beginnings

Dette året startet med mange pscchk og boom boom en ikke så kald natt i Lillehammer. Tommel opp for dårlig beskriving av fyreverkerilyder

Image and video hosting by TinyPic

Etterfulgt av utbytting av min to år gamle iPhone 3Gs mot en HTC Sensation XE. Så utrolig uvant, men på en positiv måte.

Og et nytt år betyr samtidig en ny notatbok som skal bli fyllt opp med lister, tanker, inspirerende ord og små hemmeligheter mellom sidene. Kjøpt i Vietnam.

Jeg håper dette året vil bestå av magi, drømmer og en masse galskap. Jeg vil lese bøker, klemme mennesker jeg er glad i og kanskje lage litt kunst - skrive, tegne, bygge og leve som bare jeg kan. Og jeg håper at i løpet av dette året, så vil jeg overraske meg selv, ikke bare én gang - men gjerne flere ganger.

Hva er dine nyttårsforsettelser?

03.jan.2012 - New stuff - Kommentarer 37

Åh, den notatboka var utrolig fin!

Har ingen forsetter egentlig, men har lovet meg selv å bli flinkere til å bli med på ting.

Jeg skal trene mer, spise mindre usunne ting, drikke brus kun 1 gang i uken .. eller mindre, lese mere bøker, bruke mindre tid på pcen. Ikke nerde artige.no, Lese mere Soul Eater, tilbringe mere tid med familien og venner, få flere venner, finne ut hvilke venner som er til å stole på, trene mere igjen. c':

Utrolig fine bilder :D

hihi, det var fine nyttårsforsetter :)

mine er litt like, men jeg har også at jeg må trives når jeg flytter i høst c:

så fin notatbok!:) likte bildene av rakettene!

pscchk og boom boom! jeg elsker fyrverkeri <3

sinnsykt, ubeskrivelig fin notatbok du har! jeg har dessverre ikke laget noen nyttårsforsetter, jeg bare lar ting komme som det kommer c:

Elsket gif'en av fyrverkeriet! Jeg vil oppleve verden, reise utenlands før verden går under!

xx TraN

Du er så fin, ønsker deg alt godt i det nye året!

Hva gjorde du med iPhonen din?

kjempe fine bilder! hvor har du kjøpt notatboka ? den var kjempe fin :)

Elsker giffen du har laget :)

Du er så flink, Vivian!

Stilig!

Har du tegnet på boken selv? det var hvertfall veldig kult :)

Fine bilder ~~ :D

kjempefin notatbok, hvor er den fra ? =)

kjempe fin notatbok !

jeg vil ha sånn notatbok. finfinfin. og fyrverkerianimasjonen var også fin.

++++ mine forestter er å leve, le, ha det fint, oppleve og ja... bare leve.

"Føre mer, tenke mindre" er ordrett det jeg har skrevet også. og så utrolig fin notatbok. jeg vil bli flinkere til å bruke de fine notatbøkene jegh ar i 2012

Marianne

Heldiggrisen, du Vivian. :-) Dette året vil og skal jeg reise til utlandet! Også skal jeg tilbringe mere tid med kjæresten, og vi skal bli enda mer glad i hverandre.

Så fin notatbok!

Ahh! FOR en fin bok!

Elska den notatboka skikkeleg! Herre. Eg har ein forkjørleik for notatbøker. 2012 skal bli eit bra år, hurra! (og eg likte din gjengiving av rakettlydar)

Oi, så utrolig søt bok! Og bra nyttårsforsetter.

Jeg liker bloggen din skikkelig godt! :) Heldig som fikk ny mobil, min synger på siste verset nå, så må vel anskaffe meg en kul en (noe jeg absolutt ikke har råd til) jeg også snart :)

Tegne/skriveboken var også skikkelig fin. jeg vil ha en.

Godt nyttår!

Bare det samme som alltid, trene mer og alt det der. Haha :-)

svar: jeg skal også flytte til en by, men det er lille Harstad det er snakk om. jeg er oppvokst i en liten bygd (med omtrent 40 innbyggere) så det blir en forandring. jeg gleder meg egentlig, men det blirl litt rart også :)

elsker bloggen din omg fdhjkgkrdfgd

for en herlig notatbok!

Så fine bilder!

Elsker notatblokken din, den var jo bare helt nydelig. Og fine nyttårsforsetter! Mitt største forsett er å leve mer, å ikke la bekymringene ta overhånd alltid :)

herreguuuuud, jeg elsker bloggen din. du er så inspirerende.

mine nyttårsforsetter er å gjøre ting som gjør meg glad :)

amazing notebook

Åhh, du er så kreativ og flink! Misunner deg, frøken.

Jeg må få kjøpt meg en fin fin fin notatbok når jeg får lønning. er bare ti dager til da, eller ni eller åtte. iiih. fin bok du hadde, syns den er fra vietnam :((( jeg vil haaa

Så fine bilder!

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits