my new friend, niaÅh, gjett hvem som endelig bestemte seg for å dukke opp?
Mine Jeffrey Campbell-wannabes fra Nelly (klikk her for å komme direkte til skoene)! De er så så fine at jeg tusler rundt på rommet, opp og ned trappene og til og med ligger i senga med dem. Har desverre glatte såler, så jeg må kjøpe anti-gli så fort som mulig.

Mamma synes de tretten og en halv centimeterne + fire centimeter platå er altfor høye. "Hvordan kan du gå i noe sånt?" Pappa sier seg enig. Later som om jeg ikke kan høre dem og danser videre.

Hvor høye sko synes du er for høyt?

27.okt.2011 - New stuff - Kommentarer 28

stilig design på bloggen :)

Jeg vet ikke :O klarer ikke gå i høyhelte sko :O

stilig design!

stilige sko! :-))

ha en super kveld!

Marianne

Jeg fikk mine i går! Passet perfekt og jeg elsker dem. Er glad jeg ikke er mer enn 155, eller så hadde jeg vært mye høyere enn kjæresten min i dem. Hehe :-)

Aldri så høyt at det er for høyt. NYDELIGE sko!

Victoria

Bloggen dine er så nydelig! Elsker dette designet!

vilharvilha!

De var fine!

Vet ikke helt :)

digger designet ditt nå!

EEEEEELLLLLLSSSSSKKKKKEEEEERRRRRRR dem! <3<3 HELDIGE DEG! Jeg har virkelig smisket med mamma, men neida! For høye..... Jeg mener at ingen sko er for høye sp lenge de ser bra ut og man klarer å gå i dem :)

Herregud såå kule de var!! :-) VIl ha

åh, for noen fine sko!!

ingen ting er for høyt for meg, bortsett fra folk da :P

Jeg er bare 157 cm så jeg kan egentlig bruke så høye sko jeg bare vil uten å bli "for høy." Desverre klarer jeg ikke gå på hæler i det hele tatt. Forever tiny ;_;

åh, så fine! jeg vet ikke hva jeg syns er for høyt. syns vel egentlig ikke noe er for høyt. hva syns du om størrelsen på de skoene? tenker og tenker på om jeg skal spandere dem på meg selv, men er så usikker ang skostørrelser på nett.. :)

susanne reselli: jeg bruker 38 til vanlig, og jeg kjøpte dem i samme størrelse. synes de satt veldig fint, så jeg tipper du kan kjøpe den i samme størrelse som du bruker til vanlig. :)

Åwhh, jeg elsker høye hæler! Og skoene dine var helt nydelig, jelly much..

Forresten, likte den nye bakgrunnen din :>

Fineee.

Så lenge skoene har såle foran, så går høyde fint. Mangler de det, så blir de fort veldig vonde...

Synes plattforms er gøy, men 183 cm + plattforms gjør meg så høy at jeg må passe på når jeg går inn på t-banen XD Det er vel grensen, men det har jo også litt med hvor godt man klarer å gå med skoene.

Hmmm, det avhenger av hvordan personen som har skonene går. Om de går skikkelig stygt,, bør de liksom holde seg til litt lavere. Men om man er superflink, så kan man jo bare ta de som er høyest mulig! :D Eller. Om man blir sånn 190 cm høy.. Bør man kanskje stoppe :D

for høyt? hva mener du med det? jeg skjønner ikke? kan det blir for høyt?

diggerrr !

fine bilder! :)

finefine sko! jeg synes hæler er ganske høye, sånn generellt sett. er ikke så glad i det. men kanskje når de blir 2/3 centimeter høye?

kan ikke beskrive hvor mye jeg elske de skoene der!!!!! ÆÆÆ, får ikke puste .. haha

Åh, har så ufattelig lyst på Lita's!

omg wuæ, for en fin blogg! bloglovin' here I come!

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits