sånn plutselig

Plutselig nærmer det seg sytti stykker som følger bloggen min på Bloglovin' og jeg skjønner ingenting. Så danser jeg litt og ler litt også trykker jeg F5 for å se om tallene forandrer seg.

3906_e5bf_390_large

Det er skikkelig stas det altså. Hvor kom de fra, sånn plutselig?

Må innrømme jeg er veldig nysgjerrig. Hvem er det som leser? Hvor er personen som leser? Er det noen som leser i det hele tatt, eller er det bildene? Hva slags tanker har personen? Hva slags reaksjoner har personen? Åh, det er sånne tanker som kan holde meg oppe hele natta.

Så, hei, hvem er du?

/bildene er linket

14.nov.2011 - Blogg - Kommentarer 40

Hei! Jeg er Susann xD

vakre bilder.

wow ! Det er jo bare bra! Er emma haha! Digger designet ditt forresten!

helt utrolig fine bilder! jeg er Andrea :)

Denne faste leseren din, er en 16 år gammel gammel jente fra et lite sted utenfor Bergen :)

kjempe fine bilder! Og kjempe fint design ! :)

hei, jeg er hanne ;)

fine bilder!

Elsker genseren din!

Jeg heter Martine, 15 år gammel fra et bittelite sted en halvtime unna hovedstaden. Har fulgt bloggen din i rundt et år, og elsker bloggen din, du er ren inspirasjon for meg!! Kjempevakker er du og.

digger bloggen din! <3

jeg er Nora forretsen ^^ :P

Jeg er Helene!

connie aka k9 ! :)

Så kjekt då :D

Jeg leser bloggen din :D Men jeg tror ikke jeg har fulgt deg på bloglovin ._. don't know. Men i alle fall. Jeg er Katrine, aka. Aya, som eier www.bunnydream.blogg.no og www.aishiteruwa.blogg.no

Det er ikke rart!! Tror du blir kjendisblogger en dag, for bloggen din er kjempefin.

Du vet jo hvem jeg er.

Så kult!

Og designet ditt er helt rått!

Vivian du er så flink, så inspirerende og så søt - og du har verdens fineste blogg! Sånn er det bare!:)

julie anett

Tjohei, en av de er meg. Eller, det visste du jo.

Jeg... Viv... JEEEEG :3

Vy Nha <3

Jeg er vy, Og er en vietnamesisk. Leser bloggen din hverdag jeg <3

awwwwwwwwwwwwf , fine bilder♥

hei, jeg er iselin! jeg følger deg ikke bloglovin enda, men skal gjøre det etter at denne kommentaren er sendt.

Amalie

Jeg heter Amalie, er 15 år og bor på et lite sted omtrent en time fra Oslo. Jeg elsker bloggen din. Følger den både på bloglovin', og den er øverst på bokmerkene mine i nettleseren på iphonen min. Du har så fin stil, og tar så nydelige bilder, og du skriver også fantastisk. Musikksmaken din må jeg også si er nogenlunde prikk lik min. Bloggen din gir så sinnsykt mye inspirasjon, du aner ikke! Jeg får bare lyst til å ta alle klærne dine og ta de på meg, for de er så fine. Håper bloggen din blir oppdaget av fler og kommer på topplisten, for det fortjener virkelig en blogger som deg. Stå på, klem.

Hei ^^ Jeg er marianne :)<3 Jeg leser bloggen din. Hvert innlegg ;D En annen blogg som jeg leser, anbefalte bloggen din^^ Så slik fant jeg bloggen din :)

hihi, jeg er nok en av de nye leserne dine på bloglovin! :)

husker ikke hvordan jeg fant den, men uansett så er den nydelig og du har superfine bilder.

jeg er kjersti, er 16 år og elsker alt mulig rart som strømpebukser, batman, katter, tegning og fotografi.

Marianne

Hei, jeg heter Marianne og husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, bare at jeg har fulgt med så lenge jeg kan huske. Siden du blogget på viniav.blogg.no, siden du byttet til tumblr og blogspot, da du startet på blogg.no igjen, da du ble med i vibterblomst og siden du vendte tilbake. Føles som om jeg har kjent deg hele livet, som om du er en venn. Men så er vi hilst, så vi er jo egentlig venner. :-)

Hallais! Jeg er en av dine faste, kule lesere - Trine!!! Yeah

hellu (: jeg er maria, og er muligens litt eldre enn gjennomsnittsleseren din (?), altå nitten år. men likerr både det du skriver og bildene du poster!: )

hei, du vet godt hvem jeg er <3

og jeg MÅ vite hvor genseren din er fra!

// Takk, søte! Oja, så det nå, at det var linka. :)

Hei! Jeg heter Nanna Kristine, bor i Åsmarka og er 15 år. Jeg kom over bloggen din helt tilfeldig, og etter det har jeg vært litt betatt. Du er en kjempestor inspirasjonskilde for meg. Bildene dine er så fine og så skriver du så bra! Har ikke noe annet å si enn: stå på! :-)

hælle, jeg er oda, fra et lite bygdehøl...

og jeg synes du burde ha enda flere følgere!

Har nettopp begynt å følge bloggen din, og jeg liker virkelig alle tingene du legger ut her. Jeg heter Anette, er 17 år og går 2. året på media og kommunikasjon. Bor på Voss, her vi spiser smalahove, produserer vossafår og har mange idrettsutøvere som for eksempel Kari Traa og Lars Bystøl. Hei på dei.

Faen ass, jeg mente hei på DEG. LÅL

er en grunn til det serru!!!

Hejhej, Vivian! Jeg er Mina Emilie :-))

hei, jeg er Camilla. hun som egentlig har lest bloggen din veldig lenge, men nesten aldri kommenterer. bloggen din er fin, da :)

vk

hei, de kaller meg vekå. Jeg tror bloggen din ble anbefalt på en annens blogg (var det ingrrrid.blogg.no?..) og så likte jeg både bildene, det du skrev og musikken. Så jeg lagret bloggen din så jeg husket bloggadressen og så går jeg innom av og til:)

Jeg er 16 år, i Oslo og elsker kule stiler. you've got it.

melinda

hei, jeg heter melinda. Syns du har fint design, tar fine bilder og skriver bra. (ja, jeg leser faktisk alt du skriver!) Også ser du jo kjempekul ut! Digger stilen og håret ditt altså

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits