Nothing left unsaid

Dette er 12 minutter og 54 sekunder med ren inspirasjon. Det er nesten uvirkelig at noen kan få en så bra handling innen så kort tid. Ble utrolig inspirert etter at jeg har sett denne. Flinke skuespillere, betydningsfullt handling og kvaliteten er jo super!Hva synes du?


L to the U to the C A SHalloder! Etter en slakkedag på skolen har jeg hatt besøk fra Lillehammer. Storesøstra til pappa kom sammen med sønnen, svigerdattra og sønnen dems - Lucas. Vi grillet, og koste oss ute i det kokende været. I morgen skal jeg til Oslo med trinnet. Gleder meg utrolig mye! Problemet er bare det at jeg ikke er fem flate øre igjen... Må nok tigge litt. He-he.

Barbecue food in my heart

Jeg har vært og spilt volleyball med noen venner i dag, ikke at det ble så mye spill. Men man blir sulten av sånt. Har til og med gått rundt  hele dagen og tenkt på grillmat. Kyllingvinger, pølser, ribber - nam! Og til min stor glede var det akkurat det (grillmat) jeg kom hjem til! Ho-ho.

Er du glad i grillmat?


Nom-nom // WeHeartIt


// Noen vakre bilder fra i dag. Ha-ha.

Let's talk about eurovision song contest

Hey! Jeg overnattet hos Oanh på fredag, og på lørdag hadde hun bursdagrsfeiring med familien. Så, da ble det bare ikke noe tid til blogging. Sånn at dere ikke virkelig trodde at jeg tilbringte tiden min foran TV'en.

Men jeg fikk med meg Grand Prix da, selv om jeg aldri har vært noen fan av det. Vært år så sitter det folk og skriver hundrevis av dårlige sanger som de sander til Grand Prix deltagere. Så velger deltagerne ut de beste av dem. Alså, de sangene som kommer på Grand Prix er de beste av de dårligste. En sjelden gang kommer kanskje noen med en bra sang, men det er utrolig sjeldtent.

Óg hadde det ikke vært for at Norge vant i fjor, så ville vi ikke en gang ha vært i finalen i år. Herregud, for en dårlig sang vi kom med! Den fortjente seriøst ikke noe bedre. Jeg så nettopp på en veldig kort intervju  på VGTV med Didrik Solli etter at han kom ut av Telenor Arena i går. Han fikk et spørsmål om han viste hvorfor Europa ikke likte sangen. "Jeg tror de likte sangen." svarte han. Nei, Didrik, de likte ikke sangen og det var derfor du havnet på 20.plass. Kjedelige og klissete sanger er ikke bra.

Så du på Grand Prix i år? Hvem gjør ikke det liksom...


// Vi hadde veldig kul scene da!


// Morsomte dans.


// Kjedeligste innslag.


// Kuleste hår.


// Lignet på de jeg møtte i Brüssel under Homsefestivalen. He-he-he.


// Fine vinger. Kjedelig sang.


// Skuffende.
Bilder fra Eurovision.

"I think he is dead. But I'm not sure."

Jeg hater når folk ikke klarer å gi et konkret svar på ting. Hvertfall når svaret er dødsviktig for personen som venter på svaret. Er det bestemt, så er det bestemt. Er det slutt, så er det slutt. Er det krise, så er det krise. Er personen død, så er personen død. Er det et ja, så er det et ja!

Herregud, det er jo nesten som om man skal stå foran alteret og resten av slekten din venter på et ja. Så svarer du: Jeg tror det, jeg vet ikke helt egentlig. Er jo litt glad i henne da. Eller, at din bestefar har fått hjerteanfall og doktoren kommer ut og sier: Uhm... vel, jeg tror han er død. Men han ser ganske bra ut. Kanskje han overlever, jeg vet egentlig ikke.

Så, til dere der ute som aldri gir konkrete svar. Uansett hvor viktig svaret er for den personen som venter:

I hope you burn in hell. Amen. // Google

Dedicated to my beloved one.

Meet me in front of the TV

Hey! Vis dere lurer på hvorfor jeg ikke blogget i går, så var det fordi jeg satt foran TV'en. Sant og si, hele i går. Ha-ha. Neida. Jeg gjorde ikke det. Pappa trengte hjelp til å installere kanalene, og da måtte jeg jo holde stigen for han. Så det tok faktisk hele dagen. Tiden gikk jo fort. Men i dag er kanalene på plass, så det er der jeg kommer til å være resten av helgen. Må ta igjen for snart de 2 årene uten kanaler!

TV eller data?


"Gangs are posers, they just want attention" says the girl with a tail posing as a wolfJeg skjønner det med at man må kunne gå med hva man vil, men dette var bare latterlig. Eller... jeg vet ikke om jeg burde le eller ikke. Jeg ser jo opp til dem for å faktisk ha nok guts til å gå ut av huset sånn!

Do I know you?

I dag har jeg vært skikkelig på farten! Not really. Jeg har hatt linsekontroll hos Brilleland. Kjøpte brillene mine der, så det var like greit å ta linsekonrtoll der også. Siden jeg merket at jeg begynte å se dårligere, selv med linser på, så skjønte jeg jo at noe var galt. Så da var det bare å bestille time. Viste seg at øyene mine har gått opp ned -0,50. Ikke så mye, men nok til at jeg ser ansiktet på folk som vinker til meg fra den andre siden av gata. Lurer på hvor mange ganger jeg ikke har vinket tilbake fordi jeg ikke viste om jeg kjente personen eller ikke.


Mobilkamera FTW! // Brillen er fra RayBan kjøpt hos Brilleland.
Why is a raven like a writing desk?


♫ Follow me down - 3OH!3 ft. Neon Hitch
En kjempe bra film, med utrolig inspirerende kostymer! Har du sett filmen?

Brüssel day 2

Ey! Jeg kom plutselig på at jeg forsatt ikke har vist dere resten av bildene fra Brüssel, eller den nye panneluggen min. Men siden jeg ikke har kameraet her, så får dere se resten av Brüssel bildene. Eller, hvertfall de jeg har lyst til å legge ut da. He-he.


Familiebilde. Say cheese!Tok ikke lang tid før Vincent ikke gadd å få mer.


WEEE!
Nam!


Brüssel om natten.Konkurranse - vinn Lookbook invitasjonDette må du gjøre:

  • Ta et outfit du liker, og lag et innlegg om det.
  • Med i innlegget skal bildet over være med, og bildet skal da linke direkte til konkurransen på bloggen min. Send mail (viviango@live.com) eller melding om du ikke vet hvordan.
  • Send meg linken til innlegget ditt via kommentarfeltet.
Tips:
  • Outfit bilder som blir tatt i speilet er FY!
  • Fortell litt om det, f.eks. hva slags anledning outfiten var til og hvor de forskjellige tingene ble kjøpt.
  • Det er viktig at hele outfiten synes og ansiktet ditt. Men hvis du er en anonym blogger, så respekterer jeg det - ellers ingen unntak.
1.premie: To personer får Lookbook invitasjon. Lookbook er en hjemmeside hvor moteglade mennesker over hele verden kan poste opp outfit bilder av seg selv. Dette er en side kun for inviterte fordi de ønsker å holde standard på outfitene som blir postet.
Trøstepremie: To bloggere får blogg anmeldelse.

Dette er jo den første konkurransen jeg har på denne bloggen, så premien kunne ikke være noe big. Jeg tror det blir meg og kanskje to stykket til som skal velge ut vinnerene. Hvem de to andre er vet jeg ikke, men hvis noen har lyst er det bare å si ifra. Dommerene kan selvfølgelig ikke være med i konkurransen. Avsluttningsdatoen er ennå ikke bestemt, men det blir nok en liten stund til.
Lykke til og må den beste outfiten vinne! :]

Johnny Depp

Johnny Depp er en av de mest talentfulle skuespillerene som finnes! Jeg er big fan alså. Også må jeg jo selvfølgelig nevne at jeg elsker dessjakkene, hattene, brillene og barten hans.

Love love love!

Cold feets are cool


//WeHeartIt

I dag er kanskje ikke den smarteste dagen til å spille volleyball. Sanden var skikkelig kald, og føttene mine ble fort følelseløse. Håper det varme været kommer tilbake snart, for jeg vil så gjerne grave meg ned i sanden uten å bli forskjølet!

Thumps up (Y) for varmt sand!

Waiting sucks, especially when your patience is kind of lowAt the moment
, også kjent som ATM eller akkurat nå, så venter jeg på at Oanh skal komme. Vi skal da finne på noe på en dag som dette (2. pinsedag). Det er greit med fri, men det er ikke greit når alle butikkene er stengt og bussen ikke går før 3/4-tiden. Det er veldig veldig kjedelig å vente. Og når det gjelder venting, så har jeg den dårligste tålmodigheten som fins.

Liker du å vente?

FYI for your information: Fetteren min bruker kameraet akkurat nå. Jeg kan jo bruke mitt, men jeg får ikke overført bildene over til pc'en fordi pc'en min ikke vil lese kortet. Møkkapc. Men det forklarer hvorfor det ikke kommer noen ferske bilder til jeg får den tilbake...

Let's pretend that airplanes in the night sky are shooting stars♫ Airplanes - B.o.B ft. Hayley Williams & Eminem

Denne sangen gikk rett inn i favoritt listen min. Utrolig fin, og gir meg kjempe mange følelser på én gang. Ubeskrivelig. Måtte til og med lage et bilde til den. Ha-ha. Bildet går rett inn i min WeHeartIt-account.

Hva synes du om sangen?

Got some earcandy?

Akkurat nå driver jeg å oppdatere iPhonen min med ny musikk. Er så utrolig lei de sangene jeg har, som jeg selvfølgelig allerede kan teksten på. Og når jeg kan teksten på en sang, betyr det at jeg har hørt for mye på den. He-he. Så, har du noen sanger du vil anbefale meg?
// Engel silikon til iPhone kjøpt i Roma.

How do you party?

I natt skal jeg overnatte her i Oslo. Ganske så hyggelig egentlig. Karaoke synging er i full guffe! Herregud, det er så typisk gulinger å synge karaoke på fest. Alså, festene vi har består liksom av kortspill (som oftes Tien Len) og karaoke.  Men jeg som er så flink til å synge, prøver å ikke gjøre det. Naboene kommer til å ringe inn og klage over hvor vakker sangstemme jeg har! Så drikker selvfølgelig de som kan, i tillegg til at alle snakker som om de står 20 meter fra hverandre. Party!

Hvordan er familiefestene hos deg?

// Fred Vivian

Go Inter Milan!

Heya! Jeg sitter akkurat nå i Oslo og ser på Champions League finale. Er egentlig her på grunn av at søskenbarnet mitt feirer 1 års dagen, men alle mannfolkene i familien sitter og skriker. Ha-ha. Egentlig har ikke jeg peiling på fotball, men siden alle heier på Inter så gjør jeg det og. Alltid gøy å rope og hoier når de scorer! Trodde virkelig jeg aldri skulle blogge om fotball.

Hvilket lag heier du på?My epic morning

I går kveld tvingte mamma meg hjem kl. 10 fordi vi skulle dra tidlig til Oslo i dag. Og med tidlig forventet jeg rundt 8-9 tiden. Men jeg våknet av meg selv for et kvarter siden. Det var ingen lyd å høre nede, alt var helt stille! Det eneste jeg kunne høre var lyden av vinden utenfor huset mitt. Jeg hoppet ut av sengen og gikk ned i stuen. Helt stille. Huset var rett og slett tomt. Jeg fant mobilen til mamma liggende på kjøkkenbordet. Akkurat i dette øyeblikket føltes det ut som jeg var med i en skrekkfilm eller noe lignende. Du vet, det øyeblikket hvor hovedpersonen er helt alene også kommer det noe skummelt og tar hun/han bakfra?

Så, jeg ringte pappa og de er hos bestemor. Noe som betydde at de ikke hadde dratt til Oslo uten meg. Det er jo positivt. Men de lurte meg med at vi skulle til Oslo tidlig for at jeg skulle komme hjem tidlig i går! Skjønner meg ikke på foreldrene mine...

Har du hatt sånne øyeblikk som føltes ut som om det var tatt ut av en film?
Hva slags type film ville det i så fall ha vært?


//
WeHeartIt
- Jupp, jeg hadde vært veldig såret om foreldrene mine hadde dratt til Oslo uten meg...

Ed Westwick
Jeg tror jeg elsker denne personen mest på grunn av hans rolle som Chuck Bass. Som oftest tenker jeg på han som Chuck Bass, ikke Ed Westwick. Men når jeg skiller disse to personen, så er Ed Westwick en utrolig flink skuespiller og han har den mest sexy mannlige stemmen jeg noen gang har hørt! I serien har han en classy stil, mens i virkeligheten virker det som om stilen hans er mere avlsappende med slitte jeans og skjorter. Jeg personlig elsker begge deler!

Like like like?

"Oi faen! Jeg glemte den!"


//WeHeartIt

Hey! Etter at jeg kom hjem fra jobben i dag så dro jeg for å spille volleyball med noen venner. Vi dro til en barnehage like ved for å spise opp ting vi kjøpte. Jeg som er så flink til å passe på tingene mine klarte å glemme igjen volleyballen min. Den var faktisk ikke så verst heller. Jeg måtte sykle tilbake for å se etter den, men den var selvfølgelig borte. Bra at jeg ikke tok med kameraet, for den hadde jeg sikkert glemt også.

Det har seg faktisk sånn at jeg alltid mister noe når jeg er på reise eller på tur. Så jeg har av en eller annen grunn klart å få meg selv til å sjekke etter to ting før jeg drar hjem: mobilen og kameraet. Selvfølgelig prøver jeg å få med meg alt jeg kan, men tydeligvis er det de to tingene som er viktigst for meg. Dataen tar jeg aldri med på reise...

Er du flink til å passe på tingene dine?

Bang bang bangs

Etter å ha sett på en YouTube-video hvor Kandee Johnson forklarer hvordan man lett kan klippe luggen sin selv, bestemte jeg meg for å prøve det! Etter egne erfaringer med HowTo-videoer på Youtube, så burde egentlig jeg ikke Med tanke på hvor glad i håret mitt jeg er, selvfølgelig. Men - noen ganger så roper en stemme inne i hodet mitt "Whatever, hva kan gå galt?"


// Looking damn smart with the scissors...

Jeg vasket håret rett etter at jeg klypte meg, så bilder av det kommer ikke før i morgen eller noe sånt. Ble ikke så mye forskjell da, siden jeg ikke hadde guts til å ødelegge det for mye.

Har du klypt deg selv eller andre før?

Outfit 200510


Ring fra H&M.


Hat fra BikBok. Øredobber fra Cubus.


Jakke fra Gina Tricot. Topp fra Cubus. Shorts fra BikBok.

Heyo!
Hadde tenkt å legge ut outfit bilder siden det er en stund siden jeg gjorde det. Meeen, så var det ingen som kunne ta bilder av meg óg stativet ble plutselig borte. Ingen som tar bilder - stativ + diger kamera = halve utydelige outfit bilder. He-he-he.

Forresten så gikk første dag på jobb ganske fort. Det var litt kjedelig å måtte bruke fem timer av dagen sin på å pakke ut klær og sette på alarmer. Borsett fra at det var litt ensforming, så gikk alt ganske greit. Kjempe hyggelige folk på Lindex!

Mary-Kate Olsen

// We♥It

Jeg tipper alle vet hvem denne personen er, men stilen hennes er ikke sikkert alle liker. Men jeg digger henne! Stilen hennes er genial. Selv om hun flere ganger er blitt kåret til verdens verst kledde kvinne, kler hun seg forsatt akkurat som hun vil. Derfor liker jeg henne.

Love or hate?

My little runawayI morgen starter pryor-uken min. Jeg og Tonje skal nemlig jobbe på Lindex, og jeg gleder meg faktisk litt. Sannheten er at jeg ikke har et eneste klesplagg eller smykke fra Lindex, men det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Jeg har gjort litt research og fant ut at Lindex faktisk har veldig mye fint. Kommer nok til å kjøpe en del når jeg jobber der og sånt. Ha-ha.

Har dere hatt pryor-uke? Hvor jobbet du da?

Summer vacation is almost as good as chocolate

Det var nesten så jeg skulle gi mattelæreren min en knuseklem da jeg leverte inn mattetentamen. Men bare nesten, aslå. Tenk! Nå er det nesten sommerferie, og ingen flere tentamer. De neste dagene har jeg utplassering, og etter det er det nesten bare klasseturer igjen. Også kommer plutselig sommerferien den 17.juni! Mmm... sommerferie. Bare smak på ordet! Nesten like deilig som sjokolade...

Når har dere sommerferie?


// jeg er glad!

Math have serious problemsØnsk meg lykke til på matte tentamen i morgen. Jeg kjøpte til og med en ny kalkulator i dag! Angrer meg.

Dance your pride

Jeg har en mistanke om at det ville vært veldig kjedelig i Brüssel, om det ikke hadde vært for homsefestivalen. Vi skjønte først ikke hva det var for noe først (alle de bodene med kondomer, porno filmer og t-skjorter hvor det stod "I love my mommies/daddies" på). Men det skjønte vi jo når digre lastebiler med svære høytalere og homofile stod parkert på veien. Lyden var så høyt at jeg kunne kjenne lydbølgene treffe føttene mine. Selv synest jeg at hele opplegget var utrolig gøy og meningsfullt. Synd det ikke er så mye sånt i Norge.


What happened on the 7th mayHei folkens!
Jeg orket ikke å blogge resten av tiden min i Belgia. Hallo, når man er på ferie så er man på ferie - ikke sant? Så da droppet jeg rett og slett bloggingen, og heller kose meg med alt det var å kose med. Bildene har jeg overført på pc'en, så noen av dem skal legges ut i løpet av i dag . He-he.

Jeg kom jo hjem rundt 2-tiden i går, men så hadde foreldrene mine lyst til å ta en tur til Sverige. Vi var jo i Moss (Rygge), så det tar ikke lang tid for å kjøre til Nordby der fra. Så jeg har da altså vært i tre forskjellige land på 17.mai! Ikke verst det alstå. Fikk i tillegg spise ribbe og masse godteri. Nam.

Hva gjorde du på 17.mai?

To drown in Belgium's chocolates and waffles is a delicious way to die


Etter en to timers flytur var det deilig å komme inn på hotellet. Se så fornøyd jeg ser ut med gullkortet (nøkkelen) til rommet mitt. Hi-hi. Vi skal sove på Royal Windsor Hotel, et femstjernes hotel, i tre netter. Jeg kommer til å sove godt hvertfall!


Sultne som vi var, måtte vi skaffe oss mat med en gang.


Også snublet vi tilfeldig over Mannekenn (tror jeg det skrives).


Fristelse på høyeste grad.


Ha-ha. godt var det.

Godiva chocolatier

Nå er det faktisk snakk om bare noen timer før jeg er i Brüssel, hovedstaden i Belgia. Gleder meg så sykt mye, at jeg bestemte for å syke meg selv om litt mer. Så jeg satt og søkte på Belgias mest kjente sjokolademerke på WeHeartIt.


Kjenner du fristelsen?

So much clothes, yet nothing to wearJeg har faktisk brukt hele dagen på å finne klær jeg kan ta med til Belgia. Dro ut alle klærene jeg hadde i kleskapet, og ropte til mamma om at jeg ikke har noe jeg kan bruke. Selvfølgelig mumlet jeg også til meg selv at det er så urettferdig at Julie alltid har nye klær. Sånn som jeg alltid gjør når jeg skal finne klær til noe. Men sannheten er at jeg bruker klærene mine nesten samme dag som jeg kjøper dem. He-he-he. Luksusproblemer, sånn som Silje alltid sier til meg når jeg klager.

Har du også masse klær, men aldri noe å ha på deg?

Wake up calls make you fly out of your bed


♫ Good Morning - Chamillionaire

Jeg fløy ut av sengen i dag, takket være at ringeklokken på mobilen spilte den sangen (Good Morning) litt for høyt. Det var som om noen ropte våkn opp rett i ansiktet på meg samtidig som den personen ristet meg. Jeg våkner ganske lett når jeg ikke har fått sovet ordentlig. Også er det jo ikke lett å sove når nesen renner og halsen er like tørr som ørkenen. Trodde nesten jeg skulle kaste iPhonen i veggen, men jeg var våken nok til å skjønne at det kanskje ikke var så lurt.

Hvilken sang har du som ringeklokke? Er du også veldig glad i ringeklokka di?
- Grunnen til at jeg har mobilen som ringeklokke er fordi jeg hater pipelyden på de vanlige ringeklokkene. He-he.

// WeHeartIt

Zoë Kravitz
// WeHeartIt

Zoë Kravitz er en skuespiller og artist med en deilig boho-rocka stil. Stilen blir bygd opp fra hatten og en håndful lav ringer. Aww, jeg bare elsker det!

Hot or not?

I need attention and I'm desperate

Egentlig har jeg tenkt å skrive dette innlegget helt siden jeg begynte å blogge igjen, men så stod latskapen min i veien. He-he. Men siden jeg like godt har laget kategorien word, så må jeg jo nesten skrive noe der.

I det siste har jeg lagt merke til veldig mange Facebook-status som irriterer meg så mye, at jeg faktisk drømmer om å konfrontere de som har skrevet det. For eksempel kan jeg nevne de som ligner veldig mye på disse:
... jeg er så stygg/dum/rar osv.
... fuck my life.
... jeg vil dø!
... jeg er så feit!
... jar ingen fine klær :'((((

Også videre, også videre i den endeløse listen av "I need attention and I'm desperate"-statusen.

Okay, greit. Jeg skjønner at selvtilliten dems kanskje er like mye som zero, men ikke del det med resten av verden (facebook)! Sånne ting burde man heller snakke med nære venner om, eller eventuelt familien. Selv føler jeg at den eneste grunnen til at de skriver sånne ting på Facebook er for at folk skal motsi"Nei, herregud! Du er jo ikke feit i det hele tatt da!"

En sånn status ser mye bedre ut, synes jeg.

// likte det så godt at jeg måtte lage en GIF.

Fashion Against AIDS 2010 collection

H&M har gjort det igjen, men denne gangen overrasket de meg virkelig! FAA kolleksjon har nemlig blitt laget to ganger tidligere, men da har det alltid vært t-skjorter som er blitt designa av kjendiser. Men i år har de tatt det et hakk lengre opp. Kolleksjonen består nemlig ikke bare av klær, men også av smykker, hodetelefoner, telt, campingstoler og soveposer! Kolleksjonen kommer ut 20.mai.

Mine favoritter fra kolleksjonen:
Hva synes du om kolleksjonen? Så du noe du likte?
Denne kolleksjonen er en absolutt win-win for de som kjøper!

Å kunne si "god helg" på en onsdag er herlig

Sånn er uken min:

// privat


Nå er jeg ferdig med nynorsktentamen, og har fått fri resten av uka! Herregud, så deilig det kommer til å bli når jeg kan våkne når jeg vil og kunne gjøre ting så treigt som jeg orker. Bare tanken på å dra meg selv ut av senga kl. 10, spise meg full, blogge og trene. WEE! Så utrolig digg.

Og forresten, jeg har planer om å gni det inn for alle dere som ikke har fri. He-he-he.
Så, god helg folkens!

Mint green ballerina
BikBok // 49,-

Denne kjolen har jeg hatt lyst på en liten stund nå, men har aldri orket å kjøpt meg den. Men da jeg kom hjem fra skolen i dag så jeg på Facebook at ukens salg er denne kjolen, som da nå bare koster 49kr! Herregud, det er jo ingenting! Ikke snakk om ork eller ikke nå lenger. He-he.

Hva synes du om kjolen?

We kind of grew apart

Hallo-o!
Jeg kom hjem fra skolen for en liten stund siden. Fikk avtalt med Helene om når og hvor vi skulle møtes, før jeg måtte dra for å hente Vincent (lil' bro) i barnehagen. Det er i barnehagen ikke sant, eller er det på? Anyway, det er en stund siden jeg har sett henne nå, og har savnet henne kjempe mye. Jeg har nemlig mistet kontakten med mange av vennene mine fra da jeg bodde på Raufoss. Ganske trist egentlig. Facebook og msn er jo der, men vi snakker nesten ikke der heller.

Har dere venner som dere har mistet kontakten med?


// Helene og meg i 6.klasse

If I were a boy

Utsendet

Dette er Dennis O'neil (modell). Tok han fordi jeg er asiater, ellers hadde jeg kanskje tatt Chace Crawford.

Stemme

I'm Chuck Bass. Ha-ha, hadde jeg hatt sånn stemme hadde jeg virkelig snakket til meg selv hele tiden.

Stil
Jeg elsker gutter med converse og cardigan, og da hadde det nok ikke vær noen surprise om jeg også hadde gått med det om jeg var gutt. Slitte jeans, skjorter og wayfares/aviators er jo enda bedre. Ellers så hadde kanskje noe sånn som dette vært litt gøy:

Hvordan ville du se ut som, høre ut som og kle deg om du var gutt?

Complaining is good for you as long as you're not complaining to the person you're complaining about.

Da er engelsk tentamen overstått. Det betyr alså at jeg bare har tre tentamer igjen, også er det så godt som sommerferie. Bare synd at været ikke har skjønt at det snart er sommer! Okay, kanskje jeg burde slutte å klage på det forbaskede været hele tiden. Ser ikke ut til at klagingen hjelper, akkurat som når mamma klager om at jeg har for mange sko liggende i gangen. E-he-he.

Men nå må jeg skynde meg og bli ferdig med musikk framføringen om Janis Joplin, sånn at jeg kanskje rekker å øve med Mina, Synne og Frida etterpå. Egentlig har jeg så utrolig vondt i hodet at jeg like godt kan ta alle Paracet tablettene jeg finner. Åh! Jeg kan virkelig ikke skrive et blogginnlegg uten å klage alså. Eller, kanskje det er grunnen til at jeg blogger i det hele tatt? Så, jeg er da en klageblogger...

Klager du mye?

Freja lazed zip boots


Så på dem! Er ikke de utrolig nydelige? Hadde det ikke vært for at de koster like mye som iPhonen min, så hadde jeg bestilt meg dem for lenge siden. Egentlig kan jeg jo kjøpe et par lignende fra Chicy, men det er liksom ikke helt det samme. De er fra Alexander Wang.

Alle har vel noe de ønsker seg, men ikke har råd?

Why can't the weather behaves as if it's May?Hva skjedde med været? I går tuslet jeg jo rundt i shorts og solbriller! Ble skikkelig deppa da jeg våknet i dag, og blogglysten ble jo også påvirket. Fikk bare lyst til å legge meg igjen, men så kom jeg på at jeg har engelsk tentamen i morgen. Egentlig er det ingenting å øve til, men jeg måtte bare gi meg selv en grunn til å komme meg ut av senga. Kan noen fortelle meg hvor det fine været er blitt av?

Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick

Jeg skulle egentlig ikke blogge mere i dag, men så fikk jeg jo tid da. Oanh var innom istad for å ta bilder av meg, som skal være til en skoleoppgave hun har. Rart nok var det at hun skulle ta et reklamebilde, og det hadde jeg jo gjort før! Hun skulle reklamere for leppesstift, tror jeg. Skal si det tok litt tid før vi ble ferdig. Her er noen jeg måtte redigere i farten:

1


2


3


4

Fotograf: Oanh

Hvilket likte du best?

Outfit 080510


Genser fra Jean Paul | Shorts arvet av mamma


Armbånd/armring fra Indiska - Cubus - laget selv - Rhodos


Pengepung fra Accessorize | Sailor sko fra IrieWash kjøpt i Vietnam

Kommer nok ikke til å blogge mer resten av dagen. Det er så utrolig fint vær ute, så jeg må bare nyte det så lenge det varer. Vistet dere forresten at jeg også er på lookbook? Dere kan se lookbook versjonen av outfiten her.

Pakke i postenPappa kom inn istad og kastet en pakke til meg. Lyspæren over hodet mytt lyste opp med én gang! Pling, sa det. Ha-ha. Ble utrolig glad at det var hårpudderen min. Det tok mye kortere tid enn jeg forventet meg. Når jeg bestilte linser tok det hvertfall 2 uker før de kom! Litt dumt at jeg ikke får prøvd den med en gang - jeg har nemlig allerede hårskum óg hårspray i håret. Men jeg skal lage en vurdering av denne så fort jeg får prøvd det!

Det er forresten utrolig fint vær ute nå! Tror jeg skal løpe ut og ta masse bilder, men først må jeg hoppe ut av pysjen min...
Hva skal du gjøre i dag?

Ny design

Mai Thuong laget et design til meg! Jeg var spent hele den tiden hun satt og lagde det. Og jeg må si at jeg absolutt ikke ble skuffet. Ventetiden var virkelig verdt det. Det sykeste er at hun ikke tar noenting for det hun har gjort. Jeg måtte til og med legge inn credit spalten selv for å vise at det er hun som har laget designet. Ha-ha.

Og for dere som har sendt meg melding før jeg fikk offentlig gjort designet mitt: det er en kode jeg har brukt på countdown, sånn at tallene går ned av seg selv. Det vil si at jeg slipper å gå inn på maler hver eneste dag for å endre på tallene. Credit til Anne som fant det til meg!

Grunnen til at jeg ikke har sagt ifra eller noe sånt før nå, er fordi jeg var på bursdagsfest i går. Hadde veldig dårlig tid, og dessuten hadde jeg ikke fått tid til og legge inn nytt profilbilde eller countdown. Bilder fra festen kommer når jeg har fått dem fra Sara.

Så, hva synes dere om designet? Det kommer nok så endringer etterhvert f.eks favicon og header.
Outfit 070510

Buenos dias!
Akkurat nå venter jeg på at Frida skal komme. Vi skal nemlig dra på kunstmøte nede i byen. Det er sånn møte hvor vi velger kunst til den nye Bjørnsveen som blir ferdig til nesten skoleår. Gleder meg sykt! I forhold til det vi har nå, er den nye skolen en drøm. Men møtene er alltid gørrkjedelige, i tillegg til det så er det ei kunstdame der. Hun snakker et språk som heter kunstsk, og man må nesten ha med en ordbok for å forstå hva hun babler om...

Siden jeg nå har et bra kamera jeg kan bruke, bestemte jeg må for å poste mitt første outfit på denne bloggen. Tror kanskje jeg må jobbe litt mer med outfit bildene... He-he.


Singlet fra Bikbok. Shorts fra BikBok. Belte fra Lindex. Smykke fra Vietnam. Genser fra Gina Tricot.

Nikon D3000

Sannheten er at jeg alltid har ønsket meg et speilreflekskamera, men siden jeg alltid bruker så mye penger på andre ting har det aldri blitt noe av. Men nå har fetteren min Kevin skaffet seg et - Nikon D3000. Han bor nesten hos oss, og bruker sjelden kameraet sitt. Så jeg spurte han veldig veldig pent istad om jeg kunne bruke det når jeg trengte. Og det fikk jeg lov til! Nå kommer det til å bli outfitbilder, bloggbilder osv. med super kvalitet! Wo-ho!

Forresten så brukte jeg dette kameraet til å ta bildene til norskprosjektet, som jeg fikk 6'er på!
Lykkekamera dette, alså.// et misslykka forsøk på å ta bilde av meg selv i speilet...

CC reklame - norskprosjektVi skulle egentlig være grupper på to og to, som skulle lage én reklame. Men siden jeg og Frida slo oss sammen med Tina og Astrid, måtte vi lage to. Selvfølgelig måtte vi gjøre det så lett som mulig, så vi lagde en film og en bildeserie som skal bli sånne digre plakater. Trykk på bildene for å se dem større.


Hvilken karakter ville du ha gitt oss?

Årsmøter er unødvendige

Hola!
Jeg kom nettopp hjem fra årsmøtet på skolen. Snakket en del, spiste kaker og så på reklamefilmene fra norskprosjektet. Helt greit egentlig, men ganske unødvendig etter min mening. Kunne klart meg fintfint uten for å si det sånn. Men det positive er jo at vi får fri en halv dag på grunn av det da! Forresten så har jeg tenkt å legge reklamefilmen vår ut på youtube, og tenkte jeg at jeg like godt kunne legge den ut på bloggen. Men spørs om noen som vil se den da. :)

Bestilte nettopp Osis+ Dust It hårpudder. Noen som har prøvd det? Har nemlig sett ganske mange anbefalinger, så jeg måtte jeg selvfølgelig bare skaffe meg en.


// fra photoshooten til prosjektet (behind the scenes)

I need a goodluckcharm with all the answers on

Jeg orker så vidt å skrive navnet på verdensdelene, for jeg er utrolig lei av Afrika og Sør-Amerika! I hele i dag har jeg prøvd å få i meg minst ti land, hovedsteder, store fjell, hav og elver fra begge verdensdelene. Det er jo umulig! Nesten som om at jeg bare blir dummere jo mer jeg leser! Okay, kanskje det ikke er ille som det høres ut som. Men det er ikke langt unna for å si det sånn! Ønsk meg lykke til på prøva i morgen, for det trenger jeg virkelig...
// Google

BIKBOK summer collection 2010

Tomskaller i snekkerbukser

He-lå!
Kom nettopp hjem fra skolen, og venter på at Julie (lil' sis) skal bli ferdig med leksene sine sånn at hun kan lage mat til meg. Neida, vi skal bare spise sammen - óg det er jeg som fikser maten alså.

Russen kom jo på skolen i vår dag. Rundt 4-5 russebiler kom rullende opp mot Bjørnsveen og ut kom det en haug med tomskaller i snekkerbukser. No offence! Det er alltid gøy når russen kommer, og det får meg til å glede meg like mye hver gang til det blir min tur til å være en tomskalle i rød snekkerbukse. Men det er så typisk at når det endelig er min tur om fire år, så er det ikke noe big deal lenger.

Når blir du russ? Gleder du deg?


// Google

Taylor Momsen
We♥It

Har du 220.000kr du ikke har bruk for?


// We♥It


// Google

Mini coopere må nesten være verdens søteste bil! Okay, vis vi ser bort fra sånne små-rosa-Hello Kitty-biler som jeg aldri ville ha kjørt i uansett. Det er akkurat en sånn bil skal jeg skaffe meg når jeg får førekort, og det er nesten bestemt alså. Uhm... egentlig kan jeg like godt begynne å spare nå (noe jeg selvfølgelig ikke klarer). Eller, kanskje det er noen der ute som har lyst til å gi meg ca. 220.000kr?

Hva er drømmebilen din?

Studying = student + dying


// We♥It

Jeg gleder meg virkelig til juni. Nei, ikke bare fordi jeg har bursdag da, men fordi da er det så godt som sommerferie! Alle tentamene er ferdig, og karakterene er så å si satt. Men det er ikke juni nå, det er mai. Mai er liksom den måneden hvor alt skjer, og alt skal bli ferdig. Derfor er det så utrolig mye stress! Man rekker jo ikke engang å bli ferdig med den ene tingen, før en annen ting skal gjøres ferdig!

I går lovte jeg meg selv at jeg skal være flink og få unnagjort innleveringer, samtidig som jeg pugger spansk perfektum i dag. Så det var jo det jeg prøvde på da. Har sittet her siden kl. 14, men motivasjonen min er jo helt borte! Tror jeg klarte å gjøre ferdig litt over halvparten av mat og helse innleveringen, drakk en kopp milktea og  sovnet... Shoot me.

Bloglovin'

Follow my blog with bloglovin
- Sånn at det er unnagjort :)

Rise and shine


// privat, fra photoshooten til norskprosjekt

Gooood morning!
Etter at jeg var på minnestunden til oldemor i går, dro jeg for å møte noen venner. Kom hjem rundt ti tiden, og da hadde jeg jo egentlig ikke noe å blogge om. Så da skulle jeg bare fikse litt på bloggdesignet, som er langt ifra ferdig. Akkurat nå er den bare brukbart. He-he.

Jeg må si at jeg aldri skulle ha trodd at det var noen som faktisk ventet på at jeg skulle blogge igjen. Da jeg leste gjennom kommentarene istad, ble jeg virkelig virkelig glad! Satt og gliste for meg selv jeg, og kjente at det var akkurat denne følelsen jeg har savnet.

I dag er det søndag, og vanligvis betyr det egentlig slakkedag. Og ettersom været er så utrolig fint med over 10 varmegrader, bestemte jeg meg for at jeg skal sitte inne hele dagen for å gjøre lekser! Sånn er det når man utsetter alt til siste dag... Eller, kanskje jeg tar meg en tur ut senere. Jogge må jeg hvertfall!

Hva er dine planer for dagen?


Now or never

Sånn, nå er min nye blogg ferdig. Jeg blogget på viniav.blogg.no før, men ble lei og slettet bloggen etter ca. et år. Angrer meg egentlig litt for at jeg slettet den, for nå har jeg ingenting jeg kan se tilbake på lenger. Dessuten likte jeg veldig godt bloggnavnet. Men så fikk jeg veldig plutselig lyst til å begynne å blogge igjen. Har laget flere forskjellige blogg i det siste, men har aldri vært fornøyd nok til å skrive et innlegg. He-he.

Anyway, vi tar resten senere. Nå må jeg nemlig på et tradisjonelt minnestund for oldmor. Sånn "riskoker"-greie. Skjønner meg egentlig ikke helt på de minnestundene, for det eneste vi gjør er å spise også snakker om alt annet enn om den personen som vi har minnestund for. Hmm...Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits