vivian.creativo.nu

 

Jeg er så utrolig heldig at jeg nå offisielt skal blogge hos Creativo.nu, sammen med bloggnettverkets femten andre inspirerende bloggere. Det blir så utrolig spennende, og jeg føler meg allerede hjemme der. Klikk på bildet over, linkene under eller bare vent i noen sekunder for å komme til den nye bloggen.

VIVIAN.CREATIVO.NU VIVIAN.CREATIVO.NU VIVIAN.CREATIVO.NU VIVIAN.CREATIVO.NU

Au revoir!

 

new year givaway

Jeg synes virkelig det er på tide å vise mine fine lesere hvor takknemlig jeg er for at dere legger av tid til å svare på mine rare spørsmål på slutten av innleggene, eller det å klikke innom i det hele tatt. Ordene deres er hva som gjør det så fint å dele. Derfor, skal jeg nå dele ut en ear cuff med sorte fjær på til to av dere.


Så, det du må gjøre er

I   Følge bloggen min på Facebook eller Bloglovin'. (Hopp over dette punktet, om du allerede har gjort det.)

II  Velge et ord og hvorfor du valgte akkurat dette ordet. (Kan være på hvilket som helst språk.)

III Legge igjen navn, bloggadresse eller andre måter jeg kan kontakte deg på. Du kan også sende svaret til: viviango@hotmail.com. Merk emnet som "new year giveaway".

NB! Ear cuff'ene kommer snikende ned i postkassa til de to mest kreative svarene innen den tyvende januar.

En, to, tre og lykke til! 

sånn plutselig

Plutselig nærmer det seg sytti stykker som følger bloggen min på Bloglovin' og jeg skjønner ingenting. Så danser jeg litt og ler litt også trykker jeg F5 for å se om tallene forandrer seg.

3906_e5bf_390_large

Det er skikkelig stas det altså. Hvor kom de fra, sånn plutselig?

Må innrømme jeg er veldig nysgjerrig. Hvem er det som leser? Hvor er personen som leser? Er det noen som leser i det hele tatt, eller er det bildene? Hva slags tanker har personen? Hva slags reaksjoner har personen? Åh, det er sånne tanker som kan holde meg oppe hele natta.

Så, hei, hvem er du?

/bildene er linket

hvis lykke var en gjenstand

"Hvis lykke var en gjenstand ville jeg sagt en hestesko, ikke en ny som du kjøper i butikken, men en godt brukt som har sittet på en hestehov i 6 uker. Vet ikke hvorfor, men jeg blir alltid glad av å se en brukt hestesko, kanskje fordi de betyr lykke, uansett minner det meg på alle de fine turer og opplevelsene på ryggen til min bestevenn."
                                                    - Josefine 

20090702162047/bildet er linket

Jeg og Frida har nå lest gjennom alle de fine svarene dere sendte inn. Det var så utrolig vanskelig å velge ut én. Hadde det vært mulig, hadde jeg sendt ut sjokolade til alle sammen. Men så har jeg desverre bare en. Etter å ha lest gjennom flere ganger og vurdert nøye, stod vi igjen med fem. Fem vakre tekster. Også var det bare så vanskelig, og til slutt måtte vi få hjelp fra flere gjennom facebook.

Hestesko. Hvordan kan det være lykke? Bare tenk på hva som ligger bak selve hesteskoen. Alle turene, alle minnene og all gleden som ikke kan ordlegges. Det var så fint den måte Josefine skrev det på. Det varmet meg og Frida helt ned i tærne.

Denne var også veldig skjønn
"Hvis lykke var en gjenstand... hadde det vært en billett hjem til jul."

fall giveaway

Hei du fine leser. På bokhyllen min ligger det en liten søtklump, som ennå ikke er blitt skrevet i. Nå som det nærmer seg "knask eller knep", tenkte jeg at jeg kunne gi bort denne knasken til én av mine lesere. Det er en liten notatbok med blanke hvite ark og som ser og lukter som sjokolade!

Så, det du må gjøre er

I Følge bloggen min på Facebook eller Bloglovin'. (Hopp over dette punktet, om du allerede har gjort det.)

II Svare på dette spørsmålet: Hvis lykke var en gjenstand, hva hadde det vært?

III Legg igjen navn, bloggadresse eller andre måte jeg kan kontakte deg på. Du kan også sende svaret til: viviango@hotmail.com. Merk emnet som "fall giveaway" eller noe i den duren.

NB! Søtklumpen gis bort til det mest kreative og fineste svaret innen torsdag den tyvende i tiende.
En, to, tre og lykke til! 

svar #2

Hva er det fineste du vet om?
Åj, dette er et utrolig vanskelig spørsmål. Det er så mye fint her i verden, og... det er utrolig vanskelig å velge ut én ting. Men... Lykke! Lykke er det fineste i verden.

 

Hvor lenge har du blogget?
Hmm... jeg tror jeg har blogget i tre til fire år. Oi! Det høres mye ut. Hehe...

Har du tumblr?
jarofeleutheromania.tumblr.com - Jeg har ikke oppdatert der på en stund da...

Hvilken blogger følger du?
Det er mange det! Men om jeg må nevne noen, så er det dennedennedenne og denne. Åh, de er så fine. 

Syns du tcmn.blogg.no fortjener førsteplassen på topplista?
For å være helt ærlig så er Hjartesmil den eneste bloggen på topplisten som faller i smak. Og Annais er veldig morsom da.

Hvor mange lesere har du hver dag?
I følge statistikken på blogg.no er det som oftest over sytti klikk innom bloggen min hver dag.

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger for å dele. Og jeg deler fordi jeg får fine tilbakemeldinger. Tenk! Hvor hyggelig er det ikke å få høre at du er flink, du skriver fint, tar fine bilder, ser bra ut eller (det beste av alt) inspirerer andre... Tusen takk.

Hva slags sminke bruker du og hvordan sminker du deg?
Leppene foretrekker jeg nude eller røde og kanskje rosa av og til. MAC har selvfølgelig favorittleppestiftene. I tillegg bruker jeg litt concealer og litt solpudder på kinnbeina. Til øynene bruker jeg khol eyeliner fra Clinique, liquidliner fra GOSH, den røde og hvite maskaraen fra L'oreal og bruntoner øyenskygger. Jeg prøver på noe sånn som dette:Tumblr_li4l8rupvd1qdv2e1o1_400_large

Kan du ha sminkevideo sla?
Nei, seriøst altså. Hahaha...

Har du tips til hvordan  bli en så bra blogger som deg?
Åh, dette var et veldig søtt spørsmål! Men jeg tror ikke at jeg er den rette personen til å gi noen tips, haha.. Men jo, for meg er en bra blogger rett og slett bare inspirerende. Nydelig tekst og herlige bilder. Ryddig design som fremhever innholdet. Variasjon og selvfølgelig original!

Kan du blogge mer om hverdagen din? Bare mer sånn med klokka?
Hverdagen min er veldig veldig kjedelig! Du er herved advart.

Leser foreldrene dine bloggen din? 
Jeg vet egentlig ikke. De vet at jeg blogger, og pappa hjelper meg med å ta bilder nå og da. Men de nevner aldri bloggingen, og det virker heller ikke som om de leser den. Det kan være ganske typisk dem å følge med på bloggen i all hemmelighet da...

Hvordan ser drømmehåret ditt ut?
Åh, noe sånt hadde vært fantastisk:


Hvordan du steller og fikser du håret ditt?
Jeg kommer ikke til å lage noen hårvideo, vis det var det du siktet til... Ellers vasker jeg håret mitt annen hver dag og kanskje hver tredje dag også! Bruker shampo og balsam som skal være bra for håret (haha!) og holde på fargen. Akkurat nå bruker jeg den røda Elvital fra L'oreal. Til selve "stylingen" bruker jeg hårvoks (i dette tilfellet Gatsby, den svarte) og håspray (PROFF, rosa). Også har jeg en dårlig varmluftkrølltang som brukes til luggen de dagene jeg ikke forsover meg.

Hvor mange ganger har du farget håret ditt?
Tre. Første gang farget jeg det brunere med striper. Andre gangen farget jeg det rødt og tredje gangen farget jeg det rødt igjen.

Hvordan tør du å gjøre noe så spennende med håret?
Oi, vanskelig spørsmål. Hmm... Jeg har alltid vært et spontant menneske, og jeg elsker kicket en får når en bare gjør det. Det var ingen gjennomtenkt prosess. Jeg har hatt lyst til å klippe håret mitt lenge, og plutselig var bare hele det lange håret borte. Jeg satt på WeHeartIt dagen før og så på alle de fine bildene av fine jenter med rødt hår - og neste dag var håret mitt også rødt. Jeg fikks skikkelig kick, altså.

Hvor høy er du?
Sist jeg målte meg var jeg ensekstifire.

Hvor mange t-skjorter har du?
Æsj, må jeg virkelig telle dem?

Yndlingsbukse?
Den nye buksen fra Zara som jeg bruke her.

Hvor får du inspirasjon til å kle deg?
Lookbook.nu, forskjellige bloggere, WeHeartIt og selvfølgelig av mennesker på gata.

Hvilken butikker handler du mest på?
Bikbok og H&M - fordi det er det beste vi har på Gjøvik. 

Hva slags kamera har og bruker du?
Nikon D60 og iPhone-kamera.

Fotograferingstips?
Ånei, jeg er virkelig den værste personen man kan spørre om sånt om. Men jeg husker at jeg har lest en plass, at om man vil ta fine bilder, så kan man ikke bare trykke på en knapp. En må bruke sansene. En må se med øyet og kjenne med hjertet. Det synes jeg var en veldig godt tips! Og vær så snill, for all del, ikke ta bilder av deg selv i speilet!!!


Hva kan bli tatt bilder av? Og nå som det begynner å bli for kalt å gå ut med kameraet?
ALT! Herregud, du kan ta bilder av alt. Så lenge det er lovlig og så lenge du føler for det. Ikke la kulden hindre deg (merk: jeg er veldig dårlig til å følge mine egne råd). Ta bilder av de fine høstbladene (selv om det egentlig ikke er så veldig spennende å se på). Ta bilder av mennesker som er ute i det fine høstværet. Og når det begynner å snø: ta bilder av mennesker som leker i snøen!

Hva slags redigeringsprogram bruker du?
Jeg bruker Photoscape (lastes ned gratis her) til hurtigredigering, og når jeg har bedre tid bruker jeg Photoshop CS3 (som jeg har fått med på skolepc'en). 

Hvordan redigere du bildene dine?
Jeg har laget et innlegg her som viser en av mine redigeringsrutiner. Det kommer nok flere etterhvert. 

Bilder av rommet og ting jeg har laget kommer muligens senere i et eget innlegg. Det blir så mye å poste alt i et. Tusen takk for mange fine fine spørsmål!

svar

Tumblr_lm07kosdxq1qie5czo1_500_large
Hvor i hele verden skulle du ønske du bodde?
Hvis jeg ser bort ifra at Norge er verdens beste land å bo i, så drømmer jeg om å bo i et sted hvor jeg kan gå i shorts året rundt. Være omringet av eksotiske mennesker, dyr og kultur. Kanskje en plass i Africa, Australia, FIji eller Hawaii? Helst et ukjent sted hvor det kan bli vanskelig å finne meg.

Hva slags musikk hører du på? Har du en spotify-liste du vil dele? 
Jeg hører på veldig veldig mye forskjellig, og alt etter hva slags humør jeg er i. Her er en + to lister med herlige skatter jeg har funnet. 

Hvem ser du opp til?
Pappa. Ingen over, ingen under.

Fav. mat, drikke og klesbutikk?
Alt som er fritert, vann og hmm... H&M. H&M er bra.

Hva er ditt største ønske nå?
Akkurat nå ønsker jeg at leksene mine skal gjøre seg selv. Hehe. Ellers har jeg veldig lyst til å bli ensytti eller å kunne fly da.

Hvilke farger liker du aller best?
Akkurat nå er jeg veldig glad i burgunderød, sennepgul og militærgrønn. 


Hvor mange søsken har du?

To. En lillesøster og en lillebror. 

En sang du ofte synger i dusjen?
Grenade av Bruno Mars. Huff, guilty pleasure dette her. 

Har du kjæledyr?
Mamma liker ikke hunder eller katter generelt, så jeg har aldri fått den hunden jeg har ønsket meg hver eneste jul. 

Hva ønsker du å jobbe med?
Hmm... Jeg ønsker å jobbe med mennesker. Enten reise rundt for å møte nye mennesker, eller sitte i en godstol og snakke med mennesker om problemer og tanker og drømmer og følelser og alt det som er vanskelig å snakke om ellers.

TV-program som du ser på?
The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Dexter og Gossip Girl og alt som går på Disney Channel.

Snakker du vietnamesisk?
Ja, flytende. Jeg kan lese og skrive litt også. 

a horse is a horseHvor får du inspirasjon fra?
Andre blogger, WeHeartIt, Tumblr, Flickr, venner og ukjente mennesker på gata.

Hvordan har du det?
Jeg har det fint akkurat nå. Klør litt på ryggen og litt småsulten, men ellers er jeg glad og fornøyd. 

Er det noe du gleder deg til?
Juleferien!

Hva er din definisjon av lykke?
Lykke er når du er alene og har ingenting og likevel føler du deg tilfredstilt. Eller når du sitter nydusjet ved vinduet med en kopp te som varmer mellom hendene. Eller når du er så mett, men likevel får du plass til et kakestykke til. Mmm...

Hvis du hadde møtt din ti år gamle deg, hva hadde du sagt til henne?
"Alt kommer til å bli bedre."

Har du vært deprimert?
Alle har sine perioder, ikke sant? 

Hvor ser du seg selv om ti år?
Om ti år bor jeg tilfredstilt på et eksotisk sted i et søtt rom med utsikt over stranda, kanskje sammen med noen, kanskje på leting etter noen eller på rømmen fra noen. Hehe.

Hvilken linje går du?
Studiespesialisering. Veldig kjedelig i grunn.

Hva vil du bli når du blir stor?
To meter!!!! Eller, nei, kanskje bare ensytti.

Tumblr_lncju9kce61qhn4sdo1_500_large
Tre ting du absolutt må gjøre før du dør?

Én Hoppe fallskjerm. To Dykke for å se på koraler og fisker og alt det livet under havet. Tre Reiser verden rundt med noen fine mennesker.

Hva skal du gjøre etter videregående?
Forhåpentligvis komme inn på psykologistudie, eller så tar jeg meg et friår for å gjøre ting jeg har lyst til og for å ha tid.

Er du glad i meg? - Oanh
Bare litt. Bare litt. :) 

Trener du?
Ja har gym én gang i uka på skolen, og når jeg ikke er lat så tar jeg meg en joggetur. 

Har du noen gang hatt noen sykdommer?
Ikke som jeg kan huske... Hmm... Telles feber? 

Hva er det tristeste du har opplevd?
Da bestefaren min sovnet inn i sommer. 

Er du flink på skolen?
Eh... Jeg vil si at jeg er det. 

Kan du vise hvordan du lager papirtraner?
Vær så god

Får du noen gang skryt for at du er flink til å snakke vietnamesisk?
Hehe, ja den får jeg høre ofte på familieselskaper og sånt.

Har noen noen gang sagt at du er "chingchong"?
Ja, og litt kinamann også.

Har du noen gang kranglet med familien?
Joa, har ikke alle tenåringer det? 

5a70d38304f056655db413fdafa1e890_large
Er du litt stolt ovet å være vietnamesere?

Jeg er stolt over å være den jeg er, men jeg har ikke denne "vietnam pride" som andre vietnamesere har. For å være helt ærlig ser jeg ikke spesielt mye å være stolt over, men det er jo ganske kult å kunne snakke et helt annet språk. Og bare det å kunne "leve i to forskjellige verdener" er så jo ganske utrolig...

Hva er din favoritt vietnamesisk rett? Alt untatt pho.
Jeg liker nesten alt, jo! Men friterte kyllingvinger er best.

Kan du spille noe instrument - bortsett fra piano?
Hahah...Jeg vil ikke si at jeg kan å spille piano en gang, men jeg har tatt gitar kurs. Kan egentlig ikke spille noe av de instrumentene ordentlig. Spilte også blokkfløyte i fjerdeklasse. Jeg har det forsatt i meg.

Kan du bevise at du klarer å spille et instrument?
Jeg kan legge ut video hvor jeg spiller blokkfløyte om noen har lyst til å se/høre på!

Forventer de hjemme at du skal bli lege? Kanskje du burde bli det, du tjener mye, hjelper familien og de blir veldig stolte.
Det har seg nemlig sånn med "alle" asiatiske foreldrer at de tror at om ungen ikke utdanner seg som lege, så havner de med feil folk, går på drugs og ender opp i fengsel. Så ja, spesielt bestemor, vil at jeg skal bli lege eller tannlege. Men nei. Desverre skal jeg skuffe dem med at jeg ikke har noe lyst til å grave i innvollene, i kjeften på folk eller noen kjønnsykdommer for den sags skyld. Ikke at det er noe galt med å være lege så klart!

Hva har du jobbet som?
Barnevakt for søskene mine. Tjener som oftest ingenting.

Har du stor familie?
Pappa har syv søsken og mamma har elleve. Enough said.

Hva liker du best av sushi?
Helt klart: tempura maki! Nå ble jeg litt sulten

What+happens+when+study_large
Er du egentlig lat?

"Lazy is my middle name".

Bildene er linket.

spørsmålsrunde

Image and video hosting by TinyPic

Hej, spørr meg om alt mellom veggene, over taket og under skoa. Spørr meg om Vietnam eller om Gjøvik. Spørr meg om det jeg har på meg, om familile, om glede, om sorg, om ugler, om farger, om tanker, om bilderedigering, om musikk, om tips eller om skatter.

Jeg svarer på søndag.
Ready - set - go!

livstegn

 width=

Kan ikke tro at det nesten er tre måneder siden sist jeg blogget. Tiden har gått veldig fort og noen ganger er det vanskelig å holde følge med virkeligheten. Jeg må ha kjørt virkelig fort i svingene! Det er åttito dager siden jeg ble seksten. Syttifire dager siden farfar sovnet inn. Trettifire dager siden jeg kom hjem fra Vietnam, og tyveni dager siden jeg begynte på videregående skole. 

Nå ligger jeg nydusjet på rommet mitt, hører på Iron & Wine og kjenner at det dundrer i føttene etter å ha vært på tur med de nye gummistøvlene. Jeg må innrømme at øyebllikk sånn som dette er fine. Også vil jeg bare si at jeg skal blogge på blogg.no igjen. Har til og med fikset bloggdesignet og alt! Wordpress var rett og slett for komplisert. Hehe.

Vi blogges (:

hej då

Nå har det seg sånn at jeg er veldig veldig lei blogg.no. Jeg vet ikke hva, men det er sikkert bare noe med selve systemet som jeg misliker. Blogspot liker jeg ikke, og Tumblr blir for rotete. Og så heldig som jeg er, fikk jeg bli med i vinterblomstfamilien. I tillegg har jeg fått et kjempesøtt bloggadresse!

Jeg kommer til å blogge om de samme tingene som hverdagen, klær, tekster og inspirasjon. Det er kjempekoselig og herlig om du forsatt vil lese bloggen min der. Følg den  nye bloggen på Bloglovin?!

Vi blogges på: vivian.vinterblomst.com!

hello may

Mai-alfabetet:

♥ Andrenalinkick

♥ Barbeint

♥ Celcius

♥ Drømmefanger

♥ Eleganse

♥ Fregner

♥ Gåsehud

♥ Hvit

♥ Iskrem

♥ Jordbærsyltetøy

♥ Karma

♥ Latterkrampe

♥ Magisk

♥ Nattbad

♥ Orientalsk

♥ Paradoks

♥ Q-tips

♥ Regnsky

♥ Stjernehimmel

♥ Turtelduer

♥ Umenneskelig

♥ Vidunderlig

♥ Wok

♥ Xylofon

♥ Yoghurt

♥ Zara

♥ Ærlighet

♥ Ønsker

♥ Årer

Et ord du forbinder med mai?

sweet temptations

Tumblr_ljso0h7tzp1qgplyno1_500_large

Tumblr_lhqd60kmvp1qbqn53o1_500_large

Tumblr_ljpdommsaq1qdi56to1_500_large

5620952660_db14b36719_z_large

Tumblr_ljt5m2ukvy1qgd3o2o1_400_large

Tumblr_ljbug1cswf1qzwaddo1_500_large

Tumblr_ldbi4ukgle1qf7ikto1_500_largeph; WeHeartIt

Jeg dør av fristelser. Skal bake Magnolia Vanilla Cupcakes (oppskrift her) i dag eller i morgen. Jeg har kjøpt ingredienser, og gleder meg som et lite barn til å begynne. Mesterbakeren skal bake cupcakes for første gang i sitt liv! Mamma har nemlig bursdag på mandag, og jeg tror hun vil like dem.

Hvem er glad i cupcakes?

if you can't draw realistic, do it unrealistic

Etter å ha jobbet med mange matte oppgaver i hele dag, tok jeg meg en liten pause fra alt. Så gjennom noen gamle bilder, smilte og mimret. Så, blant alle disse bildene fant jeg også noen tegninger. De ligger forsatt framme på pulten min, men jeg hadde helt glemt at jeg hadde tatt bilder av dem.

De to første tegnet jeg på fri hånd, fra mine lille hjerne. Det var nok en sommerdag, da jeg hadde solt meg for mye og kjedet meg enda mer.

 

 

Den neste har tegnet jeg etter en tutorial. Figuren er fra en kjent japansk tegnefilm (anime), som heter Death Note. 

Dette er resultatet av kjedelige timer på skolen. Jeg har ingen anelse hva det skal forestiller, men har en lite mistanke om at det skal være et tre...De to siste her, er chibi-serte versjoner av småsøskene mine. Vincent hadde en søt bollesveis, og tvingte meg til å tegne en rund skapning som skulle hete Bun-Bun. Julie derimot ville ha dragevinger, og en liten drage (har nok noe med at hennes kinesiske stjernetegn er dragen). to tusenFor ca 6 timer siden postet Jean Rose kommentar nummer to tusen på denne bloggen. Tusen takk til alle dere fine der ute som tar seg tid til å skrive søte ord til meg hver dag. Selv om jeg ikke liker å innrømme det, så gir kommentarene deres meg lysten til å blogge mer. Det inspirere. Det er utrolig deilig å vite at det faktisk finnes noen der ute, som smiler av noen ord jeg skriver eller som faktisk synes noe jeg har laget er fint. To tusen er kanskje ikke et stort tall, men tallet er ikke det som betyr noe. Det er hva dere har skrevet (så lenge vi ser bort ifra alle reklameringene).

lukten av vår
Bukse fra H&M. Singlet fra BikBok. Genser fra H&M.Gjøvik er kanskje ikke den byen, der våren kommer først. Men når frosten er kommet ut av jorden, er det en leiraktig lukt som klemmer luften. Dette for meg, er det første tegnet for vår. Den sterke lukten av jord, og de nettene du nesten kan smake tåke i luften. Sola ligger høyt oppe, og varmer opp fjorårets løv og gress. Lukten av gamle ting som blir varmet opp og tørket har en liten behaglig søthet i det.

Hvordan lukter våren for deg?

endelig; nytt designEndelig på tide med et nytt, og litt mer livlig design - nå som det burde være våren og alt. En kjempestor takk til snille Karoline, som har laget denne søte tingen til meg. Jeg er utrolig fornøyd, og gleder meg faktisk mer til å blogge nå. Hihi. Designet er inspirert av en av mine favoritt bloggere, Hjartesmil. Den er best på Google Chrome.

Følg bloggen min på Bloglovin'
Jeg har forresten også presentert bloggen min på Bloggurat.

Hva synes dere om det nye designet?

what big eyes you have

Jeg var med Tina, Frida, Sara, Josse og Anna Amalie for å se på Rødhetta og Varulven på kino. Ingen store forvetninger, ingen store skuffelser. Jeg liker skuespillerene, de er fine. Eyecandy. Filmen hadde scener som minnet på Twilight, i og med at det er samme reggisøren. Ellers hadde filmen lite med Twilight å gjøre, og burde derfor ikke sammenlignes mens du ser på den. Dessuten var kanskje ikke handlingen av den mest originale, men hvor mange filmer i dag har det? Jeg likte denne. Den var søt.

Har du tenkt å se den?

sponsor pakke

Jeg er da blitt sponsot av SunglassesShop. Grunnen til at jeg ikke har offisielt blogget noenting om det, før nå, er fordi jeg har ventet på en liten sponsor pakke. Og nå er den her. Den kom faktisk for noen dager siden, men jeg har aldri hatt tid til å hente dem før i går.

Det var et par solbriller fra det britiske merket Nueu, som jeg fikk velge selv. Nettbutikken er forsåvidt ny, og har et stort utvalg av solbriller fra merker som Ray Ban, Dior, Chanel, D&G osv. Anbefales å ta en tur innom (og dette er ikke en gang fordi jeg ble sponset, hehe...)

Jeg valgte et par Nueu Taurus 3.0 Fat Punk, ganske enkelt på grunn av det kule mønsteret inni. Desverre passet brillene ikke til ansiktsformen min (noe veldig få briller gjør). Nå er jeg usikker på hva jeg skal gjøre med dem. Om det er ei vennine som er intressert, og hvis ikke så holder jeg en liten konkurranse på bloggen. Ellers dukker det nok opp andre konkurranser når det nærmer seg sommeren. :)

my fair ladyph; WeHeartIt


Vi fikk se en veldig veldig fin film på skolen i dag. En gammel en. En fra 1960-tallet. Audrey Hepburn var vakker og handlingen var så søt. Jeg har aldri hatt sansen for sånne filmer fra 1960-tallet. Jeg har alltid vært mer av den skrekkfilm typen, enn den romantiske. Men denne filmen... Jeg har bare hatt halve, men vil allerede se resten. Og mange ganger til.

this is not a love story, this is a story about love

Fine skuespillere, søt historie, nydelig musikk - hva mer kan man forvente? Gleder meg til å se den. Jeg har nå disse 90 minuttene med herlighet som DVD og lagret på iPhonen min. Nytelse, når som helst, hvor som helst.

a garden full of happiness

Min schedule book, eller planleggingsbok på godt norsk. Selve boka er utrolig søt, og gjennom årene har jeg vokst til å bli avhengig av disse små søte bøkene. Jeg har tre utfylte bøker, som vil da bety at jeg begynte med dem for tre år siden. Det er en egen del for månedene, og en egen del for ukene. Finnes varienter for bare uker,  et halvt år eller et helt år. Tror det er mulig å få tak i sånne rundt på nettet, f.eks Ebay eller butikker lignende denne.

Det som skiller denne boka fra de andre jeg har hatt, er de små søte ordene som står på hver eneste side. De gleder meg like mye hver gang. Føler meg et steg nærmere optimistisk.

"Wishing you a garden full of happiness, today and everyday."

"Happiness comes from your heart."

dagen er ikke den samme uten

Mange av dere har lurt på hva slags blogger jeg leser. Jeg liker bloggere som kan skrive. Bloggere som tar fantastiske bilder. Bloggere som ikke poster 30 innlegg hver dag om meningsløse ting. Bloggere som ikke har tusenvis av reklamer av ting de egentlig ikke liker. Bloggere som er seg selv.

World of Mikee

Hjarte Smil

Livingdoll

Danby Choi

Fashiontoast

JH Fresh

The Cherry Blossom Girl

Har du en blogg du vil anbefale?

hvis jeg var en listeHvis jeg var et land, ville jeg vært Island.
Hvis jeg var en måned, ville jeg vært juni.
Hvis jeg var en dag i uken, ville jeg vært lørdag.
Hvis jeg var en tid på dagen, ville jeg vært natten eller soloppgang.
Hvis jeg hvar en sesong, ville jeg vært sommer. Selvfølgelig.
Hvis jeg var et sjødyr, ville jeg vært en delfin.
Hvis jeg var en retning, ville jeg vært sør.
Hvis jeg var en ting i et hus, ville jeg vært en et vindu.
Hvis jeg var en drikke, ville jeg vært vann eller chai te.
Hvis jeg var et tre, ville jeg vært et sakura tre.
Hvis jeg var en blomst, ville jeg vært en vann lotus.
Hvis jeg var en type av været, ville jeg vært regn eller solskinn.
Hvis jeg var et musikalsk instrument, ville jeg vært et piano.
Hvis jeg var en farge, ville jeg vært svart.
Hvis jeg var en følelse, ville jeg vært håp.
Hvis jeg var en frukt, ville jeg vært et granateple.
Hvis jeg var en lyd, ville jeg vært latter.
Hvis jeg var en matrett, ville jeg vært tempura maki.
Hvis jeg var en smak, ville jeg vært smaken av vann etter timers gåtur i varmen for å hente vannet.
Hvis jeg var en sang, ville jeg vært Animal av Miike Snow.
Hvis jeg var et par sko, ville jeg vært svarte converse eller wedges.
Liste tatt fra WorldOfMikee.

if it was possible to be in love with a word

ph; WeHeartIt

 

Hvis det var mulig å være forelsket i et ord, så tror jeg at jeg er forelsket.

Et ord du elsker? Grunn?

it's time for paradise

Oh yes! Dette har jeg gledet meg til. Finnes ikke noe bedre enn total søppel TV hvor folk driter seg fullstendig ut. For å ikke nevne dramaet da. Ho-ho.

Ser du på Paradise Hotel?

loner-hobby


Sara har nå dratt hjem, og jeg er igjen alene hjemme. Egentlig er det ganske greit med litt alene tid foran TV'en og med strikketøyet på fanget. Jeg er skikkelig loner-hobby altså. Jeg liker å gjøre ting alene, spessielt det å blogge. Jeg hater å skrive når noen ser på. I tillegg liker jeg å ta bilder eller tegne. Det helst uten publikum. Jeg liker å gjøre ting på grunn av meg selv og ikke andre. Så vis det er folk til stede, blir på en måte dette ødelagt. Men andre ting gjør jeg helst med flere. Se på film, spise, gå turer eller shopping for eksempel.

Gjøre ting med andre eller alene?

sara's tattoo

Jeg har lenge hatt lyst på en tattovering. Små nåler som stikker hull i huden din, blekk som legger seg i hullene for deretter å danne et bilde - en tegning. Noen tattoveringer er harry, men når de først er fine, så er de virkelig fine. Den dagen jeg får meg tattovering, vil jeg ha en som betyr noe for meg. Minner meg på noe, eller får fram ting som betyr noe for meg.

Skulle ønske moren min var som Sara sin. Ingunn (mamma'en til Sara) var med henne, da hun tok sin første tattovering. Et kompass, som vil minne henne på å ta den riktige veien (de riktige valgene) i livet. Bare se på den. Så utrolig vakker.Jeg ønsker meg virkelig en sånn fugle tattovering. Spessielt den på første rad, lengst ute til venstre. Jeg føler at fugler er så fri, de kan liksom fly hvor de ønsker når de ønsker. Frihet. Har du eller vil du ha en tattovering? I så fall; hva? :)


Photos from WeHeartIt

kort hår?

Nei, jeg har egentlig ikke klypt meg altså. Tok bare deler av håret i en knute og gjemte det bak. Men vurderer faktisk å klyppe meg kort/kortere. Tror du jeg hadde kledd kort hår?

manba make-up

Bare noe jeg fant på Google, som fikk meg til å trille rundt på gulvet. Først trodde jeg dette bare var tull eller noe sånt, men det viser seg at det faktisk finnes folk som går sånt alle dager utenom Halloween. MOFGWTFBBQ!

Tycks?

norwegian wood

♫ Norwegian Wood - The Beatles

Norwegian Wood er skrevet av de japanske forfatteren Haruki Murakami. En bok jeg gjerne vil anbefale dere som er glad i love stories. Boka har overraskende nok ingenting med Norge eller norske skoger å gjøre, som man lett kan tro. Kjøpte denne boka på flyplassen i Hong Kong, etter å ha sett reklamer om filmen som nå er kommet ut på kinoer rundt i Asia.

Toru, a quiet and preternaturally serious young college student in Tokyo, is devoted to Naoko, a beautiful and introspective young woman, but their mutual passion is marked by the tragic death of their best friend years before. Toru begins to adapt to campus life and the loneliness and isolation he faces there, but Naoko finds the pressures and responsibilities of life unbearable. As she retreats further into her own world, Toru finds himself reaching out to others and drawn to a fiercely independent and sexually liberated young woman.

foto / privat

respuestas

Hvor får du all din inspirasjon fra? Internett.

Hvilke blogger leser du? De som er venn med bloggen min og noen til.

Liker du mote? Ja... nei... kanskje.

Hva liker du med blogging? At jeg får vise fram ting, så derette vite at det er randome folk der ute som faktisk liker det eller intressere seg for det samme.

Hva er høyeste sidevisninger? Vet ikke.

Hvor kjøper du klærne dine? Fjortissbutikker som BikBok, Gina Tricot, H&M, Monki osv.

Mest unødvendige kjøp / ett kjøp du har angret big time på? En genser fra BikBok til 400kr!!!! :(

Skostørrelse? LOL. Trettiåtte.

Hvordan er en perfekt / drømmemann for deg? Han finnes ikke.

Hvis du ikke hadde blitt døpt Vivian, hva kunne du tenkt deg å hete? Rønnaug, Geirda eller Bjørn.

Favoritt; -mat, -drikke, -farge, -land, -feriested, -klesplagg(bilde og info om plagget!), -sko(samme gjelder her), -butikk, -film, -sang, -artist og favorittall? Sushi. Vann. Alle. Mange. Syden. Mange. Converse All Star. Monki. Hangover. Mange. Mange. 8.

Nevn gode venner. Frida, Sara, Synne, Tina, Josse osv osv.

Hva er en god venn for deg? En som ikke er fake.

Hva liker du minst/mest med deg selv? Ris og ros deg selv- det er ikke flaut! :' D Minst er vel klummpefingrene mine og mest må nesten være øyenfargen. El o el.

Hvorfor er du så søt? ._. Hmm... Kanskje fordi jeg spiser mye godteri? Teehee. :)

Hvor ofte shopper du? Alt for ofte.

Hvor mye penger bruker du iløpet av 1 mnd? Har ikke tellinga.

Har du følelser for noen atm? Jeg er glad i veldig mange.

Er det noe du ser frem til? Sommerferien!

Hvem er din favoritt fra Big bang? T.O.P

Hører du mye på Kpop? Favoritt gruppe? Den eneste gruppen jeg liker er Big Bang, litt F.T. Island og CN Blue. Ellers hører jeg ikke på Kpop.

Hvor mane land har du vært i? Hvilket? Vietnam. England. Sverige. Danmark. Marokko. Tyskland. Frankrike. Belgia. Tjekkia. Thailand. Kina + HongKong. Spania (Mallorca, Gran Canaria og Teneriffe). Hellas (Rhodos). Italia.

Hvor vil du reise hen? Egypt, USA, Canada, Australia eller New Zealand. Og en masse eksotiske steder!

Favorittmusikk? Favoritt band, artist, sang elns. Hører på altfor mye forskjellig til å nevne alt.

Følger du mainstream? Delvis. Jeg liker å gå min egen vei, men noen ganger er mainstream bare naturlig.

B eller A menneske? B.

Personlighet eller utsene? Ja takk begge deler?

Hvor høy er du? 164-165 cm.

Hvor mange språk kan du snakke, lese og skrive? 3: vietnamesisk, engelsk og norsk.

Er det vanskelig å tilbringe en dag uten å klage på din lillesøster? Ja.

Hvor irriterende er det å være sammen med henne? Det er veldig irriterende når hun elsker å irritere meg.

Hvor tøff er du på skolen? Hahahahhahah.

Er du glad i din lillesøster selvlom hun irriterer deg? Har egentlig ikke noe valg, så ja. Neida. :)

ask vivian

*Trommevirvel* Spørsmålsrunde!

Vent, jeg har alltid lurte på hvorfor det heter spørsmålsrunde? Hvorfor ikke omgang eller tur liksom? Haha, anyway. Første spørsmålsrunde på denne bloggen, så bare spørr i vei!

Photo_from_WeHeartIt

do you dare to cross the road?

Veien i Vietnam er syke! Mopedistene og bilistene stoppet ikke for deg om du skal over veien, det er du som stopper for dem. Jeg tørr seriøst ikke å gå over veien alene, og må som oftest bli leid over. Fant en video på YouTube som viser deg akkurat hvordan det er.

the lights in my head flip off and on

Jeg vant denne tegningen på Martine sin blogg. Hun er så utrolig flink! Det er virkelig urettferdig hvordan noen kan være så talentfulle, mens andre rett og slett er født med to venstrehånd (med mindre de er skeivhendt).


♫ The Rabbit - Miike Snow

day nine: two smileys that describe your life right now

LOL og "boring".

___

Day nine: Two smileys that describe your life right now
Day ten: One confession

day eight: three turn ons

 1. Grov/mørk/behagelig stemme
 2. Sånn morgenskjedd, eller hva skal jeg kalle det?
 3. 6/8-pack

___
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

forenklet illustrasjon av vårt liv

Source: Tumblr

day seven: four turn offs

 1. Hårete overkropp (no offense)
 2. For mye voks i håret, som gjør den skikkelig klissete og ekkelt å ta på
 3. Ekkel kroppslukt
 4. Dårlig ånde

___
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

hvordan uttale moteverdenes vanskeligste navn del 2

Yves Saint Laurent (Eve Sahn Lor-ron) Allow the R to ?roll? off you tongue. Make the N?s nasalized as if you?re saying ?bon?.

Dries Van Noten (Dress Van Note-ahn) The knit is just? perfect!

Balmain (Bahl-mahn)

Chanel (Shanel)

Kris Van Assche (Kris Van Ash)

Versace (Vur-sah-chee)

Guiseppe Zanotti (Jew-sepp-ee Za-not-ee)

hvordan uttale moteverdenes vanskeligste navn

Dette har vel skjedd med oss alle, hvor tungen rett og slett krøller seg fullstending sammen. Eller når du skal fortelle om den veska du vil ha, men ingen forstår ettersom du ikke klarer å uttale merket riktig. Flaut, ikke sant? Heldigvis snublet jeg over en utrolig bra blogg og litt tips om hvordan du kan uttale navnene riktig!

Hermés (Er-mez)

Balenciaga (Bah-len-see-ah-gah)

Christian Louboutin (Kree-styaan Lu-bu-tahn)

Christian Lacroix (Kree-styaan La-kwa)

Givenchy (Jee-von-shee)

Jean Paul Gaultier (Jsohn Paul Go-tee-ā)

Lanvin (Lon-vohn, with almost non-existent n in ?vohn?)

Louis Vuitton (Loo-wee Vee-tahn)

Moschino (Moskeeno)

Proenza Schouler (Pro-en-za Skool-er)

Chloé (Kloo-ee)

Loewe (Low-ehh-vay)

Reblogged from: RegieSays

day six: five people who mean a lot

 1. Familien, tar alle under et punkt ettersom det er umulig å dele opp.
 2. Venner, også her er det umulig å dele opp.
 3. Oanh (søskenbarn)
 4. Kristin (søskenbarn)
 5. ........... (en person jeg ikke har møtt ennå)

___
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

day four: seven things that cross your mind a lot

 1. "Hold kjeft... bitch!"
 2. Mat, kake, godteri osv.
 3. Banneord, spesielt "faen!"
 4. "Åh jeg er så trøtt / har så vondt i hodet!"
 5. "Lurer på hva h*n tenker/gjør akkurat nå..."
 6. Sommeren
 7. Wishes and promises

___
Day Five: Six things you wish you'd never done.
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

day three: eight ways to win your heart

 1. Være laid-back
 2. Ha bra stil (etter min smak da, hehe)
 3. Respektere meg og familien min
 4. Låne meg jakken om jeg fryser
 5. Beskyttende, men ikke klengete
 6. Få meg til å smile eller le
 7. Ta intitativ
 8. Være seg selv

___

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things you wish you?d never done.
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

day two: nine things about yourself

 1. Jeg er vietnameser, født i Norge.
 2. Jeg er nærsynt.
 3. Min største glede om morgen er å kle på meg selv.
 4. Jeg liker originalitet.
 5. Jeg liker best å formulere meg selv via ord, musikk og tegning.
 6. Jeg er som oftest ikke tidsnok.
 7. Humøret mitt er alltid stabilt, eller jeg prøver.
 8. Jeg vil lære å snakke flere språk.
 9. Jeg er agnostiker og realistisk.

___

Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things you wish you?d never done.
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

day one: ten things that you wish you have

 1. Fotografisk hukommelse
 2. Tykt hår
 3. Grå øyer
 4. Over 170 cm i høyden
 5. Bra forbrenning
 6. Polaroid kamera
 7. Speilrefleks
 8. iPhone
 9. MacBook Air
 10. Penger

___

Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.
Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things you wish you?d never done.
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession

byttet til tumblr

Jeg har byttet over til å blogge på Tumblr. Du finner meg her.

Kommer til å slette denne bloggen om ikke så lenge, tror jeg.

resturant åpning

Heihei!
Var på åpningen til resturanten til fettern min på lørdag. Den ligger i Lillehammer, og heter Ming Garden (husker ikke adresse). Bare å ta en tur innom om dere en gang skal være i Lillehammer altså!
// Heldig gitt.


// Inne på kontoret.

lykkerus etter knust iPhone

Heisann!

Så gikk det noen dager, også glemte jeg igjen å blogge. Men nå har jeg en stor nyhet jeg må dele med dere. iPhonen min ble i dag, på skolen, knust. To av kameratene mine kastet en basketball at og fram, også kastet de den på meg. Jeg stod med iPhonen i hånden, og den datt på bakken. Hele skjermen var knust, men selve mobilen funket helt fint. Jeg dro ned til Expert med en gang etter skolen, i håp om at det ikke blir altfor dyrt å få ny skjerm.

Da jeg kom ned dit kikket han Expertfyren på den, og sa at vis jeg ikke hadde forsikring ville det bli veldig dyrt. Opptil flere tusen. Men det viser seg at jeg faktisk hadde forsikring på den, som går ut 8.10! Forsikring hadde jeg ingen anelse om, ettersom jeg kjøpte mobilen min på finn.no. Synne og Josse stod ved siden av meg og sa "Tenk om du får en ny'a!" Og akkurat da kommer han fyren tilbake og sier at jeg sansynligvis får en ny, og om jeg er heldig får jeg 4'rn!

Så nå sitter en lykkerus Vivian her og ser blomster overalt! Snakk om flaks da!


//Mobilen min så værre ut enn det der! Hele skjermen var knust, og små glassbiter datt av.

 

[Bildekilde: Google]

lol jeg har en blogg

Åheider!

Jeg orket ikke å blogge i sommer, fordi jeg rett og slett ikke gjorde noe annet enn å ligge i pysjen min. Og med gullfiskhuskommelsen min så har jeg rett og slett glemt bloggen. Hehe.

 

Så, hvordan går det?


Bildekilde: WeHeartIt

i'm going to amsterdam and paris

Grunnen til null blogging i det siste er fordi jeg ikke har gjort noenting. Jeg har for å si det sånn trasset rundt hjemme i pysjamasen. Hehe. Men nå har jeg noe jeg kan blogge om! I morgen skal jeg hente noen tanter og onkler fra Vietnam som kommer på besøk. På søndag (18.juli) drar vi til Amsterdam i noen dager, og fra Amsterdam skal vi ta tog til Paris! Jeg er overlyekklig.

Skal du til utlandet eller har du vært i utlandet i sommer?


// Amsterdam


// Paris

[Kilder: WeHeartIt]

i love capri

Jeg har begynt å lese en bok som heter Det var på Capri (eng: I love Capri) skrevet av Belinda Jones.  Etter alle de fantastiske beskrivelsene av Capri, en øy som ligger i Italia, så har jeg blitt helt forelsket i stedet. Jeg skal definitivt til  Capri en gang i framtiden, og samtidig drar jeg gjerne til alle mine drømemferiesteder! Boka er forresten kjempebra, en ekte jentebok. He-he-he. Anbefales!

Har du et drømmeferiested?


[Kilder: Google]

min første blogg vs. blogg

God morgen søtiser!
Jeg er med i en blogg vs. blogg for første gang (med denne bloggen). Og det hadde vært utrolig gøy om dere ville stemme på meg. Klikk her. Tusen takk til alle som tar seg til til det. :)

første sponsor - bladkongen.no

Dette er helt utrolig! Jeg har nemlig fått meg min første sponsor til bloggen. Er utrolig glad akkurat nå! Bladkongen.no skal sende meg tre nummere av Costume, yndlings magasinet mitt. På siden finner du bladabbonement på mange forskjellige magasiner og ukeblader. Alt fra TOPP til Vouge (engelsk) til kampanjepris!

Bladkongen.no har en side på facebook, hvor de har forskjellige konkurranser og premien er selvfølgelig gratis abbonement på akkurat det bladet du vil! Sjekk den ut her.

Hva slags blader/magasiner leser du?


nytt design

Har lenge tenkt på å skaffe meg et design sånn som dette. Enkelt og greit. Så nå som jeg har masse tid til overs, måtte det gjennomføres. Den mest kreative tingen jeg har gjort i sommerferien, hehehe. Men  det er noen justeringer som må til. F.eks så vil jeg ha større skrift i innleggene, dato og tid må synes og anderledes kommentarfelt. Problemet er at jeg ikke finner koden til disse tingene, så nå må jeg vente til Mai Thuong logger på.

Hva synes du om designet, så langt?


Kreativ sommerferie?Etter noen dager uten å gjøre noenting (som fører til at jeg ikke har noe å blogge om), er jeg fast bestemt på å få noe ut av denne sommerferien. Jeg vil ha en kreativ sommer! Selv har jeg laget en liste over ting jeg har kommet på selv.

Jeg skal
▲ male noe jeg kan henge på rommet, eller gi bort
▲ pynte rommet mitt, dvs. male nattbordet og skrivebordet, pynte veggene, kjøpe inn nye ting
▲ lage mat, sånn at jeg blir flinkere
▲ lage koreografi til en eller flere sanger
▲ begynne å tegne igjen

Har du noen ideer om hva jeg skal male, hvordan jeg skal fikse rommet mitt osv? Eller kanskje det er andre ting du syns jeg burde gjøre?

Summervacation, what now?

Hallo'n! Helt siden vi begynte på skolen igjen etter juleferien har jeg gledet meg til sommerferien. Jeg har skrevet det opp på mobilen, kalenderen og der det er mulig å skrive. Og nå, første dag i sommeferien, lurer jeg på hva i huleste jeg skal tilbringe 8 uker på. Har absolutt ingen planer for sommerferien, borsett fra å spille volleyball, sole meg og jogge. Men jeg vil liksom gjøre noe ut av sommerferien min! Vet bare ikke hva, ennå.

Hva skal du i sommer?
// Ender nok opp sånn i år også.

Stress dreper blogghumøret

Jeg vet at det har vært lite blogging og sånt i det siste, men så har jeg ikke hatt tid. Har planlagt bursdagen min som skal være i morgen, samtidig som jeg har øvd på Daft Bodies (en dans) som skal være til skoleavsluttningen i morgen også. Men etter i morgen har jeg plutselig ingenting å stresse over igjen. Det betyr også at jeg kommer til å blogge mer. He-he-he.


//WeHeartIt

Perleøredobber, du blir aldri kvitt dem!

Er du en av de som lett roter på øredobbene dine? Hater du det når det skjer? Løsningen er her! Store perleøredobber blir du aldri kvitt. Og om du i tilfelle skulle miste dem, så kommer de tilbake av seg selv! KankjøpeshosGlitter,GinaTricotellerPieces.Perleøredobbene er mine basic øredobber. De passer til alt og alle anledninger, og derfor elsker jeg dem. Men alikevel så klarer jeg å rote dem bort (ganske ofte), men de kommer alltid tilbake! Denne gangen trodde jeg virkelig de hadde blitt borte for godt, og skulle til å kjøpe meg et par nye. Men så kom Julie løpende inn til meg i dag tidlig med øredobbene. To gamlinger hadde funnet dem på asfalten like utenfor huset mitt, og lurte på om det var Julie som hadde mistet dem. Whoaw.

Har du perleøredobber?

EAT DA POO POO

Dette er en video jeg nettopp fant på YouTube. I videoen kan vi høre og se en intense tale om homofili og hva homofile gjør på soverommet sitt. Uganda har tydeligvis sine absurde meninger om homofile. Må si jeg lo hardt da jeg så denne videoen.


Sunday morning, the sun is shining

Hey! Kan ikke akkurat kalle dette morgen lenger, men siden jeg våknet for 2 timer siden så er det forsatt morgen for meg. Dessuten dro vi hjem med en gang jeg ble ferdig med brunchen min. Nå som jeg er hjemme må jeg kontakte venninne mine! Har ikke sett dem på lenge (mange av dem har nemlig vært i Polen på sånn skoletur).

Så til overskriften. Jeg er lei av at folk blogger om været. Okay, det er kanskje greit å skrive: "Det er utrolig fint vær ute nå, så jeg skal sole meg ute!". Men det er kjedelig å lese når folk kun blogger om været, hele tiden. Hadde jeg vært intressert i om det regner i Bergen, hadde jeg gått på YR. Eller så får du i så fall lage en værblogg, men den tviler jeg på går bra. Simple as that.

Like or dislike bloggere som blogger om været?


// Ser ut til at det blir 21 gradercelcius, sol med delvis skyfri himmel på Gjøvik i dag!

Hvis verden går under i 2012, så har jeg sløst bort livet mitt på skole.Bildet over viser synkehullet i Guatemala, et lite land som ligger i Mellomamerika. Herregud, fikk helt sjokk da jeg så dette! Ser jo ut som om det ble tatt rett ut av 2012 filmen. Det er skikkelig sykt å tenke på at sånne ting kan skje i virkeligheten. I det ene øyeblikket sitter du og drikker te hjemme. I det andre går du ut av huset og faller ned et diger hull! Tror kanskje jeg har sett litt for mange filmer, men dette er virkelig creepy. Tenk at jeg har sløst bort hele livet mitt hvis verden virkelig går under i 2012! Men om den ikke gjør det, så er det bare å forsette i noen år til.
Kilde: VG

"Se på de bondeknølene i Snertingdal bussen da!"

Hallo! Nå har jeg endelig kommet hjem fra Oslo. Hvis noen av dere som faktisk er fra Oslo, og så en to Snertingdal AS busser, så var jeg i en av dem. Haha, det var litt sånn småflaut å kjøre til Oslo i Snertingdal buss. Følte meg som den bondeknølen - ikke at det er noe galt med det!
Vi besøkte teknisk museum og Akershus festning, og deretter fikk vi tre timer hvor vi kunne gå rundt i byen. Men tre timer er virkelig ingenting når man skal spise på Friday's óg shoppe samtidig! Aldri vært så stressa i Oslo før. Fikk kjøpt meg et hatt og et skjørt da. Det var ikke så mye fint i favorittbutikkene mine denne gangen. Ganske bra egentlig, for da slapp jeg å bruke så mye penger.

Er du flink til å passe på at du ikke bruker for mye penger på shopping?


Image and video hosting by TinyPic
// Bondeknøl i Oslo

Image and video hosting by TinyPic
// Foran museet. :) Meg, Katta (Katerina) og June.

Let's talk about eurovision song contest

Hey! Jeg overnattet hos Oanh på fredag, og på lørdag hadde hun bursdagrsfeiring med familien. Så, da ble det bare ikke noe tid til blogging. Sånn at dere ikke virkelig trodde at jeg tilbringte tiden min foran TV'en.

Men jeg fikk med meg Grand Prix da, selv om jeg aldri har vært noen fan av det. Vært år så sitter det folk og skriver hundrevis av dårlige sanger som de sander til Grand Prix deltagere. Så velger deltagerne ut de beste av dem. Alså, de sangene som kommer på Grand Prix er de beste av de dårligste. En sjelden gang kommer kanskje noen med en bra sang, men det er utrolig sjeldtent.

Óg hadde det ikke vært for at Norge vant i fjor, så ville vi ikke en gang ha vært i finalen i år. Herregud, for en dårlig sang vi kom med! Den fortjente seriøst ikke noe bedre. Jeg så nettopp på en veldig kort intervju  på VGTV med Didrik Solli etter at han kom ut av Telenor Arena i går. Han fikk et spørsmål om han viste hvorfor Europa ikke likte sangen. "Jeg tror de likte sangen." svarte han. Nei, Didrik, de likte ikke sangen og det var derfor du havnet på 20.plass. Kjedelige og klissete sanger er ikke bra.

Så du på Grand Prix i år? Hvem gjør ikke det liksom...


// Vi hadde veldig kul scene da!


// Morsomte dans.


// Kjedeligste innslag.


// Kuleste hår.


// Lignet på de jeg møtte i Brüssel under Homsefestivalen. He-he-he.


// Fine vinger. Kjedelig sang.


// Skuffende.
Bilder fra Eurovision.

"Gangs are posers, they just want attention" says the girl with a tail posing as a wolfJeg skjønner det med at man må kunne gå med hva man vil, men dette var bare latterlig. Eller... jeg vet ikke om jeg burde le eller ikke. Jeg ser jo opp til dem for å faktisk ha nok guts til å gå ut av huset sånn!

Konkurranse - vinn Lookbook invitasjonDette må du gjøre:

 • Ta et outfit du liker, og lag et innlegg om det.
 • Med i innlegget skal bildet over være med, og bildet skal da linke direkte til konkurransen på bloggen min. Send mail (viviango@live.com) eller melding om du ikke vet hvordan.
 • Send meg linken til innlegget ditt via kommentarfeltet.
Tips:
 • Outfit bilder som blir tatt i speilet er FY!
 • Fortell litt om det, f.eks. hva slags anledning outfiten var til og hvor de forskjellige tingene ble kjøpt.
 • Det er viktig at hele outfiten synes og ansiktet ditt. Men hvis du er en anonym blogger, så respekterer jeg det - ellers ingen unntak.
1.premie: To personer får Lookbook invitasjon. Lookbook er en hjemmeside hvor moteglade mennesker over hele verden kan poste opp outfit bilder av seg selv. Dette er en side kun for inviterte fordi de ønsker å holde standard på outfitene som blir postet.
Trøstepremie: To bloggere får blogg anmeldelse.

Dette er jo den første konkurransen jeg har på denne bloggen, så premien kunne ikke være noe big. Jeg tror det blir meg og kanskje to stykket til som skal velge ut vinnerene. Hvem de to andre er vet jeg ikke, men hvis noen har lyst er det bare å si ifra. Dommerene kan selvfølgelig ikke være med i konkurransen. Avsluttningsdatoen er ennå ikke bestemt, men det blir nok en liten stund til.
Lykke til og må den beste outfiten vinne! :]

Let's pretend that airplanes in the night sky are shooting stars♫ Airplanes - B.o.B ft. Hayley Williams & Eminem

Denne sangen gikk rett inn i favoritt listen min. Utrolig fin, og gir meg kjempe mange følelser på én gang. Ubeskrivelig. Måtte til og med lage et bilde til den. Ha-ha. Bildet går rett inn i min WeHeartIt-account.

Hva synes du om sangen?

Got some earcandy?

Akkurat nå driver jeg å oppdatere iPhonen min med ny musikk. Er så utrolig lei de sangene jeg har, som jeg selvfølgelig allerede kan teksten på. Og når jeg kan teksten på en sang, betyr det at jeg har hørt for mye på den. He-he. Så, har du noen sanger du vil anbefale meg?
// Engel silikon til iPhone kjøpt i Roma.

My little runawayI morgen starter pryor-uken min. Jeg og Tonje skal nemlig jobbe på Lindex, og jeg gleder meg faktisk litt. Sannheten er at jeg ikke har et eneste klesplagg eller smykke fra Lindex, men det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Jeg har gjort litt research og fant ut at Lindex faktisk har veldig mye fint. Kommer nok til å kjøpe en del når jeg jobber der og sånt. Ha-ha.

Har dere hatt pryor-uke? Hvor jobbet du da?

Math have serious problemsØnsk meg lykke til på matte tentamen i morgen. Jeg kjøpte til og med en ny kalkulator i dag! Angrer meg.

Godiva chocolatier

Nå er det faktisk snakk om bare noen timer før jeg er i Brüssel, hovedstaden i Belgia. Gleder meg så sykt mye, at jeg bestemte for å syke meg selv om litt mer. Så jeg satt og søkte på Belgias mest kjente sjokolademerke på WeHeartIt.


Kjenner du fristelsen?

If I were a boy

Utsendet

Dette er Dennis O'neil (modell). Tok han fordi jeg er asiater, ellers hadde jeg kanskje tatt Chace Crawford.

Stemme

I'm Chuck Bass. Ha-ha, hadde jeg hatt sånn stemme hadde jeg virkelig snakket til meg selv hele tiden.

Stil
Jeg elsker gutter med converse og cardigan, og da hadde det nok ikke vær noen surprise om jeg også hadde gått med det om jeg var gutt. Slitte jeans, skjorter og wayfares/aviators er jo enda bedre. Ellers så hadde kanskje noe sånn som dette vært litt gøy:

Hvordan ville du se ut som, høre ut som og kle deg om du var gutt?

Ny design

Mai Thuong laget et design til meg! Jeg var spent hele den tiden hun satt og lagde det. Og jeg må si at jeg absolutt ikke ble skuffet. Ventetiden var virkelig verdt det. Det sykeste er at hun ikke tar noenting for det hun har gjort. Jeg måtte til og med legge inn credit spalten selv for å vise at det er hun som har laget designet. Ha-ha.

Og for dere som har sendt meg melding før jeg fikk offentlig gjort designet mitt: det er en kode jeg har brukt på countdown, sånn at tallene går ned av seg selv. Det vil si at jeg slipper å gå inn på maler hver eneste dag for å endre på tallene. Credit til Anne som fant det til meg!

Grunnen til at jeg ikke har sagt ifra eller noe sånt før nå, er fordi jeg var på bursdagsfest i går. Hadde veldig dårlig tid, og dessuten hadde jeg ikke fått tid til og legge inn nytt profilbilde eller countdown. Bilder fra festen kommer når jeg har fått dem fra Sara.

Så, hva synes dere om designet? Det kommer nok så endringer etterhvert f.eks favicon og header.
Nikon D3000

Sannheten er at jeg alltid har ønsket meg et speilreflekskamera, men siden jeg alltid bruker så mye penger på andre ting har det aldri blitt noe av. Men nå har fetteren min Kevin skaffet seg et - Nikon D3000. Han bor nesten hos oss, og bruker sjelden kameraet sitt. Så jeg spurte han veldig veldig pent istad om jeg kunne bruke det når jeg trengte. Og det fikk jeg lov til! Nå kommer det til å bli outfitbilder, bloggbilder osv. med super kvalitet! Wo-ho!

Forresten så brukte jeg dette kameraet til å ta bildene til norskprosjektet, som jeg fikk 6'er på!
Lykkekamera dette, alså.// et misslykka forsøk på å ta bilde av meg selv i speilet...

CC reklame - norskprosjektVi skulle egentlig være grupper på to og to, som skulle lage én reklame. Men siden jeg og Frida slo oss sammen med Tina og Astrid, måtte vi lage to. Selvfølgelig måtte vi gjøre det så lett som mulig, så vi lagde en film og en bildeserie som skal bli sånne digre plakater. Trykk på bildene for å se dem større.


Hvilken karakter ville du ha gitt oss?

Bloglovin'

Follow my blog with bloglovin
- Sånn at det er unnagjort :)

Now or never

Sånn, nå er min nye blogg ferdig. Jeg blogget på viniav.blogg.no før, men ble lei og slettet bloggen etter ca. et år. Angrer meg egentlig litt for at jeg slettet den, for nå har jeg ingenting jeg kan se tilbake på lenger. Dessuten likte jeg veldig godt bloggnavnet. Men så fikk jeg veldig plutselig lyst til å begynne å blogge igjen. Har laget flere forskjellige blogg i det siste, men har aldri vært fornøyd nok til å skrive et innlegg. He-he.

Anyway, vi tar resten senere. Nå må jeg nemlig på et tradisjonelt minnestund for oldmor. Sånn "riskoker"-greie. Skjønner meg egentlig ikke helt på de minnestundene, for det eneste vi gjør er å spise også snakker om alt annet enn om den personen som vi har minnestund for. Hmm...Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits