk for de gode ordene om designet, enda mer jeg liker med meg selv, jeg er faktisk flink - av og til ;)

Åh, jeg var SÅ misunnelig for at jeg ikke fikk være med. Jeg hadde tenkt til å kjøpe billetter da jeg så at det kom til Gjøvik, men så er det samtidig som jeg er i Finland. :(

Så sykt kult ut! O.O

har sett cirkus cirkör flere ganger før, og de er sinnsykt flinke. helt fantastiske show!

Cirkus er dritkult, men enig med deg når det kommer til dyrene. Har lyst til å se det showet der!

åh det så vi på med skolen vi også, hadde så lyst til å løpe opp på scena og gi en stor klem til mannen med bowlerhatt og pingpongballer.

sv: håper virkelig at det du snakker om kommer til å skje, at vi når det punkter hvor alt er fint

jeg så også det showet, og det var helt fantastisk! noe av det beste jeg har sett :D

/ takk, ja, det er helt sant! Man må tørre. og Simen heter Sorthe til etternavn :) / ååh, har såå lyst å se en danseforestilling snart. helst ballett.

Det så flott ut! Må ha vært en opplevelse! ^^ Jeg elsket sangen, takk, som fikk meg til å oppdage en ny artist! :D Koselig blogg du har! ^^

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits