new year givaway

Jeg synes virkelig det er på tide å vise mine fine lesere hvor takknemlig jeg er for at dere legger av tid til å svare på mine rare spørsmål på slutten av innleggene, eller det å klikke innom i det hele tatt. Ordene deres er hva som gjør det så fint å dele. Derfor, skal jeg nå dele ut en ear cuff med sorte fjær på til to av dere.


Så, det du må gjøre er

I   Følge bloggen min på Facebook eller Bloglovin'. (Hopp over dette punktet, om du allerede har gjort det.)

II  Velge et ord og hvorfor du valgte akkurat dette ordet. (Kan være på hvilket som helst språk.)

III Legge igjen navn, bloggadresse eller andre måter jeg kan kontakte deg på. Du kan også sende svaret til: viviango@hotmail.com. Merk emnet som "new year giveaway".

NB! Ear cuff'ene kommer snikende ned i postkassa til de to mest kreative svarene innen den tyvende januar.

En, to, tre og lykke til! 

06.jan.2012 - Blogg - Kommentarer 30

Har likt på facebook!

Inspirant, fordi det er det franske ordet får inspirerende, noe som jeg syns bloggen din er!

Heureuse- lykkelig. Valgte ordet på grunn av at det er lenge siden jeg har vært så lykkelig som jeg er nå. Har en kjæreste som elsker meg og jeg har begynt å forstå hvor mye familien og venner har for meg. Har rett og slett begynt å forstått de virkelig verdiene i et lykkelig liv.

Har likt deg på facebook :)

Strong. Valgte "strong" fordi det er et viktig ord for meg fordi jeg synes det er viktig å "stay strong" for nå si det sånn.

Bloggen min er linket, så la ikke til noen e-post adresse. Kontakt meg på bloggen isafall x)

Super-duper-ultra-hyper-Mega-Super-bump :) haha, tenkte med en gang på det lange "ordet" til tigergutt.

Husker så innmari godt når jeg så på det når jeg var liten, og jeg var så fasinert av tigergutt sitt super bump :D

Telefon - Jeg valgte dette ordet fordi jeg hadde egentlig ikke klart meg uten en. Jeg bor ikke hos moren min, og da trenger jeg å snakke mye med ho, og en telefon betyr mye når man har venner som bor langt unna.

Btw: jeg har likt deg på facebook , og jeg har link til bloggen ;)

Farsimi. Islandsk for mobil. Hva er dagens samfunn uten denne teknologiske oppfinnelsen som gjør den store verdenen så liten ved "ett tastetrykk"?

Følger deg på bloglovin', og fra og med nå også på facebook :'D

Mitt ord er Peculiar, det betyr unik, rar, særegen. Noe som beskriver meg(og min mor) til prikke! Vi/jeg har også bestemt at dette er noe vi skal tatovere sammen! Feire at vi er rare, ikke som alle andre, unike og særegne! Viktig at vi er oss selv selv om vi er helt korka i nøtta, hehe :)

Jeg valgte ordet "Photographie" fordi jeg elsker fransk, og fotografier.

drink. fordi jeg trenger en akkurat nå. oh well.

sixfoxes@live.no

Så snilt av deg å ha giveaway!

//elsker spontane øyeblikk! Finfineste deg^^

følger & liker allerede!

Pieuvre må nok være ordet mitt altså. Det er fransk for blekksprut. Blekkspruter er utrolig vakre (og ikke minst fascinerende!). Samtidig er de mystiske og skumle. Jeg liker blekkspruter.

glowstixx@live.no

Både følger og liker fra før av :-)

Kjærlighet må nok være ordet mitt. Det er vel kanskje veldig klisjé, men det ordet betyr så mye. Kjærlighet betyr så mye at jeg ikke en gang klarer å sette ord på hvor viktig det er. Alle mennesker i hele verden fortjener kjærlighet. Til og med min verste fiende.

// Skjekk ut Topp 10 listen og se om du kom med på den ;D

akkurat nå er det "iridescence". for litt siden var det "drøm". og litt "insignificant" (føler meg nesten kongelig når jeg sier det (selvom jeg tror aldri jeg har nevnt det ordet i en samtale. noen gang.)) iridescence (irisering. alt høres mindre pent ut på norsk. nesten) er ordet for lysbrytningen i en overflate. når lyset treffer og man ser masse fine farger. favorittordet mitt akkurat nå fordi fargene og lyset minner meg på sommer. også er det så fint å se på

masse godt nyttår forresten, søte!

Lilly

Feel. Fordi jeg tror det er viktig å føle etter på hva man virkelig føler, kjenne på hjertet, you know? Slik at man tar de rette valgene, og tror på seg selv.

Pauvle. Det betyr "familie" på singalesisk (som er mitt språk) Jeg valgte det fordi, vel, familien min er det viktigste jeg har. Uansett hvor mye dritt jeg roter meg borti og uansett hvor mange venner jeg mister, så er det familien som alltid er der for meg. Alltid.

ordet mitt må nok bli: supercalifragilisticexpialidocious

rett og slett fordi mary poppins er fantastisk, og må være min all-time-favourite film fra jeg var liten. ordet er også utrolig fascinerende, og jeg klarer å uttale det (hihihihi). så, barndomsminne <3

vemund. det er ikke et ord, men et navn. jeg valgte det fordi han betyr så mye for meg, og om han vet det selv er jeg ikke helt sikker på. han er en venn, en bestevenn, og han gjør meg glad. han har alltid vært her for meg, enda han bor i førde (jeg bor i bergen). vi har det fint sammen, og jeg er glad i han.

may-teresa@hotmail.com

Jeg har følgt deg på Bloglovin lenge, og har likt Faacebook siden din!

Kjærlighet - Valgte dette fordi det er noe alle trenger! Både fra familie, venner og andre ting!

"Øyeblikk" - Det må være ordet mitt. Det har fått meg til å tenke. Alt som kan skje på et "øyeblikk". At ett "øyeblikk" kan forandre et liv, en person eller et synspunkt. At det å leve i "øyeblikket" vil gjøre deg til et lykkeligere menneske. Prøve å ikke henge seg opp i fortiden, men ta sjanser, i søken om lykke. Det at alt kan bli borte på et "øyeblikk", og at vi må sette pris på det vi har i livet.

Følger deg på bloglovin.

Drømmer - Livet ville vært tomt om man ikke hadde hatt drømmer og det innbærer så mye. Man kan drømme om nettene om alt mulig rart og man kan bruke drømmene til å flykte fra hverdagen og inn i en fantasiverden :) Synes det e viktig å ha drømmer. Uten dem så har du ikke noe å strekke deg etter.

Bloggadressen min er over, eller du kan sende på mailen min; mette-krstin@live.no

Scarabeus - Dette er et latinsk ord for 'tordivel'. Jeg lærte meg dette ordet gjennom boka 'En tordivel flyr i skumringen'. Dette er den fineste boka jeg noensinne har lest! Grunnen til at jeg valgte dette ordet, er fordi det vekker så mange fine minner denne boka har brakt meg.

mail: hanna.kjemperud@hotmail.com

// Tusen takk! ^_^

- Følger deg på Facebook og Bloglovin'

- Spontan. Bakgrunnen på bloggen din har et syn av et verdenskart, og det minner meg om flyplass og reiser. Jeg har som et ønske om å bli en mer spontan person som reiser rundt på jordkloden og tar bilder når jeg blir stor, derfor kom jeg fort nok på ordet Spontan. :)

Mail: hvmoldestad@hotmail.com eller hannemoldestad@hotmail.com

Jenny

Gledesrop.

Det er av den fine grunnen at jeg har lyst til å rope av glede akkuret nå. Jeg er så glad nå for tiden. Jeg har utrolig fine mennesker rundt meg som gjør dagen min full av alle regnbuers farger. Jeg elsker regnbuer. For meg har det regnet en stund, men jeg hadde nesten glemt at etter regnet skinner regnbuen. Man må bare være tolmodig. Akkurat nå vil jeg bare hoppe, danse, flire og rope så høyt jeg bare kan, slik at alle kan høre meg og bli smittet av mine gledesrop. Gledesrop kan være ganske smittende, skal du se.

Å, så glad jeg er..

:)

mail: Jennyelvestad@gmail.com

kärlek.

Fordi kjærlighet er kanskje det vakreste i hele verden, og det å være forelska er det mest fantastiske, men også det verste.

norakjoshaug@hotmail.com

L'amour (fransk for Kjærlighet). Jeg liker dette ordet utrolig godt, hvorfor? ...jeg vet ikke. Det er bare et ord jeg har likt så lenge jeg kan huske :)

Følger deg på Bloglovin'.

Har fulgt deg på bloglovin'

Ordet jeg velger er: anatomi. Et ord som omfatter så utrolig mye, og som er så utrolig viktig. Det er så fint å si også! Som om man synger det.

(hjertesmykket er kjøpt på Etsy! Søk på The Lost Apostle. Han har masse rått! Alt er håndlaget av han og sendes fra Canada)

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits