a moment lasts only for seconds, but a memory lasts forever

Her står vi utenfor hyttene, og venter på å få utdelt nøklene. Været var perfekt.


Sara~ klar til å innvandere bakken første dag.


Jeg foretrekker å spise påskeegg i lillekartong, drikke kakao med krem og snakke om alt fra himmel og jord med de andre romkameratene mine.


Tina synes det er kjempegøy å hoppe på meg, ettersom jeg er så mye lavere enn henne...


Vivian i farta!
Anna Amalie med sitt drømmende blikk. Hihi, så søt atte.


Tina klar til å innvandere bakken andre dag.


Mathias hadde bursdag, så Tina og Marte sang bursdagssang med helium-stemme. Dessuten fikk han ballong som gave. Vi fikk brownies.


Simen og Marte på veien hjem. Verdens søteste.


Frida er søt også.


Fra Synnes kamera.


Her var jeg i gang med å velge øredobber, sånn at Ina Beathe skal stikke hull i øret mitt.
Det gikk ikke opp for meg at 10.klasse var snart over før jeg satt i bussen på veien hjem. Alt tar snart slutt. Vi er som en stor familie, og snart skal alle splittes. Nye rituner og nye mennesker vil snart komme inn i livet. Følelsene mine er mikset. Men én ting er sikkert; jeg kommer aldri til å glemme minnene jeg har fått.

i'll be tasting mountain snow

Om 12 timer og 30 minutter vil jeg være på bussen, stappet med veldig mange andre elever, og vi vil være på vei til Trysil. Her skal vi tilbringe to netter, med sosiale aktiviteter og en hel dag med ski/snowboard kjøring. Jeg må si jeg gleder meg så så så så mye!

Jeg gleder meg til å lage mat med venninene mine. Løpe fra hytte til hytte med vennene. Snøbade. Snakke. Spille. Leke. Kose. Brekke et bein på bakken... Jeg kan ikke å kjøre snowboard! Sist gang jeg kjørte var for 3 år siden, og den gangen på en liten bakke. Shit. Likevel er jeg fast bestemt på å dra meg opp bakken. Sitte på heisen. Få brilleskille. Ødelegge rumpa. Smake på fjellsnø.

Jeg skal ha det gøy, og få en masse minner som jeg aldri kommer til å glemme. Med mindre pc'en min får blackout, og alle bildene blir borte. Men om jeg ikke begynner å pakke snart, tipper jeg det ikke blir noe av verken hyttekos eller snowboard-kjøring. Hehe.


Hytten jeg skal bo i sammen med Sara, Tina og Anna Amalie.

Jeg skal selvfølgelig ha en av de overkøyene.

Og på denne bakken skal jeg overleve.

ph;InTrysil.com

sunday number thirteen

Søndager. Søndager er alltid min anti-sosiale dag, hvor jeg helst tilbringer tiden med meg selv. Og dette er blitt en rutine. Våkne opp ved 11-tiden, og kunne føle meg klam under dyna. Enda et tegn på at det snart er vår. Spise en raskt vietnamesisk frokost, deretter slå meg ned foran vinduet på rommet mitt med en bok i den ene hånden og en plate melkesjokolade i den andre. The secret life of bees er en vakker bok, som får meg til å drømme meg bort. Så har plutselig halve dagen passert. Snart er søndag nummer tretten slutt. Jeg føler meg ikke levende i et hele tatt, og det er akkurat det jeg liker ved søndager.

Hva liker du ved søndager?

a saturday night with sara

Rundt 4-tiden dro jeg til Sara-gullet. Vi koste oss på rommet hennes med smuglet sjokolade og Dexter. Sara har så mye fint på rommet sitt, som jeg skulle ønske var mitt.

Jeg er veldig sikker på at Molly er blitt veldig glad i meg. Hun legger seg på fanget mitt, gnir seg og følger etter meg. Jeg vil også ha en hund...


Mor Ingunn (mamma'en til Sara) lagde kjempe deilige bruschetta til oss. Jeg spiste meg god og mett.
Alle som ikke er bestevenn med Sara burde være missunnelige på meg, fordi bruschetta'en var himmelsk! Også fordi Sara er en fantastisk person da. Hihi.


Etter maten så vi på 500 Days of Summer. Den var veldig fin, og Joseph Gorden Levitt var enda finere. (Sara, ikke drep meg for dette - han er forsatt din mann.) Etter filmen, hadde jeg veldig lyst til å være forelsket.

instagram
Jeg oppdaget en herlig app til iPhones. I utgangspunkt tar du bilder av hva som helst, og laster det opp. Nesten som Flickr. Men denne app'n har utrolig mange fine effekter til bilder, og du kan redigere direkte på iPhonen. Jeg fryder meg. Brukernavnet mitt er viniav, hvis du har eller skal skaffe deg Instagram! :)

sponsor pakke

Jeg er da blitt sponsot av SunglassesShop. Grunnen til at jeg ikke har offisielt blogget noenting om det, før nå, er fordi jeg har ventet på en liten sponsor pakke. Og nå er den her. Den kom faktisk for noen dager siden, men jeg har aldri hatt tid til å hente dem før i går.

Det var et par solbriller fra det britiske merket Nueu, som jeg fikk velge selv. Nettbutikken er forsåvidt ny, og har et stort utvalg av solbriller fra merker som Ray Ban, Dior, Chanel, D&G osv. Anbefales å ta en tur innom (og dette er ikke en gang fordi jeg ble sponset, hehe...)

Jeg valgte et par Nueu Taurus 3.0 Fat Punk, ganske enkelt på grunn av det kule mønsteret inni. Desverre passet brillene ikke til ansiktsformen min (noe veldig få briller gjør). Nå er jeg usikker på hva jeg skal gjøre med dem. Om det er ei vennine som er intressert, og hvis ikke så holder jeg en liten konkurranse på bloggen. Ellers dukker det nok opp andre konkurranser når det nærmer seg sommeren. :)

my fair ladyph; WeHeartIt


Vi fikk se en veldig veldig fin film på skolen i dag. En gammel en. En fra 1960-tallet. Audrey Hepburn var vakker og handlingen var så søt. Jeg har aldri hatt sansen for sånne filmer fra 1960-tallet. Jeg har alltid vært mer av den skrekkfilm typen, enn den romantiske. Men denne filmen... Jeg har bare hatt halve, men vil allerede se resten. Og mange ganger til.

nummer tre

Etter prøve-eksamen i Naturfag, tok jeg meg en velfortjent tur i byen. Jeg skulle egentlig bare møte Sara, men så fant jeg Frida på veien. Plukket med henne også. Hihi.


Vi kjøpte det vi skulle, og dro til Nummer 3, en veldig fin kafé i byen. Vintage feel.


Jeg spiste en kjempegod yoghurt med frukt, bær og hjemmelaget müsli.
Nummer 3 er en kafé, en klesbutikk og en interiøsbutikk. Forklarer navnet.


perspektivph; WeHeartIt

En man kom gående over en slette. Da han var midt ute på sletta, fikk han øye på en ulveflokk litt lengre framme. Ulveflokken begynte å bevege seg mot ham, og han søkte mot et stup et stykke unna. Da han kom fram til stupet var ulveflokken hakk i hæl. Han kastet seg utfor, og grep en rot som stakk ut.

Mens han hang der og skalv kikket han opp og så ulvene som sto der oppe og siklet. Da han kikket ned, så han et langt stup og fire ulver på bunnen. Brått kjente han at roten begynte å gi etter. Han hørte hvordan det knakte. Samtidig fikk han øye på noen modne bjørnebær som hang på ei grein. Han strakte ut hånden og fikk tak i noen av bjørnebærene. Så vidunderlig gode de var.

Utdrag fra Hvorfor gror gresset? samlet og skrevet av Klas Hallberg og Magnus Kull.

you are all stardust

Prøvemuntlig. 48 timer. Naturfag - karbonkjemi. 24 timer har gått. Hodet mitt er allerede som et atomkraftverk i Japan. Det bygger seg sakte opp til eksplosjon. Aner ikke hvor mye vann jeg har drukket i dag. Mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har gått på do. Gleder meg til de 24 timene som er igjen. Jeg kommer til å drømme om atomer i natt.

å spy regnbuer

Jeg er hjemme fra en filmkveld på skolen, får både elever og foresatte. Det ble vist fram filmer fra et filmprosjekt vi hadde i høsten. Så mange flaue øyeblikk. Pappa lo bare da jeg spurte han om hva han syntest etterpå! Hah. Det ble også solgt kaker og rundtsykker. Jeg føler at jeg har spist så mange kaker nå, at jeg snart spyrregnbuer. Ja, man spyrt nemlig regnbuer når man har sett, hørt eller spist for mye søtt. Nam.

Noen gang spydd regnbuer?

A TRUE FRIEND

                                                Tumblr_lg7xoi0jqb1qfc8w5o1_500_large                 

 

Hei alle sammen!

Her kommer det et gjesteinnlegg til VERDENS BETE  guling. Vi vil bare informere at vår lille superblogger er like herlig som dere har fått intrykk av! Denne jenta er rååå, ikke minst heit og verdens snilleste tropiske babe. La dere inspirere av bloggen, slik som vi har blitt inspirert av henne i real life. Hun er tvers igjennom ekfte og rett og slett helt fantastisk. Det er umulig å si noe negativt om deg vennen vår, og som vi sa for 3 år siden: best friends 4evah! <3 Keep up the good work, love youu!

xoxo mina och synne

the little white dress


ph; WeHeartIt

Hvit blir symbolisert som renhet, renslighet og uskyldighet. Det har alltid vært en vakker farge, som kan gå med alt. Ingen tvil om hvilken farge som er våren hotteste.

Hva synes du?

brainap

 

I dag bestemte jeg meg for å våkne tidlig, bare for å bli liggende i senga. Jeg ble liggende og tenkte på absolutt ingenting. Jeg bare lå der. Det var i et sånt øyeblikk, at jeg følte meg som den eneste levende personen i verden. Det var ubeskrivelig herlig. Ubeskrivelig herlig å ikke tenke på alle de tingene jeg burde ha gjort. Å ikke tenke på alle de tingene jeg angrer meg for at jeg gjorde. Alle de tingene jeg burde ha gjort bedre. En brainap var akkurat det jeg trengte.

new stuff from bikbok

being a dickhead's cool

Denne sangen har funnet sin rette plass i hjernen og hjertet mitt.

et lite ønske på en fredagsmorgen

Jeg våknet fra en nydelig drøm om vår, sol og varme, til dette:


(Av og til lurer jeg på hva naboen tror om meg, når jeg står i vinduet og tar bilder a huset dems. Det ganske ofte...)Gradestokken viste minusgrader og jeg var sikker på at verdens største vulkanutbrudd nettopp fant sted i hodet mitt. Det er i et sånt øyeblikk, at jeg forbanner mine foreldrer for at de flyktet til Norge... NORGE! Neida. Jeg er kjempeglad i Norge. Kunne ikke tenkt meg å bli født, eller vokse opp på et annet sted. Skulle bare ønske at vinteren var kortere, og sommeren varmere. Det hadde vært fint det. Vinter fra desember til januar og 25+ om sommeren.

Bloggen har forresten fått en anmeldelse. Kan leses her.

off shoulder t-shirt

Muse t-skjorta jeg fikk fra Sara i går, var av den typen med ganske trang hals. Selv har jeg en liten angst for sånne, og føler fort at jeg ikke får puste i dem. Dermed har jeg funnet fram saksa og gjort halsen en del løsere. Dette er veldig lett, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Tenkte jeg kunne dele den med dere!

Du trenger: en t-skjorte (helst en litt oversized), BH, en saks, penn og kanskje linjal.

1 Ta på deg t-skjorta (med BH under) og still deg foran speilet med pennen i hånden. BH'en skal helst være i en stilling hvor den er mest behagelig.

2 Bruk fingeren til å kjenne etter hvor BH-stroppen går på skuldren, og marker akkurat på innsiden av BH-stroppen. Du bestemmer selv hvilken skulder du vil starte med, og gjør deretter det samme på den andre.

3 Bruk linjalen til å måle avstanden mellom halsen og prikken du markerte på skulderen. Denne avstanden bruker du til å markere hvor mye som skal klyppes av foran (eller så kan du bare ta det du føler passer i forhold til printen osv.)

5 Brett t-skjorta i to, og vær nøye med å stryke ut alle "bulkene" som kan oppstå.

6 Klypp deretter fra den markerte prikken foran, og til den markerte prikken ved skulderen. Dette med en buet form.


7 Vis du føler at halsen ikke er stor nok, kan du utvide den ved å strekke t-skjorta. Bare å dra.

Resultatet Kan brukes på to måter.


Spørsmål kan stilles i kommentarfeltet. :)
Bilder til inspirasjon: hereller her.

this is not a love story, this is a story about love

Fine skuespillere, søt historie, nydelig musikk - hva mer kan man forvente? Gleder meg til å se den. Jeg har nå disse 90 minuttene med herlighet som DVD og lagret på iPhonen min. Nytelse, når som helst, hvor som helst.

an awesome shirt and a story about love

Nå har Saragullet løpt for å rekke bussen hjem, og forhåpentligvis blir hun ikke voldtatt på veien (eller sklir på isen). Jeg sitter i min nye awesome t-skjorte og og venter på at filmen 500 days of summer (ikke en kjærlighetsfilm, men en film om kjærlighet med Joseph Gordon-Levitt!!!!) skal konvertere til iPhonen min. Disse fikk jeg som julegave fra Sara. Sara er nemlig en spesiell sjel, og feirer ikke jul før nå. Neida. Hun hadde bestillt gavene mine fra nettet, og nettbutikken har vært litt treige med å sende ut varene. Men jeg må si det virkelig var verdt å vente på! Nå kan jeg dø mens jeg bærer denne Muse-skjorta mens jeg ser på filmen.


Før jeg fikk gaven min, var jeg sånn...

(litt ironisk siden jeg har på meg t-skjorta jeg fikk, jaja..)

Nå er jeg sånn...
Image and video hosting by TinyPic

it sure takes its precious timeph; Google    ♫ Neopolitan dreams - Lisa Mitchell

På en så solfull dag som dette, er det ekstra deilig med små søte lyder som danser sin vei mot trommehinnene. Varmt er det ikke ute, men varmere er det jo. Jeg rydder rommet mitt, samtidig som jeg voldtar replay-knappen på iTunes. Livet er herlig av og til.

Ikke tro at jeg er en egoistisk sjel som lever i min egen boble året rundt. Jeg driver å planlegge en innsamlingsaksjon for Japan. Tanken er "tut for Japan". Ble nemlig inspirert av en Nigahiga video. Selv har jeg ikke så mye penger, men vil dra meg en plass for å finne sponsor. Må planlegge nærmere med noen venner om dette. Det er ikke lett å redde verden.

I mellomtiden skal jeg redde meg selv fra en stille død på grunn av oksygenmangel på rommet mitt. Rydde, også kommer Sara over.

a garden full of happiness

Min schedule book, eller planleggingsbok på godt norsk. Selve boka er utrolig søt, og gjennom årene har jeg vokst til å bli avhengig av disse små søte bøkene. Jeg har tre utfylte bøker, som vil da bety at jeg begynte med dem for tre år siden. Det er en egen del for månedene, og en egen del for ukene. Finnes varienter for bare uker,  et halvt år eller et helt år. Tror det er mulig å få tak i sånne rundt på nettet, f.eks Ebay eller butikker lignende denne.

Det som skiller denne boka fra de andre jeg har hatt, er de små søte ordene som står på hver eneste side. De gleder meg like mye hver gang. Føler meg et steg nærmere optimistisk.

"Wishing you a garden full of happiness, today and everyday."

"Happiness comes from your heart."

a little taste of spring

Da jeg gikk fra huset i dag, på vei til skolen, kunne jeg ikke lenger lukte vinteren. Håret mitt var ikke elekstrisk. Ikke en eneste hårstrå klistret seg fast til lipglossen. Skrittene mine var blitt tyngre. Jeg kunne kjenne hvordan bakken festet føttene mine for hver steg jeg tok. Det var ikke lenger bekymring for å skli på isen, for den var smeltet.

Sola skinte, og jeg kan igjen gå med solbriller. Skjerfet var ikke nødvendig lenger, for jeg følte meg svett etter å ha gått opp en liten bakke. Snøen var blitt til slush, og jeg kunne kjenne hvordan mine svarte converse begynte å bli våte. Jeg kunne føle hvordan solstrålene danset på bakhodet mitt. Hvor varm jeg ble. Så herlig har det ikke vært å gå til skolen, siden den første snøen kom.

Jeg lover å donere bort halve klesskapet mitt, bare årstidet skifter fort til vår og deretter sommer. Ikke mer snø, kulde eller elektrisk hår. Ja til litt sol og varme?


ph; WeHeartIt

denim flowers

Fant denne herligheten på en bruktbutikk i Lillehammer, og fikk den for 40kr! Jeg er superfornøyd med kjøpet, og gleder meg allerede til å bruke den i sommer over en fin sommerkjole. Mamma er ikke like begeistret. Hun synes at brukte klær var skikkelig ekkelt.

Hva syns du om brukte klær?

dagen er ikke den samme uten

Mange av dere har lurt på hva slags blogger jeg leser. Jeg liker bloggere som kan skrive. Bloggere som tar fantastiske bilder. Bloggere som ikke poster 30 innlegg hver dag om meningsløse ting. Bloggere som ikke har tusenvis av reklamer av ting de egentlig ikke liker. Bloggere som er seg selv.

World of Mikee

Hjarte Smil

Livingdoll

Danby Choi

Fashiontoast

JH Fresh

The Cherry Blossom Girl

Har du en blogg du vil anbefale?

i'll fuckings be there

2.juli er datoen. Kaizers Orchestra er bandet. Bari travbane er stedet. Jeg skal være der.

Jeg er i lykkerus. Godsnakket litt med pappa i stad, og håpet på en litt "tidlig" bursdagsgave. Har virkelig ikke vært så glad på lenge, og denne lykkerusen kommer til å vare utover dagen og påvirke festhumøret mitt. Jeg føler meg som verdens heldigste person akkurat nå. Helg, fest og billetter til Kaizers.

Egentlig burde jeg ikke være så glad. Jeg burde være lei meg for Japans vegne. Men akkurat nå kan virkelig ikke jordskjelv eller tsunami ødelegge dette humøret her! Sorry Japan, jeg skal ha et minutt stillhet for dere i morgen - men i dag skal jeg være glad.

Noen andre som også skal dit?


ph; google

sjøstjerner


ph; WeHeartIt

" En turist kom gående på en øde strand i Mexico, og snart skimtet han en mann langt borte. Da han hadde gått en stund, kunne han se at det var en av innbyggerne i en landsby like i nærheten. Denne kastet jevnt og trutt et eller annet i vannet.

Turisten trodde at mannen kastet små, flate steiiner for at de skulle sprette på overflaten, men da han kom nærmere så han at det var sjøstjerner som ble kastet i sjøen. hele stranden var dekket med hundrevis av sjøstjerner, som ble skylt på land av bølgene.

Mannen forklarte turisten at hvis han ikke kastet sjøstjernene på sjøen igjen, kom de til å dø av oksygenmangel. Turisten ble forundret over mannen ambisjoner om å redde alle, og spurte om det ikke kjentes litt håpløst ut.

- Det må jo være tusenvis av sjøstjerner bare på denne stranden, for å ikke snakke om på alle andre strender, sa han. Hvilken betydning tror du det har at du kaster noen få av dem tilbake i sjøen?

Mannen lo og plukket opp nok en sjøstjerne og sa:
- Det er av betydning for denne her. "

Utdrag fra boka "Hvorfor gror gresset?" skrevet av Klas Hallberg og Magnus Kull. Denne inneholder til sammen 58 inspirerende og tankevekkende fortellinger, og som har gitt meg et helt nytt syn på hverdagen. Korte og underholdene fortellinger, gjør at boka er ganske lett å lese - ikke minst morsom. Virkelig en bok jeg vil anbefale alle der ute.

h&m inclusive

Hennes & Maurtiz sin nye Inclusive kolleksjon kan bare forklares med ordet deilig. Om det var mulig å spise klær, ville jeg spist meg trill rund. Dette er min nye inspirasjon og motivasjon til å skaffe meg en sommerjobb. Forhåpentligvis vil en eller annen klesbutikk trenge ekstrahjelp til sommeren, og forhåpentligvis har ikke halve Gjøvik søkt på de samme butikkene jeg skal.

Her er en liten godbit til dere. Fra og med nå og til 20.mars kan du få 25% rabat på en valgfri vare når du handler på H&M sin nettbutikk. Dette får du ved å oppgi rabattkoden 9052.
Happy shopping!hvis jeg var en listeHvis jeg var et land, ville jeg vært Island.
Hvis jeg var en måned, ville jeg vært juni.
Hvis jeg var en dag i uken, ville jeg vært lørdag.
Hvis jeg var en tid på dagen, ville jeg vært natten eller soloppgang.
Hvis jeg hvar en sesong, ville jeg vært sommer. Selvfølgelig.
Hvis jeg var et sjødyr, ville jeg vært en delfin.
Hvis jeg var en retning, ville jeg vært sør.
Hvis jeg var en ting i et hus, ville jeg vært en et vindu.
Hvis jeg var en drikke, ville jeg vært vann eller chai te.
Hvis jeg var et tre, ville jeg vært et sakura tre.
Hvis jeg var en blomst, ville jeg vært en vann lotus.
Hvis jeg var en type av været, ville jeg vært regn eller solskinn.
Hvis jeg var et musikalsk instrument, ville jeg vært et piano.
Hvis jeg var en farge, ville jeg vært svart.
Hvis jeg var en følelse, ville jeg vært håp.
Hvis jeg var en frukt, ville jeg vært et granateple.
Hvis jeg var en lyd, ville jeg vært latter.
Hvis jeg var en matrett, ville jeg vært tempura maki.
Hvis jeg var en smak, ville jeg vært smaken av vann etter timers gåtur i varmen for å hente vannet.
Hvis jeg var en sang, ville jeg vært Animal av Miike Snow.
Hvis jeg var et par sko, ville jeg vært svarte converse eller wedges.
Liste tatt fra WorldOfMikee.

if it was possible to be in love with a word

ph; WeHeartIt

 

Hvis det var mulig å være forelsket i et ord, så tror jeg at jeg er forelsket.

Et ord du elsker? Grunn?

i'm not a girl, not yet a woman

Meg: Mamma, det er kvinnedagen i dag!
Mamma: Hah! Alle dagene er helt like for meg. *forsetter å lage mat*

Når mamma først snakker til meg, så er det enten fordi jeg ikke har ryddet etter meg eller for å klage på rommet mitt. Men noen ganger overrasker hun meg virkelig med de morsomste sitatene. Selv må jeg være enig at Den internasjonale kvinnedagen ikke er så høytidlig her i Norge, eller så er den bare uhøytidelig hjemme hos meg. I Vietnam ville vel de fleste dra ut for å kjøpe blomster til enten bestemor, mor, søster eller kone. Blomster ville vært solgt overalt.

For å være helt ærlig husket jeg ikke en gang hvilken dag det var i dag, før jeg så alle statusene på Facebook. Har vært opptatt med framlegget mitt om Mexico på spansk i hele i dag. Fikk meg en god latter da:
"Tirsdag 8/3 er kvinnedagen. Post dette i ditt statusfelt dersom du også er stolt over dine 364 manne-dager."
"I dag er det den store kvinnedagen.. Vi menn har manndag en gang hver uke.. Dere slår ikke den damer!"

Hvordan skal du tilbringe denne dagen?

ph; WeHeartIt, Google

it's time for paradise

Oh yes! Dette har jeg gledet meg til. Finnes ikke noe bedre enn total søppel TV hvor folk driter seg fullstendig ut. For å ikke nevne dramaet da. Ho-ho.

Ser du på Paradise Hotel?

my daily life

ph;WeHeartIt

"this is the story of how I died"

Dette må være årets søteste film! Først hadde jeg ikke særlig lyst til å se den, med tanken på at den ikke ble tegnet sånn som de andre Disney-klassikerne. Men nå synes jeg det bare er vakker måten den ble laget på. Spessielt hvordan man kan kjenne igjen de gamle klassikerne i flere av scenene. Det var nesten som om Tangled er en sammensetning av alle Disney-klassikere.

Har du sett Tangled (To på rømmen)?
Hva er i så fall din favoritt sitat fra filmen?ph; WeheartIt

today I don't feel like doing anythin'


♫ The Lazy Song - Bruno Mars

T-skjorte fra Monki. Hårbånd kjøpt i Vietnam. Armbånd/ring fra BikBok og Gina Tricot.

new stuff

Tingene jeg kjøpte i Oslo. Hadde ikke med meg så mye penger, men følte heller ikke at jeg skulle ha brukt noe mer enn det jeg gjorde. Fikk kjøpt det jeg ønsket meg til våren, men fikk øye på så mye annet jeg virkelig hadde lyst på! Masse fine sommer shortser, søte topper og utrolige hatter. Gleder meg allerede til neste gang jeg kan shoppe sånn som dette igjen.

New harem bukse fra H&M.


Skjorte fra BikBok.


Topp fra BikBok.


Topp fra BikBok.


Chino bukse fra Cubus.


Oversized t-skjrte fra Monki.


Skjørt fra Monki.


Belte fra Monki.

my saturday morningJeg våknet i dag til et tomt hus inne i et klamt rom. Det var lyst ute, sola skinte. Jeg ble liggende i under dyna, og prøvde å forstå hvorfor huset var tomt. Så gikk det opp for meg at foreldrene mine sammen med søskene mine hadde dratt til Lillehammer. De hadde vekket meg, og spurt om jeg ville være med. Jeg svarte nei, og la meg ned for å sove igjen. Dette virket som en drøm. Tipper dette må ha vært en av mine døds-søvn: ingen drøm, tungt hodet og ingen anelse om tiden når jeg våkner.

Liggende i sengen ble jeg helt til nå. Jeg sovnet ikke igjen, men fant fram Norwegian Wood og leste ferdig boka. Følte meg litt tomt når jeg bladde om den siste siden. Den samme tomme følelsen når jeg blir ferdig med noe jeg har brukt mye tid på, og virkelig likte det jeg drev med. Men det var deilig å lese i senga når man nettopp er våknet. Jeg har liksom aldri gjort det før, og nå lurer jeg virkelig på hvorfor jeg ikke har gjort det før...

Nå føler jeg meg bare veldig sulten, og har av en eller annen grunn vært veldig sugent på noen brødskiver helt siden i går kveld. Lørdag har alltid vært min favoritt dag. Du kan sove lenge, legge deg sent og alle butikkene er åpne.

Hvilken dag er din favoritt?

oslo: dag en

Tok toget 11:36 til Oslo sammen med Vetle og Sara.Etter en shoppingtur i Karl Johan, dro Vetle hjem. Jeg, Oanh og Sara dro hjem til søskenbarnet mitt Kristin. En standard ting er jo at vi lager sushi når jeg er her, og det ble det også. :D

Jeg er faktisk ganske flink altså!

mirror movements

Monkis nye lookbook bilder. Gleder meg sykt til Oslo i morgen. Må nok prøve å begrense pengeforbruket, allerede.

"Resisting gravity"

"Collision Dancing"

"Earning Your Stripes!

"I Like Your Face"

"Moonwalking"

"The Great Escape!

love languageNoen ganger er jeg så utrolig takknemlig for at YouTube finnes. Uten YouTube hadde for eksempel ikke Justin Bieber vært verdenskjendis! Neida, det var jo ikke det jeg skulle snakke om. Det jeg ville fram til var alle disse vakre videoene, så betydningsfull. Og bare se hvordan de er blitt filmet. Fikk nesten tårer i øyene da jeg så dem.

Tycks?

loner-hobby


Sara har nå dratt hjem, og jeg er igjen alene hjemme. Egentlig er det ganske greit med litt alene tid foran TV'en og med strikketøyet på fanget. Jeg er skikkelig loner-hobby altså. Jeg liker å gjøre ting alene, spessielt det å blogge. Jeg hater å skrive når noen ser på. I tillegg liker jeg å ta bilder eller tegne. Det helst uten publikum. Jeg liker å gjøre ting på grunn av meg selv og ikke andre. Så vis det er folk til stede, blir på en måte dette ødelagt. Men andre ting gjør jeg helst med flere. Se på film, spise, gå turer eller shopping for eksempel.

Gjøre ting med andre eller alene?Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits