november

Tumblr_ltys19bk8o1qbm990o1_500_large

Det er bekkmørkt ute når jeg går til skolen klokka kvart på åtte om morgenen. Jeg kan se min egen pust når jeg sukker og drar skjerfet lenger opp for å skjule den rennende nesa. Det er for varmt under dyna og for kaldt over. Jeg kan late som om jeg liker denne tiden av året. Skrive om hvor fint og romantisk denne årstiden er, eller om hvor livlig trærne er blitt med de forskjellige fargene. Men det er jo ikke tilfellet. Jeg er sliten og trøtt mesteparten av tiden. Orker ingenting. Vil ingenting. Høsten gjør meg deprimert. Jeg vil være pakket inn i et teppe med en kopp kakao med pisket krem, og en så stor bok hendene mine ikke klarer å holde rundt godt plantet foran peisen. Og sånn vil jeg helst bli sittende resten av vinteren også. Akkurat som når bjørnen går i dvale.

- gjennomføre de fotoshootene jeg har planlagt for lenge siden

- spise masse kyllingsalat nam

- fylle ut sidene i min wreck this journal

Tumblr_lnr872p0jf1qg12c3o1_500_large

- lage ønskelister og andre lister

- strikke og hekle og lage andre garnprodukter

- se en masse filmer

- bake minst én kake

Tumblr_l2qya6qv3v1qc3as7o1_500_large3933568170_bfc83d8aa3_large 
- lese ferdig panserhjertet, veronica decides to die og the great gatsby

- planlegge julegaver

- svømme minst én gang i uka

Hva skal du i november?

/alle bildene er linket

01.nov.2011 - Lister - Kommentarer 29

finne på masse gøøy :))

Aner ikke :p

heerlig innlegg.. nydelige bilder :)

liker listen !

Ååh elsker slike lister eller lister generellt. Skriver ekstremt mange lister i skrivebøkene mine, sånn om alt mulig egentlig. Planlegging ftw!

har ingen faste planer enda, men skal prøve å starte i gang med julehandlinga :)

Ååh, jeg vil også svømme minst en gang i uken! Jeg skal gjøre masse lekser, prøve å trene og leke med de andre barna på internatet ;)

Masseeee! Jeg vil møte deeeeg. Syns du skal komme til Haugesund den helgen :3

Oi hei bloggen din fascinerte meg og hvorfor har jeg ikke sett den før? (retorisk spørsmål) Leste den lille tingen din på høyresiden der også, hvilken liten by ved Mjøsa er det du bor i? kanskje vi er naboer

jeg for min del ELSKER november og høst og alt! klart det er dager hvor jeg helst bare vil forsvinne, men jeg er av den typen som er supertakknemlig for at jeg bor i et land med forskjellige årstider. alle fire gir meg så mye på både godt og vondt. det jeg liker best med november er at jeg har bursdag denne måneden, at det begynner å bli skikkelig mørkt, sånn at alle lysene i byen gjør det stemningsfullt å gå ute, store skjerf og varm te, at det er måneden før jul, og at vi starter å øve til juleforestillingene med dansinga. åh, løøv.

være sp mye som mulig med vennene mine ! :)

Jeg liker så godt måten du beskriver ting på. Det er alltid hyggelig å lese en såpass fargerik tekst etter en lang, grå dag med duskregn :D

tusen takk, fine du!

ja, høsten kan være ganske deprimerende til tider. da er det viktig å finne seg noen lyspunkt i hverdagen. tillat deg selv å gjøre ting du synes er koselig og morsomt. for all del ikke la deg sluke av høstdepresjonen.

//aww jeg ble maks glad nå <3 (jeg får lyst til å bare rive av meg håret mitt og putte på meg ditt. og så elsker jeg klærne dine hardt.)

kjempe inspirerende innlegg! :D

mye rart :P men vet ikke helt, blir spendt bare vedt tanken :D

oh. nå må jeg lage min egen liste. og vurderer nesten å begi meg utpå utfordringen som er å bake den kaka. herregud så fin.

Marianne

Vet du hva, Vivian? Du har fått meg til å bli helt hekta på å skrive lister. Kjøpte meg en notatbok i dag for å skrive lister i den...

I november skal jeg først fremst ligge i armkroken til kjæresten min, også skal jeg dra på loppemarkedet for å kjøpe meg store strikkegensere og se på sex & the city når typen er på jobb! :-)

November skal bli så bra! Eg skreiv vel eigentleg i novemberinnlegget mitt kva eg skal, men eg skal på konsertar og vere med kjærast eg har bestemt meg for at det blir ein bra månad!

Juleball, øvingshelger, kontaktmøte... so mouch! :P

Liker listen! :) vet ikke helt hva jeg skal i november! :) tar det litt som det kommer!

// Åe, tusen takk. Blir så glad når jeg får komplimenter for ting jeg liker å gjøre og blir relativt fornøyd med. Jeg sovnet til Florence i natt. Det var så fint, hun er så fin og alt er så fint. Åhh. Og Gjøvik kult! Eller, vet ikke om det er kult, har nesten aldri vært der bortsett fra hos en sånn lege eller noe. Jeg bor midt i Mjøsa jeg

Paulo Chuelo sine bøker er fantastiske!

Jeg mente selvfølgelig Paulo coehlo ^^"

Jeg har skikkelig lyst på en sånn "wreck this journal"-bok!!

Skikkelig fin novemberliste! November <3

Fine november. Og fine listen!

jeg elsker høsten <3 blir sommerdeprimert som andre blir vinterdeprimerte.

jeg har bestilt wreck this journal!! så den skal jeg også holde på med i november.

du har fin novemberliste! jeg hater høsten (og våren), alt er så vått og kaldt og mørkt og æsj.

vurderer å skaffe emg en wreck this journal jeg også. eller kanskje finish this book. spørs hvem som er best.

fy.faen. det du skrev kunne like gjerne kommet fra meg. seriøst jeg kjenner meg så godt igjen. jeg lurer hjernen til å tenke at høsten er så utrolig fin og alt det, men innerst inne føler jeg et mørkt rom som ikke blir fylt, fordi jeg ikke klarer å fylle det selv fortiden. men jeg liker fortsatt høsten best, selv om jeg går i dvale. haha

du har supernydelig blogg btw

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits