beståelser

Hei, dette er et selvsentrert innlegg. 

Jeg er en perfeksjonist. Ironisk nok, er jeg pinlig dårlig til å komme tidsnok. Det er så fint når det renger om natten, for da sover jeg ekstra godt. Og uansett hvor varmt det er, så må jeg ha dyne. Jeg danser og hopper og roper inne i hodet mitt når når noen forteller meg at de leser bloggen min eller «nå har du blogget for lite».Jeg er flinkere til å formulere meg skriftlig enn muntlig. Når det er noe jeg gleder meg til å gjøre, kan jeg sitte og planlegge ting til minste detalj. Som om alt det jeg planlegger kommer til å skje. Jeg henger meg opp i ting. En liten hendelse eller en liten setning kan pirke hjernen min i lang tid framover.

Havet er noe av det fineste jeg vet om. Jeg har alltid lurt på hvorfor foreldrene mine aldri tvang meg til å spille piano siden jeg var liten. Da hadde jeg kanskje vært flink nå. Når jeg ikke synger i dusjen eller får sove om natten - er jeg en ekte filosof og har svaret på alle problemene i verden.

Jeg drømmer om å reise til et sted hvor jeg ikke trenger å eksistere, men leve. Av og til kan jeg sitte og se på ting som vaskemaskinen, trærne i hagen eller fisk som svømmer rundt og rundt. Selv synes jeg at jeg har mye selvironi og er veldig flink til å bruke Google.

/alle bildene er linket

19.jan.2012 - En masse ord - Kommentarer 19

Så veldig bra du skriver! Håper du vet det♥

ååh, elsker bloggen din! Håper du hopper og danser i hodet ditt nå, hihi :)

Åh, jeg digger bloggen din! Du har så herlige innlegg :D

elsker innleggene dine :) You inspired me!

det er veldig lov til å være selvsentrert av og til, spesielt på sin egen blogg. hmmm, fine bilder!

vi er veldig like :p likte det du skrev og måten du skrev det på :)

du er altfor flink!

dette innlegget likte jeg veldig godt!

Vet ikke helt om jeg kan kalle meg selv perfeksjonist, fordi jeg er så sykt langt fra å være perfekt. Men jeg liker å ha orden på saker og ting. Så liker jeg tanken på et sted hvor man ikke trenger å eksistere, bare leve. Den er veldig fin.

å <3 bloggen din er... fantastisk. har du bokelskere, tumblr og flickr forresten?

// jeg er veldig glad for det jeg også. ting er så kjipt når man ikke klarer å være seg selv bestandig. jeg bor i lørenskog, ganske nærme stovner egentlig. tar sånn 10 minutter å kjøre og litt lenger med buss. og da må vi så absolutt ta en kaffe!!

dette innlegget var rett og slett fantastisk vivian! kjenner meg igjen i omtrent all teksten. den følelsen av å ikke være helt alene er en utrolig fin følelse.

(btw, når du kommenterer steder så linker du til en annen blogg som heter vivian.blogg.no, og jeg trodde det var deg... men kjente igjen emailen din herfra, så var sikker på at det var deg)

// herregud, jeg er forelsket i din blogg også. Og jeg elsker dette innlegget!! navnet er forresten fra Miike Snow ja, herregud, blir like glad hver gang noen har hørt om dem <3

faaaaaaaaantastisk

synes at det egentlig høres litt veldig fint ut.

Marianne

utrolig fint innlegg <3 du er alltid så inspirerende du

Utrolig fint og inspirerende innlegg! :)

//tusen takk! :)

braa skrevet!

wowm utrolig flott innlegg! og du skriver så fint tihihi

hei, jeg er også perfeksjonist haha c:

Åhh jeg liker din blogg !

 • bloglovin  Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

  Venneforespørsel

  viviango@hotmail.com


  Read the Printed Word!  Norske blogger

  hits