sora park

Tumblr_lu09s1ryzx1qeo03no1_500_large

Tumblr_lwdyo1qycg1qaau8po1_500_large

Tumblr_lrsedivery1qk8q8ho1_500_large

Tumblr_lsfs5brqgt1qjd78bo1_1280_large

Tumblr_lt8lwveifj1qk8q8ho1_1280_large

Tumblr_lxhk4angir1r5u0yvo1_500_large

Tumblr_lskf9vqsee1qk8q8ho1_500_large

Tumblr_lvc50nfugq1qeo03no1_500_large

Ja takk til absolutt alt hun har på seg og gjerne håret også. Hei, i løpet av denne uken har jeg gjort to ting. 1) Ingenting. 2) Lest om vær og klima. Også har jeg sett på fine klær og forbannet meg selv for at jeg ikke sendte inn svarslippet til Lånekassen før. Nå må jeg nøye meg med å se på bilder av fine klær og tenker at jeg trenger en jobb.

/alle bildene er tatt fra WeHeartIt og sunsetglow-.tumblr.com

newspaper blackout

Blackout by Kiana Bullock, 19

“Anyone can scribble out words…” a blackout by Mark Bridge (@markbridge)

Disse avisutklippene kommer fra http://newspaperblackout.com. Frysninger til tærne. Avis vil aldri bli den samme igjen. Åh, så utrolig inspirerende.

i'm grateful for


Hei! Jeg fant denne - http://im-grateful-for.tumblr.com/ - fine bloggen i går, og brukte hele kvelden på å se gjennom de inspirerende bildene som var der. Det er så mye her i verden jeg rett og slett har glemt å sette pris på. Så mye som bare er blitt en "selvfølge". Noe det selvfølgelig ikke er!

Og akkurat nå er jeg veldig veldig takknemlig for at jeg ikke føler noen trang for å være noen andre enn nettopp meg selv. Det er god følelse, det. Din tur.

ti bud for et rikere liv

1     Gå barbeint så ofte du kan.
Tumblr_l4074pgyej1qc0dbmo1_500_large 

2     Stopp alltid opp og nyt, når du går av heisen på hjellet.
Tumblr_ljl7pucky01qggss1o1_500_large 

3     Klem noen minst fem ganger om dagen.
Tumblr_ljny5dthww1qb8ikqo1_500_large 

4     Fortell dine venner at du elsker dem.
Tumblr_ljqpgd6yai1qaavsxo1_500_large 

5     Skrap ut siste rest fra sausekoppeen med en slikkepott.
Mumm_133836045_large 

6     Stå foran speilet i minst fem minutter daglig og sett pris på deg selv.
Tumblr_lic5jvmpzn1qcn8hho1_500_large 

7     Ta en annen vei til jobben/skolen i blant.
72417-b90e19-500-288_large 

8     Besøk bestemoren din oftere.
Tumblr_lh00ggaipw1qbi4myo1_500_large 

9     Sitt stille for deg selv 20 minutter daglig.
Tumblr_ljbcq0h4rr1qas7d8o1_500_large 

10     Bad naken om sommerne.
Tumblr_ljljhdccsv1qbvkcfo1_500_large
ph; WeHeartIt

Ti bud er hentet fra et avisutklipp fra 1970-tallet. Utdrag fra 'Hvorfor gror gresset?' av Klas Hallberg og Magnus Kull. 

snakes

Slangen som et dyr, er jeg sikker på at de fleste jenter og kvinner ikke vil være i nærheten av. Venninene mine kan sitte i spansktimen, se et bilde av en anakonda og skriker. Personlig har jeg fått frysninger nedover ryggen, når en levende slange er for nærme (selv om det kan være et skuddsikker speil mellom oss). Det er noe ved dem, så giftig, men likevel elegant. Men derimot slangesmykker! De slenger vi gjerne både rundt halsen, håndleddet, fingeren og øret. Jeg er deadly forelsket.

Tumblr_lctez1vrsj1qa5c71o1_500_large

Tumblr_lfpc5fej4m1qd6jrlo1_500_large

149ujjl_large

Tumblr_l1irzakfoa1qza6kro1_500_large

Tumblr_lhkh4v2fhy1qb86zfo1_500_large

Tumblr_lj2xkt2hrj1qfd6kko1_500_large

Tumblr_lixtwnoxzx1qf7ikto1_500_large

Tumblr_lgsy62ezaw1qz9qooo1_500_largeph; WeHeartIt

the planet is fine, the people are fucked

George Carlin er mannen som sa "fighting for peace, is like screwing for virginity". Han er min nye helt. Se på videoen under, le og lær.

perspektivph; WeHeartIt

En man kom gående over en slette. Da han var midt ute på sletta, fikk han øye på en ulveflokk litt lengre framme. Ulveflokken begynte å bevege seg mot ham, og han søkte mot et stup et stykke unna. Da han kom fram til stupet var ulveflokken hakk i hæl. Han kastet seg utfor, og grep en rot som stakk ut.

Mens han hang der og skalv kikket han opp og så ulvene som sto der oppe og siklet. Da han kikket ned, så han et langt stup og fire ulver på bunnen. Brått kjente han at roten begynte å gi etter. Han hørte hvordan det knakte. Samtidig fikk han øye på noen modne bjørnebær som hang på ei grein. Han strakte ut hånden og fikk tak i noen av bjørnebærene. Så vidunderlig gode de var.

Utdrag fra Hvorfor gror gresset? samlet og skrevet av Klas Hallberg og Magnus Kull.

the little white dress


ph; WeHeartIt

Hvit blir symbolisert som renhet, renslighet og uskyldighet. Det har alltid vært en vakker farge, som kan gå med alt. Ingen tvil om hvilken farge som er våren hotteste.

Hva synes du?

sjøstjerner


ph; WeHeartIt

" En turist kom gående på en øde strand i Mexico, og snart skimtet han en mann langt borte. Da han hadde gått en stund, kunne han se at det var en av innbyggerne i en landsby like i nærheten. Denne kastet jevnt og trutt et eller annet i vannet.

Turisten trodde at mannen kastet små, flate steiiner for at de skulle sprette på overflaten, men da han kom nærmere så han at det var sjøstjerner som ble kastet i sjøen. hele stranden var dekket med hundrevis av sjøstjerner, som ble skylt på land av bølgene.

Mannen forklarte turisten at hvis han ikke kastet sjøstjernene på sjøen igjen, kom de til å dø av oksygenmangel. Turisten ble forundret over mannen ambisjoner om å redde alle, og spurte om det ikke kjentes litt håpløst ut.

- Det må jo være tusenvis av sjøstjerner bare på denne stranden, for å ikke snakke om på alle andre strender, sa han. Hvilken betydning tror du det har at du kaster noen få av dem tilbake i sjøen?

Mannen lo og plukket opp nok en sjøstjerne og sa:
- Det er av betydning for denne her. "

Utdrag fra boka "Hvorfor gror gresset?" skrevet av Klas Hallberg og Magnus Kull. Denne inneholder til sammen 58 inspirerende og tankevekkende fortellinger, og som har gitt meg et helt nytt syn på hverdagen. Korte og underholdene fortellinger, gjør at boka er ganske lett å lese - ikke minst morsom. Virkelig en bok jeg vil anbefale alle der ute.

"this is the story of how I died"

Dette må være årets søteste film! Først hadde jeg ikke særlig lyst til å se den, med tanken på at den ikke ble tegnet sånn som de andre Disney-klassikerne. Men nå synes jeg det bare er vakker måten den ble laget på. Spessielt hvordan man kan kjenne igjen de gamle klassikerne i flere av scenene. Det var nesten som om Tangled er en sammensetning av alle Disney-klassikere.

Har du sett Tangled (To på rømmen)?
Hva er i så fall din favoritt sitat fra filmen?ph; WeheartIt

mirror movements

Monkis nye lookbook bilder. Gleder meg sykt til Oslo i morgen. Må nok prøve å begrense pengeforbruket, allerede.

"Resisting gravity"

"Collision Dancing"

"Earning Your Stripes!

"I Like Your Face"

"Moonwalking"

"The Great Escape!

love languageNoen ganger er jeg så utrolig takknemlig for at YouTube finnes. Uten YouTube hadde for eksempel ikke Justin Bieber vært verdenskjendis! Neida, det var jo ikke det jeg skulle snakke om. Det jeg ville fram til var alle disse vakre videoene, så betydningsfull. Og bare se hvordan de er blitt filmet. Fikk nesten tårer i øyene da jeg så dem.

Tycks?

there's a kind of hush

Noen bilder fra min gamle Tumblr. Fikk meg i skikkelig reisehumør. Komme meg ut i verden, se mer og oppleve mer. Hvor går drømmereisen din og hvorfor?these four walls

pretty faces, pretty clothes and cathcy songs

Hvem liker ikke fine folk, vakre klær og fengende musikk? Jeg har virkelig ingenting å klage på lenger, når jeg endelig ble ferdig med matteoppgavene og fikk tilsendt disse videoene. Lykkedag altså.

Boys of Milan & Paris FW2011 from Justin Wu on Vimeo.

Boys & Girls of New York Fashion Week SS2011 from Justin Wu on Vimeo.

Boys of Paris Fashion Week SS2011 from Justin Wu on Vimeo.

weekday ss11

all you need is faith and trust & a little bit of pixie dust

Hva med guts, inspirasjon, motivasjon og tålmodighet i samme slengen? Ja takk!

Source: d-double-vision

svampebob handler ikke bare om vitser og komedie,

det handler også om å gi inspirasjon og motivasjon til andre.

Source: Randomness-is-epic, tinayusowittle

doing things differently

Source: Tumblr

you don't have to feel like a waste of space you're original, cannot be replaced

Jeg er lei av listepop, vil ikke høre på den samme beaten om og om igjen på alle sanger. Men denne sangen er virkelig noe for seg selv. Teksten, handlingen og budskapet. Da jeg så denne videoen første gang, fikk jeg en liten skile-følelse inne i meg.  Jeg tenker med en gang på alle som faktisk her det sånn som de i videoen. Hva tenker de når de hører denne sangen? Vil de føle seg inspirert til å tenne på fyrverkeriet inni seg?

do you know why the snow is white? because it has forgotten what color it's supposed to be.

Kilder: WeHeartIt

Kiss in the rain


Kiss in the rain - Yiruma

Istad satt jeg på rommet mitt alene og slappet av. Plutselig spilte iTunes denne sangen (les: kiss in the rain), og fikk hjertet mitt til å slå fortere. Det var en så utrolig og herlig følelse når musikken og lyden av regnet kombinerte med hverandre. Selv har jeg aldri opplevd kiss in the rain-moment, men jeg lurer virkelig på om det er like herlig som den følelsen jeg fikk da.

Tror du på kiss in the rain-moment?


//WeHeartIt
Life is short, wear it

For de som virkelig henger litt etter, så er shortens sommerens hotteste plagg. Du kan bruker den når du skal til stranda, slakke hjemme eller til og med på fest! Den er liksom en mindre feminin variant av skjørtet. Her er noen bilder som kan inspirere deg til hvordan en shorts skal brukes:


// WeHeartIt

Shorts - love or die?

Ian Somerhalder

Ian er så utrolig kjekk! Aw, herregud. Jeg kan seriøst sitte hele dagen og se på bilder av han. Også viser han selvfølgelig en utrolig positiv utstråling. Dessuten elsker jeg stilen hans! Så utrolig avslappende men samtidig so stylish. Elsk elsk elsk elsk!

Nothing left unsaid

Dette er 12 minutter og 54 sekunder med ren inspirasjon. Det er nesten uvirkelig at noen kan få en så bra handling innen så kort tid. Ble utrolig inspirert etter at jeg har sett denne. Flinke skuespillere, betydningsfullt handling og kvaliteten er jo super!Hva synes du?


Why is a raven like a writing desk?


♫ Follow me down - 3OH!3 ft. Neon Hitch
En kjempe bra film, med utrolig inspirerende kostymer! Har du sett filmen?

Johnny Depp

Johnny Depp er en av de mest talentfulle skuespillerene som finnes! Jeg er big fan alså. Også må jeg jo selvfølgelig nevne at jeg elsker dessjakkene, hattene, brillene og barten hans.

Love love love!

Ed Westwick
Jeg tror jeg elsker denne personen mest på grunn av hans rolle som Chuck Bass. Som oftest tenker jeg på han som Chuck Bass, ikke Ed Westwick. Men når jeg skiller disse to personen, så er Ed Westwick en utrolig flink skuespiller og han har den mest sexy mannlige stemmen jeg noen gang har hørt! I serien har han en classy stil, mens i virkeligheten virker det som om stilen hans er mere avlsappende med slitte jeans og skjorter. Jeg personlig elsker begge deler!

Like like like?

Mary-Kate Olsen

// We♥It

Jeg tipper alle vet hvem denne personen er, men stilen hennes er ikke sikkert alle liker. Men jeg digger henne! Stilen hennes er genial. Selv om hun flere ganger er blitt kåret til verdens verst kledde kvinne, kler hun seg forsatt akkurat som hun vil. Derfor liker jeg henne.

Love or hate?

Zoë Kravitz
// WeHeartIt

Zoë Kravitz er en skuespiller og artist med en deilig boho-rocka stil. Stilen blir bygd opp fra hatten og en håndful lav ringer. Aww, jeg bare elsker det!

Hot or not?

Taylor Momsen
We♥It


Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits