fra meg til megselv

Siden det er bursdagen min i dag, så kjørte pappa hele familien og Oanh til Hamar for en shoppingrunde før gjestene kom. Jeg og Oanh løp rundt som tullinger, og til slutt måtte mamma så og si tvinge oss ut av kjøpesenteret. He-he. Det avr jo søren meg salg på de skoa jeg har hatt lyst på lenge!


199,- fra DinSko (salg)


199,- fra DinSko (salg)


99,- fra H&M

b i r t h d a y b u n n y

 
God morgen! Morgentrynet mitt er tydelivis på plass på bildet, men siden det er bursdagen min i dag så burde jeg få lov til å se akkurat sånn ut som jeg vil. Hi-hi. Det har forresten gått opp for meg at det kan være gøy å være 15! Nå kan jeg nemlig gå inn på kinoen for å se Fritt Vilt 2 (evt. andre 15årsgrenser-filmer) uten å snike meg inn, for og så bli kasta ut. Kameraten min slipper også å lyve om at faren hans er advokat for at vi skal få pengene tilbake... Cheers!

leopard ringJeg elsker den nye ringen min! Den kostet bare 50 kroner fra Pieces, og er definitivt et av mine beste kjøp noensinne (selv om jeg egentlig ikke er noe glad i gull). Har egentlig kjøpt den for noen dager siden nå, men jeg har ikke fått vist den fram til dere. Data'n er jo klikk, remember? Den vil ikke lese minnekortet, men pappa fant overføringskabelen til meg i dag! Så ferske bilder betyr mere blogging!

Hva synes du om ringen?

første sponsor - bladkongen.no

Dette er helt utrolig! Jeg har nemlig fått meg min første sponsor til bloggen. Er utrolig glad akkurat nå! Bladkongen.no skal sende meg tre nummere av Costume, yndlings magasinet mitt. På siden finner du bladabbonement på mange forskjellige magasiner og ukeblader. Alt fra TOPP til Vouge (engelsk) til kampanjepris!

Bladkongen.no har en side på facebook, hvor de har forskjellige konkurranser og premien er selvfølgelig gratis abbonement på akkurat det bladet du vil! Sjekk den ut her.

Hva slags blader/magasiner leser du?


nytt design

Har lenge tenkt på å skaffe meg et design sånn som dette. Enkelt og greit. Så nå som jeg har masse tid til overs, måtte det gjennomføres. Den mest kreative tingen jeg har gjort i sommerferien, hehehe. Men  det er noen justeringer som må til. F.eks så vil jeg ha større skrift i innleggene, dato og tid må synes og anderledes kommentarfelt. Problemet er at jeg ikke finner koden til disse tingene, så nå må jeg vente til Mai Thuong logger på.

Hva synes du om designet, så langt?


polaroid kamera

Det gikk opp for meg at det er den 29.juni i dag. Alså, i morgen fyller jeg 15! Tror det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er et polaroid kamera. Det er utrolig geniale, kule og retro! Men jeg kan ingenting om sånne kameraer, har noen der ute erfaringer med polaroid?

Første gang jeg bestiller fra Nelly

Det hemmelige salget på Nelly startet i dag! Kjempe bra tilbud på massevis av varer. Jeg har allerede klikket hjem tre ting til meg selv. Dette er faktisk første gang jeg kjøper noe fra Nelly, og har faktisk ganske store forhåpninger. Gleder meg selvfølgelig også! For dere som ikke har fått tilsendt salgskoden på mail, så skal dere få den fra meg: VIPSUMMER2010 Happy shopping!

Dette har jeg kjøpt:Yellowtime


// WeHeartIt

Oanh har overnattet hos meg helt siden torsdag, og hun kommer til å bli her i noen dager til. Nå har jeg fått besøk fra Rosa også. Bare gulinger i huset for å si det sånn. He-he. Vi har bakt muffins, solet oss og nå er det ekte gulingtid: karaoke!

FYI! Det har seg nemlig sånn at fetteren min har solgt kameraet sitt, så nå får jeg ikke lånt den lenger. Jeg kan jo selvfølgelig bruke mitt, men pc'en min vil ikke lese minnekortet. Så mitt eneste mulighet til å få freshe bilder til bloggen er mobilkamera...

Kreativ sommerferie?Etter noen dager uten å gjøre noenting (som fører til at jeg ikke har noe å blogge om), er jeg fast bestemt på å få noe ut av denne sommerferien. Jeg vil ha en kreativ sommer! Selv har jeg laget en liste over ting jeg har kommet på selv.

Jeg skal
▲ male noe jeg kan henge på rommet, eller gi bort
▲ pynte rommet mitt, dvs. male nattbordet og skrivebordet, pynte veggene, kjøpe inn nye ting
▲ lage mat, sånn at jeg blir flinkere
▲ lage koreografi til en eller flere sanger
▲ begynne å tegne igjen

Har du noen ideer om hva jeg skal male, hvordan jeg skal fikse rommet mitt osv? Eller kanskje det er andre ting du syns jeg burde gjøre?

Bursdagsoutfit 170610


Kjole fra BikBok. Sko kjøpt i Belgia. Ringer fra H&M. Svart armring fra H&M. Sølvarmringer fra Cubus.


Fargelinser fra Freshlook. Øredobber fra Cubus. Falske vipper kjøpt i Vietnam.

Summervacation, what now?

Hallo'n! Helt siden vi begynte på skolen igjen etter juleferien har jeg gledet meg til sommerferien. Jeg har skrevet det opp på mobilen, kalenderen og der det er mulig å skrive. Og nå, første dag i sommeferien, lurer jeg på hva i huleste jeg skal tilbringe 8 uker på. Har absolutt ingen planer for sommerferien, borsett fra å spille volleyball, sole meg og jogge. Men jeg vil liksom gjøre noe ut av sommerferien min! Vet bare ikke hva, ennå.

Hva skal du i sommer?
// Ender nok opp sånn i år også.

Bilder fra Synne sin bursdagsfest


// Bursdagsbarnet og Anna.
// Dagen blinkskudd! Skulle herme etter gutta som stod og "stekte"...

Vi lekte korstokkleken, appelsinleken og agurkleken. Det gikk rett og slett ut på å sende tingen videre til neste person på en bestemt måte (munn, hake, bein osv.) uten å miste tingen! Det var skikkelig gøy, og i kveld er det meg, June og Marte sin tur! Kanskje jeg rekker å poste outfit før jeg stikker....

Stress dreper blogghumøret

Jeg vet at det har vært lite blogging og sånt i det siste, men så har jeg ikke hatt tid. Har planlagt bursdagen min som skal være i morgen, samtidig som jeg har øvd på Daft Bodies (en dans) som skal være til skoleavsluttningen i morgen også. Men etter i morgen har jeg plutselig ingenting å stresse over igjen. Det betyr også at jeg kommer til å blogge mer. He-he-he.


//WeHeartIt

Bursdagsoutfit 130610


Singlet fra BikBok. Skjørt fra H&M. Belte fra Voice of Europe.


Øredobbene er gave fra Polen.

Jeg drar til Synne om ikke så lenge nå! Gleder meg egentlig, siden det er en liten stund siden jeg har vært på bursdagsfester til venner osv. Også er det jo ikke lenge til jeg, Marte og June skal feire bursdagen vår sammen! Skal fortelle mer senere. Hi-hi.

Hva synes du om outfiten? Vurderer å ta på meg litt mere smykker, siden det ble kanskje litt for daglig...

Den beste tiden å komme hjem er etter en skoletur med stinkende utedo og skittent badevann.

Nå er jeg endelig hjemme! Kom hjem rundt halv et tiden i dag, og har endelig fått dusjet/skrubbet av meg alt møkket naturen sendte etter meg. Jeg har tatt årets første bad (i Norge), og vannet var kjempe godt. Vi har gjort standard klasseturting som f.eks padle i kano, grille, bade, svømme, samle oss rundt bålet for å høre på tørre vitser og sovet i telt (sammen med alle krypdyrene). La meg rundt 5 tiden, så jeg har bare fått meg rundt 3 timer med søvn. Føler meg litt svimmel nå, kanskje jeg burde spise noe...

Men her er noen mobilbilder! Skal be Sara sende meg de hun har tatt med speilrefleksen sin senere, ogSara bruker som oftest veldig lang tid på sånne ting.


// Ut på tur, aldri sur!
// Sara og Synne, så utrolig søte. :) Synne har forresten bursdag i dag! Vi sang bursdagsang for henne med en gang klokka viste 00.00.

Kiss in the rain


Kiss in the rain - Yiruma

Istad satt jeg på rommet mitt alene og slappet av. Plutselig spilte iTunes denne sangen (les: kiss in the rain), og fikk hjertet mitt til å slå fortere. Det var en så utrolig og herlig følelse når musikken og lyden av regnet kombinerte med hverandre. Selv har jeg aldri opplevd kiss in the rain-moment, men jeg lurer virkelig på om det er like herlig som den følelsen jeg fikk da.

Tror du på kiss in the rain-moment?


//WeHeartIt
I'm tired of doing nothingFor første gang i mitt liv er jeg lei av å ikke gjøre noenting. Har hatt fri fire dager i strekk nå, og begynner faktisk å bli lei av å våkne sent, vandre rundt hjemme, spise masse usunt også legge meg igjen. Jeg har vært med venner og sånt, men det er jeg selvfølgelig ikke lei! Hi-hi. Streiken rammer skolen min på onsdag, og jeg ber seriøst må mine knær om at Fjorda-turen ikke blir avlyst! Det har vel ikke noe med turen å gjøre, selv om skolen er skittent, sant?

Har du noen gang blitt lei av å være hjemme dagen lang?

Perleøredobber, du blir aldri kvitt dem!

Er du en av de som lett roter på øredobbene dine? Hater du det når det skjer? Løsningen er her! Store perleøredobber blir du aldri kvitt. Og om du i tilfelle skulle miste dem, så kommer de tilbake av seg selv! KankjøpeshosGlitter,GinaTricotellerPieces.Perleøredobbene er mine basic øredobber. De passer til alt og alle anledninger, og derfor elsker jeg dem. Men alikevel så klarer jeg å rote dem bort (ganske ofte), men de kommer alltid tilbake! Denne gangen trodde jeg virkelig de hadde blitt borte for godt, og skulle til å kjøpe meg et par nye. Men så kom Julie løpende inn til meg i dag tidlig med øredobbene. To gamlinger hadde funnet dem på asfalten like utenfor huset mitt, og lurte på om det var Julie som hadde mistet dem. Whoaw.

Har du perleøredobber?

EAT DA POO POO

Dette er en video jeg nettopp fant på YouTube. I videoen kan vi høre og se en intense tale om homofili og hva homofile gjør på soverommet sitt. Uganda har tydeligvis sine absurde meninger om homofile. Må si jeg lo hardt da jeg så denne videoen.


Life is short, wear it

For de som virkelig henger litt etter, så er shortens sommerens hotteste plagg. Du kan bruker den når du skal til stranda, slakke hjemme eller til og med på fest! Den er liksom en mindre feminin variant av skjørtet. Her er noen bilder som kan inspirere deg til hvordan en shorts skal brukes:


// WeHeartIt

Shorts - love or die?

Sunday morning, the sun is shining

Hey! Kan ikke akkurat kalle dette morgen lenger, men siden jeg våknet for 2 timer siden så er det forsatt morgen for meg. Dessuten dro vi hjem med en gang jeg ble ferdig med brunchen min. Nå som jeg er hjemme må jeg kontakte venninne mine! Har ikke sett dem på lenge (mange av dem har nemlig vært i Polen på sånn skoletur).

Så til overskriften. Jeg er lei av at folk blogger om været. Okay, det er kanskje greit å skrive: "Det er utrolig fint vær ute nå, så jeg skal sole meg ute!". Men det er kjedelig å lese når folk kun blogger om været, hele tiden. Hadde jeg vært intressert i om det regner i Bergen, hadde jeg gått på YR. Eller så får du i så fall lage en værblogg, men den tviler jeg på går bra. Simple as that.

Like or dislike bloggere som blogger om været?


// Ser ut til at det blir 21 gradercelcius, sol med delvis skyfri himmel på Gjøvik i dag!

Got F R E E ?

Hey. Jeg er i Lillehammer akkurat nå. Vil egentlig hjem til sengen min, men pappa har tydeligvis veldig mye å snakke om med søstra si. Eller rettere sagt, mannen hennes. *Sukk* Har vandret rundt i Lillehammer byen og Strandtorget (det er et kjøpesenter) uten å finne noe. Men det var gratis vaffler og boller over alt i byen i dag! Alle gulinger liker alt som har ordet gratis foran seg, i alle fall de jeg har møtt i dag... Det var ikke bare gulinger alså. He-he-he.

Gratis, ja takk eller nei takk?


WeHeartIt // Må skaffe meg dette, det er jo tross alt gratis!

"Åj, du er blitt feitere jo!"

Selvbildet mitt er et emne jeg ikke er komfortabel å snakke om. Hvertfall ikke i det siste. Jeg har vært sikker, usikker, sikker og usikker igjen. I dag var jeg hos bestemor, og møtte en fetter jeg ikke har sett på noen uker. Det første jeg fikk slengt i ansiktet var "Åj, du har blitt feitere jo!". Det er ikke første gang jeg har hørt dette i det siste. Ingen av vennene mine har noen gang kommentert vekten min, men det plager tydeligvis mange i slekten min.

De første gangene lo jeg bare av dem, og tenkte aldri over det mer. Men når man konstant får høre det, så blir man av en eller annen grunn påvirket av det. Jeg vet ikke hva jeg skal tro lenger. Ubevist har jeg begynt å bevege meg mer, spise mindre og til og med sjekket vekten min oftere. Til og med BH'en virker trangere - selv vet jeg ikke om det er hjernen eller kroppen. Jeg er rundt 165 cm høy og veier 54kg.

Det er hardt for meg å skrive vekten min, og la alle de som er innom bloggen min få vite det. Jeg vet ikke om 54kg er mye eller ikke for en som er ca. 165 cm, men jeg føler meg ikke komfortabel. Jeg skriver ikke alt dette for at noen skal motsi det fetteren min påstår. For det verste jeg vet er folk som klager om seg selv for at andre skal motsi det. Kanskje jeg vil føle meg mer komfortabel, og mindre påvirket av det fetteren min sa. Jeg vil ikke føle meg feit, for BMI'en min sier at jeg er normal. Men jeg vil ikke få dårlig samvitighet av å spise en hamburger. Jeg missliker meg selv når jeg tenker sånn.


Monki Weekday

Sist jeg var i Oslo med klassen var hovedmålet mitt å besøke de to butikkene Monki og Weekday. Det fikk jeg gjort, selv etter litt leting. Skjønte nemlig ikke hvor de butikkene lå. He-he.

Det første jeg tenkte på da jeg gikk inn på Monki var hvordan butikken så ut. Speilvegger og tak med masse fargepynt prydet butikken. Monkis design beskrives som «et fantasifullt walk-in closet der Tokyo street style kombineres med skandinavisk motebevissthet». Det var veldig fancy ved første øyekast, men Gud hvor vanskelig det var å finne fram til ting! Jeg klarte så vidt så se gjennom klærene, for alle fargene stod i veien.Weekday på den andre siden er det stikk motsatte av Monki. De fargene som slo meg, etter å ha gått helt rundt og inn på butikken - noe jeg ikke trengte å gjøre, var svart, hvitt og grått. Hyllene og stativene som klærene var på var spesielt formet. Jeg må nesten innrømme at det var litt rotete, selv om det var utrolig kult. Klærene viser en mer rocka stil og boyfriend hos jentene, mens guttenes klær var litt mer feminint. Det er som å forminske kontrastene mellom gutte- og jenteklær.Har du vært på butikkene? Hva synes du?

Ian Somerhalder

Ian er så utrolig kjekk! Aw, herregud. Jeg kan seriøst sitte hele dagen og se på bilder av han. Også viser han selvfølgelig en utrolig positiv utstråling. Dessuten elsker jeg stilen hans! Så utrolig avslappende men samtidig so stylish. Elsk elsk elsk elsk!

Today's purchases


Katarine Dress Pink(Nude) fra BikBok.


Spets Lace Leo fra BikBok.


Cycle Print Cherry og Ass fra BikBok.


Øredobber og ring fra H&M.

Uff, nå har jeg brukt penger igjen! Jeg hater når det er salg, for da må man jo kjøpe... Kan noen please sperre meg inne i et bur de neste månedene?Motorsag er tingen!

Heya! Det har skjedd så utrolig mye i dag, at jeg føler meg helt utslitt. Jeg har nemlig vært på motorsag sammen med Simen, Remi og Anna G. fra klassen. Det var jo ganske spennende å prøve noe man aldri har gjort før. Og jeg som elsker å prøve ut nye ting måtte jo melde meg på. Heldigvis kom jeg hjem med alle kroppsdelene i behold...

Har du brukt motorsag før?


// Jeg fikk Anna til å filme meg, så disse bildene er tatt fra videoen.


// Meg og Remi med verneutstyrene på plass. Fy, så varmt det var! Trakoren fikk jeg også lov til å sitte i.

Gårsdagens innkjøp


Alt fra H&M. Hatten er fra gutteavdelingen.

Jeg må innrømme at i går så var det en av de dårligste Oslo-shoppingturene jeg noen gang har vært på. Zara, Gina Tricot, Weekday, Monki, BikBok og Mango. Alle de butikkene er mine favoritter, men alikvel fant jeg ingenting. Hatten hadde jeg jo selvfølgelig bestemt meg for å kjøpe, så det var bra at jeg fant en jeg likte. Men jeg hadde også planer om å kjøpe en blomstershorts fra BikBok, men alle de var utsolgt. Æsj.

Hvis verden går under i 2012, så har jeg sløst bort livet mitt på skole.Bildet over viser synkehullet i Guatemala, et lite land som ligger i Mellomamerika. Herregud, fikk helt sjokk da jeg så dette! Ser jo ut som om det ble tatt rett ut av 2012 filmen. Det er skikkelig sykt å tenke på at sånne ting kan skje i virkeligheten. I det ene øyeblikket sitter du og drikker te hjemme. I det andre går du ut av huset og faller ned et diger hull! Tror kanskje jeg har sett litt for mange filmer, men dette er virkelig creepy. Tenk at jeg har sløst bort hele livet mitt hvis verden virkelig går under i 2012! Men om den ikke gjør det, så er det bare å forsette i noen år til.
Kilde: VG

"Se på de bondeknølene i Snertingdal bussen da!"

Hallo! Nå har jeg endelig kommet hjem fra Oslo. Hvis noen av dere som faktisk er fra Oslo, og så en to Snertingdal AS busser, så var jeg i en av dem. Haha, det var litt sånn småflaut å kjøre til Oslo i Snertingdal buss. Følte meg som den bondeknølen - ikke at det er noe galt med det!
Vi besøkte teknisk museum og Akershus festning, og deretter fikk vi tre timer hvor vi kunne gå rundt i byen. Men tre timer er virkelig ingenting når man skal spise på Friday's óg shoppe samtidig! Aldri vært så stressa i Oslo før. Fikk kjøpt meg et hatt og et skjørt da. Det var ikke så mye fint i favorittbutikkene mine denne gangen. Ganske bra egentlig, for da slapp jeg å bruke så mye penger.

Er du flink til å passe på at du ikke bruker for mye penger på shopping?


Image and video hosting by TinyPic
// Bondeknøl i Oslo

Image and video hosting by TinyPic
// Foran museet. :) Meg, Katta (Katerina) og June.


Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits