ble ikke noe amsterdam eller paris på meg likevel

Heisann.
Det var jo egentlig i dag jeg skulle til Amsterdam, men da pappa skulle bestille beilltetter så gikk det tomt for billetter! Herregud, skjønner ikke hvorfor han er så treig med ting. Sukk. Men nå er Tina hos meg, og vi prøver å finne på noe. He-he. Kreativiteten er ikke helt på topp på noen av oss.


// Bilde fra Ringebu. We love OREO! PS: Tina liker ikke dette bildet. Men det driter vi i. Hehehe.

i'm going to amsterdam and paris

Grunnen til null blogging i det siste er fordi jeg ikke har gjort noenting. Jeg har for å si det sånn trasset rundt hjemme i pysjamasen. Hehe. Men nå har jeg noe jeg kan blogge om! I morgen skal jeg hente noen tanter og onkler fra Vietnam som kommer på besøk. På søndag (18.juli) drar vi til Amsterdam i noen dager, og fra Amsterdam skal vi ta tog til Paris! Jeg er overlyekklig.

Skal du til utlandet eller har du vært i utlandet i sommer?


// Amsterdam


// Paris

[Kilder: WeHeartIt]

bilder fra bursdagen min


// 1-2-3 BLÅS!


// Bestemor er alltid så søt! :)


// Pakke-tid :D

faintedHey! Jeg skulle egentlig laste opp bildene fra bursdagen min, men det skjedde noe veldig uventet i dag. Da jeg våknet rundt ti tiden i dag, reiste jeg meg fort opp (for å ikke sovne igjen) og gikk mot badet. Jeg husker at jeg følte meg skikkelig svimmel og kvalm da jeg stod foran baderomsdøra. Jeg aner ikke hva som skjedde, men da jeg var bevist igjen satt jeg (halveis liggene) på bakken. Den ene skuldren hadde blitt skrapt opp og jeg hadde utrolig vondt i hodet! Det er ikke sånn man får når man sover for lite, men når man har slått hodet sitt. Kan kjenne flere små kuler på bakhodet nå. Jeg hadde aldri opplevd noe lignende før, og jeg ble selvfølgelig redd. Begynte faktisk å grine, og måtte ringe foreldrene mine som var på vei til Lillehammer. Uff, mamma bekreftet at jeg hadde besvimt og at jeg måtte spise noe for å ta en paracet. Det var så vidt jeg turte å gå ned trappa.

Har du noen gang besvimt før? Hvordan føltes det?

vanskelig å sovne om sommeren

Jeg har endelig fått inn bildene fra bursdagen min, og skal vise dem frem i morgen. Men nå har jeg tent lys og skal se en finfin film før jeg dramtisk prøver å sove. Det er virkelig vanskelig å sovne om sommeren! Problemet er: det er altfor varmt å ligge under dyna, men om jeg ikke ligger under dyna så får jeg ikke sove. Og når jeg endelig sovner etter flere timers vriing i senga, så sover jeg til langt ut på dagen. Da sløser jeg bort sommerferien! Argh, livet er hardt...

Noen som har det samme problemet?

i love capri

Jeg har begynt å lese en bok som heter Det var på Capri (eng: I love Capri) skrevet av Belinda Jones.  Etter alle de fantastiske beskrivelsene av Capri, en øy som ligger i Italia, så har jeg blitt helt forelsket i stedet. Jeg skal definitivt til  Capri en gang i framtiden, og samtidig drar jeg gjerne til alle mine drømemferiesteder! Boka er forresten kjempebra, en ekte jentebok. He-he-he. Anbefales!

Har du et drømmeferiested?


[Kilder: Google]

hjemmelaget maki sushi

På fredag lagde Kristin og jeg sushi! Jeg har vært med og sett på Kristin før, men jeg har liksom aldri rullet eller noe lignende. Utrolig gøy, også smakte sushiene kjempe godt. Om dere har lyst til å prøve å lage sushi, så finnes det en lignende oppskrift her.

Har du smakt på (maki) sushi før? Like or dislike?min første blogg vs. blogg

God morgen søtiser!
Jeg er med i en blogg vs. blogg for første gang (med denne bloggen). Og det hadde vært utrolig gøy om dere ville stemme på meg. Klikk her. Tusen takk til alle som tar seg til til det. :)

iPhone 3Gs. dressed with a pink silicon outfit with wings. wanted, dead or alive.Etter voksenbursdagen min for to dager siden ble iPhonen min meldt savnet. Så smart jeg som var hadde jeg nemlig slått av både lyden og vibrasjonen på den, så derfor var det ingen nytte i å ringe den. Bursdagen min ble sant og si ødelagt da jeg ikke fant den igjen. Det var ikke før jeg mistet den at jeg skjønte hvor avhengig jeg var av den. Har ikke vært så lei meg på lenge, og den kvelden fikk jeg absolutt ikke sove. Jeg var rett og slett heartbroken.

Så dro jeg til Lillehammer neste dag, siden jeg lovte Kristin at jeg skulle sove hos henne i noen dager. Jeg gikk rett og slett rund hele dagen og glodde stygt på alle som tok fram en touchmobil. Så tåpelig går det alså an å bli. Men like før jeg skulle legge meg i går kveld, ringte pappa Kristin fra min mobil! Han hadde funnet den liggende i barskapet. Jepp, tror jeg ble litt flau.

Pleider du å legge ting en plass, for å deretter få panikk fordi du ikke finner den igjen?


Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits