lykkerus etter knust iPhone

Heisann!

Så gikk det noen dager, også glemte jeg igjen å blogge. Men nå har jeg en stor nyhet jeg må dele med dere. iPhonen min ble i dag, på skolen, knust. To av kameratene mine kastet en basketball at og fram, også kastet de den på meg. Jeg stod med iPhonen i hånden, og den datt på bakken. Hele skjermen var knust, men selve mobilen funket helt fint. Jeg dro ned til Expert med en gang etter skolen, i håp om at det ikke blir altfor dyrt å få ny skjerm.

Da jeg kom ned dit kikket han Expertfyren på den, og sa at vis jeg ikke hadde forsikring ville det bli veldig dyrt. Opptil flere tusen. Men det viser seg at jeg faktisk hadde forsikring på den, som går ut 8.10! Forsikring hadde jeg ingen anelse om, ettersom jeg kjøpte mobilen min på finn.no. Synne og Josse stod ved siden av meg og sa "Tenk om du får en ny'a!" Og akkurat da kommer han fyren tilbake og sier at jeg sansynligvis får en ny, og om jeg er heldig får jeg 4'rn!

Så nå sitter en lykkerus Vivian her og ser blomster overalt! Snakk om flaks da!


//Mobilen min så værre ut enn det der! Hele skjermen var knust, og små glassbiter datt av.

 

[Bildekilde: Google]

fru skrive s. perre og herr lett å. distrahere

Jeg har så utrolig vondt i hodet akkurat nå. Ble vekket av Mina rundt 10-tiden i dag, og kom på at det ikke bare var helg og slask. Jeg har nemlig en filmfortelling jeg må levere, sammen med loggen til i morgen. Vi har et filmprosjekt i gang, og læreren måtte velge verdens kjedeligste tema: "Gjøvik 150 år". Gjøvik er jo en kjempespennende by, og derfor blir det kjempespennende filmer!  I tillegg har jeg besøk av Fru Skrive S. Perre og Herr Lett Å. Distrahere.


Ikke fullt så relatert spørsmål: Hva er yndlingsfilmen din?

 

Bildekilde: WeHeartIt

laaaanghelg

Etter å ha tilbrakt en hel skoledag ute i finværet, for å snakke om ved og flis er det endelig langhelg. Vi var på Biri planteskole, tror jeg det var. Personlig synes jeg at hele opplegget var kjedelig, men vi fikk jo saft da!


Også et helt random spørsmål: Hva slags ovn har dere?


glad!Mmmm~ nøtter.


Mmmm~ pellets og flis. Tee-hee.

lol jeg har en blogg

Åheider!

Jeg orket ikke å blogge i sommer, fordi jeg rett og slett ikke gjorde noe annet enn å ligge i pysjen min. Og med gullfiskhuskommelsen min så har jeg rett og slett glemt bloggen. Hehe.

 

Så, hvordan går det?


Bildekilde: WeHeartItJeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits