skatter på nettet

En liste med fantastiske nettbutikker som jeg har funnet de siste ukene, og som er så utrolige at de kan få enhver kjøpeglade mennesker til å ville rane en bank. Oh yes.
Coal n Terry vintage
Nagler, slitte jeans, oppklipte topper og skinnjakker er nøkkelordene for coalnterryvintage.com. Klærene er virkelig for jenter som vet hva de vil.

Omerica Organic
omericaorganic.com kan en få tak i fantastiske håndlagde plugs av tre og andre fine ting som beltespenner, kjeder og plugsbeholder. Prisen på plugsene er rundt 200kr og smykker skal være tollfri varer. Om du skriver inn min rep code: ving når du kjøper, så får du 20% rabatt på hele kjøpet i tillegg!

Ribs Swimsuit
Tumblr_ls37jc1mvh1r06k7uo1_500_large

Black Milk Clothing
Badedrakter, leggings og kjoler med astronauter, skjeletter, bier, universet og alt det andre du ikke trodde skulle være på deg. Blackmilkclothing.com er en fantastisk nettbutikk hvor mye kjærlighet og kreativitet er gjemt i hver enkelte plagg.

Tumblr_lpvc8lhutq1qdu4f0o1_500_large

Romwe
Romwe.com har alltid det siste innen gatemote. Av og til virker det som om lageret dems er endeløs, for en kan sitte oppslukt og siklende i flere timer bare for å bla gjennom news. Motebloggere som Ebba Zingmark, Le Happy og Barbro Andersen sverger til Romwe.

Tumblr_lllzn5yxue1qilfrko1_500_large

Nikki Lipstick
Lekende t-skjorter og nipplecovers fra nikkilipstick.com er noe for klin gærne jenter som elsker å skille seg ut. Dama back nettbutikken tror på at "girls just wanna have fun" og gjorde det til moro for alle. Alle produktene er håndlaget med en masse kjærlighet.

Tumblr_lgunfgnffl1qzjpeko1_500_large
B217585039_large

Jac Vanek
Armbånd, dog tags og overdeler med ord som treffer er hva jacvanek.com handler om. Jac Vanek startet med å lage armbånd til seg selv og noen venner. Nå i dag er disse å finne på kjendiser som blant annet All Time Low, Hey Mondey, Miley Cyrus, Cobra Starship, Kat Von D, A Rocket To The Moon, The Maine, Forever The Sickest Kids.

19.nov.2011 - Tips og triks - Kommentarer 22

Så fint!

Woooow! Wow, wow.

Marianne

Jeg nå rane en bank... NÅ!

eelsk<3

takk for fin kommentar og fine tips! bloggen din er riiiimelig bra den også, for å si det slik. leser nesten hver dag :)

Takk for tips. skal sjekke ut alt for jeg elsker alt på bildene :)

Åh tusen takk!!!!! <3 nå skal jeg føre opp nye ting på ønskelista mi

Ooh, mye stilig!

Anbefaler også at du sjekker ut Etsy.com. Utrolig mye stilig.

Tomler opp for dette innlegget!

Omg, tusen takk for tips! Dette er akkuratt sånne stiler jeg liker, seriøst, jeg sitter i himelen nå. Må takke deg enda en gang, sliter med å finne sånne her type klær, slike man ser på kule bilder, men nå blir jo ikke det noe problem :D

Ææh, kjipt :/ Har heller ikke eget kort, så får litt dårlig samvittighet hver gang jeg må spørre mamma. Får bare aldri tid til å skaffe meg eget kort, banken stenger så tidlig hver dag!

Ahh, seriøst, tusen takk for tips!!! Elsker slike nettbutikker med litt mer originale klær.

Jeg må vinne i lotto.

Jenny

bloggen din er et skattekammer! elsker den<3

wow!! takk for innlegget, dette hadde jeg sick bruk for på ønskelista mi :)

Fy faen, så sjukt mange bra nettbutikker! Hvorfor har jeg ikke sett noen av de før?

kule, uteom om det vanlige tips (Y)

Herreguuuud, jeg vil bare ha ALT fra black milk clothing!!!!

først må jeg bare si at bloggen din er fantastisk! også må jeg nesten spørre, har du noen gang bestilt fra noen av de nettstedene. finner så mye fint at jeg tror jeg får lyst til å klore ut øyene mine. ah

aleksandra: Tusen takk, fine deg! :) Jeg har bare bestilt fra Jac Vanek, men tingene sendes nemlig til noen venner i USA som skal ta dem med til Norge i desember. Ellers har det seg bare sånn at du må betale toll for varer over 200kr (gjelder ikke smykker), og i tillegg til frakten da. Det blir ca. 30% mer på varene du skal ha.

jeg har den galaxy leggings saken der fra Black Milk hihihih♥

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits