hvordan gi liv til bilder

Det er mange som lurer på dette med bilder som beveger på seg. Animasjonsbilder. GIF. Hvordan de blir laget, hva slags program som brukes også videre. Du skjønner, det er nemlig ikke noe vanskelig i det hele tatt. Det beste er at du ikke trenger å kjøpe noen fancy program heller. Klar? Ferdig. Gå!

Først og fremst må du da ha noen bilder du kan lage animasjon av. De vanligste animasjonsbildene som blir laget er av mennesker/dyr som hopper, vinker, smiler, gjør noe rart med munnen eller av objekter som flytter på seg. Ta flere bilder etter hverandre, og vips så er du allerede halvveis ferdig.Det finnes mange nettsider som tilbyr å lage GIF for deg. Du laster opp et begrenset antall av bilder, trykker på en knapp også har du animasjonen klar med linker og koder. Her er noen om du er for lat til å google selv:

Picasion - maks 3 bilder, mulighet til å velge hastighet og kan legges inn på WeHeartIt

GifSoup -  lager animasjon av deler fra YouTube-videoer.

Personlig bruker jeg alltid PhotoScape. Et program som du laster ned på datamaskinen gir flere muligheter. PhotoScape tilbyr vanlig bilderedigering, felles redigering av flere bilder samtidig, montasje av bilder og mye mer. Det beste er at programmet er veldig lett å bruke! Last ned gratis her.Når du er fornøyd med flyten i animasjonen, trykker du på lagre på PC'en og last animasjonen opp på f.eks. TinyPic eller PhotoBucket.

Noen tips til slutt:

- Husk at GIF ikke er det samme som en video. Ikke lag den altfor lang.

- Animasjonen blir jevnere jo flere bilder du bruker. Dette betyr selvfølgelig at "objektet" forandrer seg så lite som mulig i hvert bilde.

- Du kan lage animasjon med bare et bilde. For eksempel kan du zoome inn og ut på det ene bildet, eller redigere bildet på mange forskjellige måter.

Image and video hosting by TinyPic

- Prøv deg fram!

Spørsmål kan stilles i kommentarfeltet.
Lykke til! 

skatter på nettet #2

Se del en her.


KanDeeShop
Snakker vi fete topper, gensere, smykker og miljøvennlige poser kan en absolutt ikke utelukke kandeeshop.se. Jeg tror denne nettbutikken er ganske kjent blant svenske bloggere, hvorfor har jeg ikke funnet den før nå? Åh, tror jeg må bestille noe herifra så fort som mulig.

image 3
image 3

PlanetBlue
En av de mest elskede butikkene i sør-California er nå på nettet og for oss å handle fra. Klærene fra denne siden er kanskje ikke egnet til vinteren i Norge, men man kan jo alltid være tidlig ute til neste år!
Chicy
Enda en svensk favoritt! På chicy.se finner du alt fra herlige oversize gensere til hverdag og fantastiske kjoler til fest. I tillegg kan de finne kopier av "it bags" og sko som virkelig skiller seg ut.


Fred Flare
Et perfekt sted for å kjøpe gaver! Herregud, hvor mye rart og fint du finner her. Alt fra rulleskøyter, Star Wars klokker, kart til bærbar vinylspiller. På fredflare.com finner du også klær, bøker og alt de andre småtingene du vil elske å bruke penger på.

Princes Vintage
Navnet sier veldig mye. Princesvintage.co.uk er fullt av vintage inspirarte klær for både jenter og gutter. Absolutt noe for de som liker "gamle dager".

skatter på nettet

En liste med fantastiske nettbutikker som jeg har funnet de siste ukene, og som er så utrolige at de kan få enhver kjøpeglade mennesker til å ville rane en bank. Oh yes.
Coal n Terry vintage
Nagler, slitte jeans, oppklipte topper og skinnjakker er nøkkelordene for coalnterryvintage.com. Klærene er virkelig for jenter som vet hva de vil.

Omerica Organic
omericaorganic.com kan en få tak i fantastiske håndlagde plugs av tre og andre fine ting som beltespenner, kjeder og plugsbeholder. Prisen på plugsene er rundt 200kr og smykker skal være tollfri varer. Om du skriver inn min rep code: ving når du kjøper, så får du 20% rabatt på hele kjøpet i tillegg!

Ribs Swimsuit
Tumblr_ls37jc1mvh1r06k7uo1_500_large

Black Milk Clothing
Badedrakter, leggings og kjoler med astronauter, skjeletter, bier, universet og alt det andre du ikke trodde skulle være på deg. Blackmilkclothing.com er en fantastisk nettbutikk hvor mye kjærlighet og kreativitet er gjemt i hver enkelte plagg.

Tumblr_lpvc8lhutq1qdu4f0o1_500_large

Romwe
Romwe.com har alltid det siste innen gatemote. Av og til virker det som om lageret dems er endeløs, for en kan sitte oppslukt og siklende i flere timer bare for å bla gjennom news. Motebloggere som Ebba Zingmark, Le Happy og Barbro Andersen sverger til Romwe.

Tumblr_lllzn5yxue1qilfrko1_500_large

Nikki Lipstick
Lekende t-skjorter og nipplecovers fra nikkilipstick.com er noe for klin gærne jenter som elsker å skille seg ut. Dama back nettbutikken tror på at "girls just wanna have fun" og gjorde det til moro for alle. Alle produktene er håndlaget med en masse kjærlighet.

Tumblr_lgunfgnffl1qzjpeko1_500_large
B217585039_large

Jac Vanek
Armbånd, dog tags og overdeler med ord som treffer er hva jacvanek.com handler om. Jac Vanek startet med å lage armbånd til seg selv og noen venner. Nå i dag er disse å finne på kjendiser som blant annet All Time Low, Hey Mondey, Miley Cyrus, Cobra Starship, Kat Von D, A Rocket To The Moon, The Maine, Forever The Sickest Kids.

DIY: paper crane chains

Jeg fant ut at det ikke var papirsvaner jeg lagde, men papirtrane. Hvor feil er det mulig å ta? Til mitt forsvar ser de helt like ut i origami-stil. He-he.

Du trenger: Papir (jeg brukte sider fra Monki magasiner - må klyppes om til kvadrater). Tråd. Stor nål (evt. hårspenne om du ikke har nål). Saks. 

Også er det bare å brette i vei!


Link til video for bedre instruksjon. Fra samme side som der jeg fant bildet.Klipp ut en litt lang tråd. (Det er bedre for mye enn for lite.)


Lag en passe stor knyte i den ene enden.


Evt. for de som ikke har nål: Knyt den andre enden av tråden til hårspenna.


Det skal være en "åpning" på undersiden, og der kan vi stikke hårspenna inn.


Og gjennom et "krystningspunkt" på kroppen til tranen. (Dette høres ut som dyreplageri...)


Det er bare å lage ekstra knyter på tråden om du vil ha flere traner på en tråd. Til slutt er det bare å henge de opp. Jeg brukte Sticky Tac.


 


Med riktig belysning får jeg herlige skygger av tranene på veggen. Min nye glede når jeg sitter og leser i senga mi fra nå av.

Spørsmål kan stilles i kommentarfeltet. :)
Bilder til inspirasjon her

off shoulder t-shirt

Muse t-skjorta jeg fikk fra Sara i går, var av den typen med ganske trang hals. Selv har jeg en liten angst for sånne, og føler fort at jeg ikke får puste i dem. Dermed har jeg funnet fram saksa og gjort halsen en del løsere. Dette er veldig lett, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Tenkte jeg kunne dele den med dere!

Du trenger: en t-skjorte (helst en litt oversized), BH, en saks, penn og kanskje linjal.

1 Ta på deg t-skjorta (med BH under) og still deg foran speilet med pennen i hånden. BH'en skal helst være i en stilling hvor den er mest behagelig.

2 Bruk fingeren til å kjenne etter hvor BH-stroppen går på skuldren, og marker akkurat på innsiden av BH-stroppen. Du bestemmer selv hvilken skulder du vil starte med, og gjør deretter det samme på den andre.

3 Bruk linjalen til å måle avstanden mellom halsen og prikken du markerte på skulderen. Denne avstanden bruker du til å markere hvor mye som skal klyppes av foran (eller så kan du bare ta det du føler passer i forhold til printen osv.)

5 Brett t-skjorta i to, og vær nøye med å stryke ut alle "bulkene" som kan oppstå.

6 Klypp deretter fra den markerte prikken foran, og til den markerte prikken ved skulderen. Dette med en buet form.


7 Vis du føler at halsen ikke er stor nok, kan du utvide den ved å strekke t-skjorta. Bare å dra.

Resultatet Kan brukes på to måter.


Spørsmål kan stilles i kommentarfeltet. :)
Bilder til inspirasjon: hereller her.

boxes covered with doodles

I dag har jeg faktisk brukt hele dagen på å pakke ut og deretter rydde rommet. Eller, hvertfall helt til jeg fant noen gamle esker under senga. Tok fram rester av bokpapirene fra i år, pakket eskene inn og tegnet på lokket. Var utrolig gøy å tegne helt randome ting i tilfeldig rekkefølge.

Hva synes du?

nytt fra gammeltResultat fra i dag morges, da jeg absolutt følte for å ha på meg noe nytt. Så lite tid som jeg hadde, tok jeg en gammel singlet fra BikBok, klipte bort halvparten og tegnet på en trekant. Jeg fikk overraskende nok gode tilbakemeldinger fra vennene mine, så jeg tipper flere singletter kommer til å bli klypt fra nå av. He-he.

Pleier du å gjøre noe med gamle ting/klær?

Bang bang bangs

Etter å ha sett på en YouTube-video hvor Kandee Johnson forklarer hvordan man lett kan klippe luggen sin selv, bestemte jeg meg for å prøve det! Etter egne erfaringer med HowTo-videoer på Youtube, så burde egentlig jeg ikke Med tanke på hvor glad i håret mitt jeg er, selvfølgelig. Men - noen ganger så roper en stemme inne i hodet mitt "Whatever, hva kan gå galt?"


// Looking damn smart with the scissors...

Jeg vasket håret rett etter at jeg klypte meg, så bilder av det kommer ikke før i morgen eller noe sånt. Ble ikke så mye forskjell da, siden jeg ikke hadde guts til å ødelegge det for mye.

Har du klypt deg selv eller andre før?Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits