sara's tattoo

Jeg har lenge hatt lyst på en tattovering. Små nåler som stikker hull i huden din, blekk som legger seg i hullene for deretter å danne et bilde - en tegning. Noen tattoveringer er harry, men når de først er fine, så er de virkelig fine. Den dagen jeg får meg tattovering, vil jeg ha en som betyr noe for meg. Minner meg på noe, eller får fram ting som betyr noe for meg.

Skulle ønske moren min var som Sara sin. Ingunn (mamma'en til Sara) var med henne, da hun tok sin første tattovering. Et kompass, som vil minne henne på å ta den riktige veien (de riktige valgene) i livet. Bare se på den. Så utrolig vakker.Jeg ønsker meg virkelig en sånn fugle tattovering. Spessielt den på første rad, lengst ute til venstre. Jeg føler at fugler er så fri, de kan liksom fly hvor de ønsker når de ønsker. Frihet. Har du eller vil du ha en tattovering? I så fall; hva? :)


Photos from WeHeartIt

outfit 280211


Jakke fra Vero Moda. Bukse fra Monki. Sko fra Din Sko.


Genser fra H&M. Briller fra Lindex. Topp fra Gina Tricot.


Ringer fra H&M. Neglelakk fra IsaDora.


Veske kjøpt i Vietnam.


Jakke fra Ellos. Bukser fra Vero Moda. Veske er secondhand.


Topp fra H&M. Sko fra Bianco.

most people are so ungrateful to be alive

"Most people are so ungrateful to be alive. But not you. Not anymore."
- Saw, 2004

I går må ha vært en skikkelig film-maraton. Etter at de andre dro hjem, tok jeg og Helene en dusj vær og deretter ansiktsmasker. Vi lakket neglene, og så på den første Saw filmen helt til 4 på morgen. Så utrolig herlig det var! Det er liksom sånne ting jeg gjør så sjeldent. Skikkelig jentekos, føler meg fresht da jeg våknet.

Nå har Helene dratt hjem, og jeg er alene i huset. Tror jeg må rydde litt. Masse potetgull på gulvet og oppvasken begynner å samle seg opp. Minte meg på vitsen til Vegard her om dagen: "Hvordan merker du at dama er død? Sexen er det samme, men oppvasken samler seg."

Hva skal du gjøre i dag?movie night with the sweetest people

Var på CC med Helene rundt 3-tiden, og møtte på Tina, Mina og Christophe. Endte med en skikkelig koselig filmkveld hjemme hos meg. Simen, Marte, Tonje, Vetle, Katta og Espen kom også. Vi så først på Kick-Ass, en av de morsomste og kuleste filmene jeg har sett på lenge. Også så vi litt på Karate Kid før de fleste måtte dra.

Helene skal overnatte hos meg, og nå har vi funnet fram ansiktsmasker og neglelakk. Herregud, så mye jeg har savnet skikkelig jente-moment!


Espen, Vetle og Tina.


Christophe og meg. :D


Meg og Mina.


Espen, Vetle og Christophe.


Tina og Tonje. Skikkelig babes altså. He-he.

outfit 260211Jakke fra Gina Tricot. T-skjorte fra Monki. Bukseseler fra H&M. Jeans fra BikBok. Sko fra DinSko. Veske fra Pieces.

endelig vinterferie

Har ikke ord for hvor glad jeg er for at det endelig er vinterferie. Har en masse planer for ferien, og håper virkelig den blir bra! Foreldrene mine dro til Trondheim for noen timer siden, og nå har jeg lliksom huset helt for meg selv. Helt til tirsdag. Og på onsdag skal jeg og Sara dra til Oslo, og bo hos Kristin i tre dager. Gleder meg sykt mye!

Men nå først skal jeg lage meg litt te, forsetter å strikke på et skoleårosjekt mens jeg missunner folk som kan synge på YouTube. Forhåpentligvis er jeg ikke like forskjølet om noen dager. Skal møte Helene senere i dag, utrolig lenge siden jeg har sett henne nå. Blir kos. :)

Hva er dine planer for ferien?
Om ferien din er over; hva gjorde du i ferien?


Strikketøyet mitt. Får snart kramper i hendene...

any man can be a father, but it takes someone special to be a dad

I dag fyller verdens beste pappa 43 år! Kan ikke beskrive hvor mye jeg er glad i denne mannen. Utrolig synd at jeg har en samfunnsfag prøve jeg må øve til i morgen, ellers hadde jeg tilbrakt hele dagen med maks 3 meters avstand fra pappa. Og kanskje bakt så mange kaker til han, at han ikke spiser noe mer på de neste 43-årene.

bilder fra bursdagen til Sara

I går rundt 6-tiden, møtte vi opp på Peppes Pizza for å ha en skikkelig koselig kveld! Var meg, Vetle, Frida, Tina, Anna Amalie, Josefine, Marthe Elise og bursdagsbarnet Sara. Jeg tror at det er første gang på lenge at jeg har ledd så mye! Ikke bare dro vi de groveste og tørreste vitsene ved matbordet, Vetle lekte homofil samtidig som han prøver å legge a på den lekre servtiøren. Tror hun ble litt overrasket da han betalte med en femtikroner's lapp brettet til et hjerte og et bilde av seg selv inni.

 

Bursdagsbarnet!

Gjengen du kommer til å angre at du dro på Peppes med.

Bursdagsgave fra meg og Josefine. Jeg hadde ikke akkurat tid til å kjøpe noe, så det ble jo en liten miks av det første jeg fant hjemmefra. Det svarte var egentlig et julekort jeg lagde i 9.klasse. Syns det egentlig ble ganske søtt da. :)

Oh say, can you see my eyes? If you can, then my hair's too short.

Kom hjem tidlig fra skolen i dag, etter å ha sett Hair-musikalen 9.trinn har satt opp. I fjor hadde vi Løvenes Konge, og i år hadde de Hair - en film fra 1979. Hippie, peace and love. Make love not war osv osv. Var ganske koselig å se på, men det beste må jo nesten være å komme hjem fra skolen en hel time før!

Favoritt sitat fra musikalen/filmen: The draft is white people sending black people to make war on the yellow people to defend the land they stole from the red people!

there's a kind of hush

Noen bilder fra min gamle Tumblr. Fikk meg i skikkelig reisehumør. Komme meg ut i verden, se mer og oppleve mer. Hvor går drømmereisen din og hvorfor?a dreams is a wish your heart makesEndelig ferdig med å rydde rommet! Herregud, så nesten ikke ut her altså. Også har jeg tatt meg tid til å skrive nye sitater på boblene, og hengt opp noen nyde bilder på veggen. Har noen flere jeg må framkaller, men har virkelig ikke orket i det siste.

overraskelsebursdagen til Silje

I to uker nå, har jeg, Ina, Julie, Karoline, Mina og Frida planlagt denne bursdagen til Silje. Etter endeløs av hvisking og tisking på skolen, sammen med en del andre løgn, ble resultatet strålende. På lørdag var det 62 stykker på et lite grendehus i Åslendet, Gjøvik. Pent kledd i dress, kjoler og høyr hæler venter de på at bursdagsbarnet som skulle komme. Gjett om Silje fikk seg en overraskelse, da hun kom inn i huset også stod det minst 60 stykker og synger bursdagsang! Hun begynte å grine til og med! Herregud, så morsomt hele greien var! (Hvis vi ser bort fra at 3 bord ble ødelagt, en spydde og at festen måtte bråslutte kl. 22:30.)

Noen erfaringer med overraskelse bursdager?

Dro til Grendehuset kl. 3 for å rydde litt, og for å få litt varme i huset. :)


Hjem til Karoline (20 meter unna Grendehuset) for å fikse oss.
Så drar Frida, Mina og Ina bort til Grendehuset for å vente på gjestene. Vi får lurt Silje med oss.


Surprise ansikt!


Bursdagssang! :D


SÅ glad med Silje altså.

same shit, different day

God morgen! :)

Har vært utrolig opptatt i det siste. Masse skole, masse soving og spising. Synes ikke det er særlig gøy å blogge om de samme tingene, bare at det skjer på en ny dag. Livet mitt akkurat nå består jo ikke noe mer enn skole og hjem. Utorlig kjedelig. Men så blogger jeg av en eller annnen grunn alltid i helgene... Som om det skjer noe mer da. Hah. Men i dag skjer det ting. Blir utrolig kos! Forteller mer senere.

Hva er dine planer i helgen?

from my window pt. 2

dritt feber

Akkurat nå koser venninene mine seg nok med kakao, sjokolade og grillpølser mens jeg sitter hjemme med feberen. Fryder seg over den enorme farten de får nedover Hovdebakken på slalomskiene sine. Hvorfor måtte jeg være syk akkurat i dag? Æsj altså. Nå må jeg anmelde denne utrolig tykke nynorsk boken, på nynorsk - deretter skal jeg legge meg igjen. Veldig digg å sove når det er så lyst ute at jeg kan speile meg selv i dataskjermen.


Den er faktisk på 61 og ei halv sider!

these four walls

pretty faces, pretty clothes and cathcy songs

Hvem liker ikke fine folk, vakre klær og fengende musikk? Jeg har virkelig ingenting å klage på lenger, når jeg endelig ble ferdig med matteoppgavene og fikk tilsendt disse videoene. Lykkedag altså.

Boys of Milan & Paris FW2011 from Justin Wu on Vimeo.

Boys & Girls of New York Fashion Week SS2011 from Justin Wu on Vimeo.

Boys of Paris Fashion Week SS2011 from Justin Wu on Vimeo.

from my window

Latet bare som om jeg kan noen som helst ting om fotografi. Knipset noen bilder, redigerte på photoscape og føler meg virkelig kjempe proff. Har til og med en egen kategori her som heter "photography". Kjøpte meg til og med speilrefleks! El o el. Fjortissfotograf. Say cheese.~ Fotografert av Vivian med Nikon D80, 18-135mm < OK? Hva er egentlig de mm greiene?

purchases 050211


T-skjorte / Monki


Singlet / Weekday


Oversized vest / Monki


Ring / H&M

kort hår?

Nei, jeg har egentlig ikke klypt meg altså. Tok bare deler av håret i en knute og gjemte det bak. Men vurderer faktisk å klyppe meg kort/kortere. Tror du jeg hadde kledd kort hår?

manba make-up

Bare noe jeg fant på Google, som fikk meg til å trille rundt på gulvet. Først trodde jeg dette bare var tull eller noe sånt, men det viser seg at det faktisk finnes folk som går sånt alle dager utenom Halloween. MOFGWTFBBQ!

Tycks?Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits