better run, better run, outrun my gun

Hei det er høstferie!

Jeg er i veldig godt humør.

Jeg elsker denne neglelakken.

Jeg klarer ikke å stoppe å høre på Pumped up kicks av The Kooks.

Jeg gleder meg til å krysse av ting på høstferie-listen.

Jeg hadde på meg dette i dag.


Jeg liker at sekken min er fri fra tunge bøker.

Jeg er sulten og venter på at mamma skal lage denne retten.

Jeg elsker at jeg har tid.

Fortell meg noe du er/liker/føler akkurat nå.

 

waiting for better days

Hei, jeg bare tar en liten pause fra all kaoset som er i hodet mitt akkurat nå. Gleder meg så veldig veldig mye til høsferien for da har jeg tidHva skal dere i høstferien?

her er noen bilder fra vietnam

Her er et bilde av ryggen til mamma som går i gata vi bor i når vi er i Vietnam.

Her er tre bilder fra en familiepark jeg og familien min var på.Og her er en animasjon og et bilde fra da vi var i svømmebassenget.

når du vil ha greie på noe, skal du dykke ned i det

Um Jeg våknet i dag med en svak hodepine og en liten kvalme etter gårsdagen. Jeg likte det. 

Dois Det er søndag i dag. Søndager har blitt en dag hvor jeg er så mye som mulig for meg selv, og skal helst ikke gå ut av rommet med mindre jeg skal ha mat eller andre menneskelige behov. For på søndager skal rommet ryddes, leksene gjøres og en masse tanker tenkes.

Três Jeg skal nå sitte i senga, lent inntil veggen og lese i Brida helt til øyelokkene er like tunge som stein, men likevel vil jeg tenke "bare en setning til".

PS. Har du lyst på et bokmerke, sånn som det på bildet? Send meg en mail til viviango@hotmail.com, så kommer det kanskje en snikende ned i postkassa di i løpet av de neste dagene. Jeg har ikke laget så mange (forskjellige mønster/bilder på alle), så første mann til mølla!

marken

I går var jeg på Gjøvik Marken fra syv til elleve sammen med mange fine mennesker.

Atle Pettersen sang fra hovedscenen klokka halv åtte. Han var fin, og stemningen var herlig. Jeg, Sara og Christiane sang med til velkjente tekster og melodier, hoppet, viftet med armene, knipset bilder og klappet og ropte. Det var gøy.

Etter showet fant jeg Frida som var for sent ute, og alle de andre som jeg ser hver eneste dag og noen som jeg ikke har sett på et halvt år. Det er alltid så hyggelig å så gamle venner igjen.

Så storkoste vi oss blant alle mat- og godteribodene. Frukt og bær dyppet i sjokolade, lakris, sukkerspinn, vårruller, burgere, opphogde poteter, smulteringer og brente mandler. 

Vi vandret blant alle jallabodene som solgte alt fra rosa cowboyhatter til Pink Floyd t-skjorter. Og det var nettopp disse bodene som fikk meg til marken. Det er alltid så utrolig gøy å se på alle rare, stygge og sjarmerende tingene disse menneskene har å by på. Karasuller fristet ikke i det hele tatt i år.

Jeg kjøpte meg en stor og nydelig drømmefanger som nå henger på veggen over senga. Jeg og Frida kjøpte et armbånd med like mønster i forskjellige farger (den minste på bildet), og det minte meg på da jeg og vennene mine pleide å kjøpe hjertekjeder hvor det stod "friends forever" på med navnene gravert bak. Også fikk jeg to herlige ringer for hundre kroner, og "det er ikke alltid jeg er så grei" sa selgeren.


Dagen i går har vært en herlig start på helgen, selv om gleden ikke var like stor som i fjor. Men det går bra, for når man mister gleden på noe - så finner man gleden på noe nytt. Hvordan har helgen din vært så langt?

gammel bekjent og nye gensere

Du har ikke møtt eller hørt stemmen til personen på fire år, og plutselig sitter dere der ovenfor hverandre. Det er rart hvordan vi mennesker møter hverandre, blir kjent med hverandre, blir glad i hverandre og deretter glemme hverandre helt.

I dag har vært fint. Jeg var på kafé Nummer Tre med noen venniner. Ei jeg har kjent siden førsteklasse, ei jeg har kjent siden åttende klasse og ei jeg har kjent i snart seks timer nå. Hun fra førsteklasse har jeg ikke sett på lenge. Etter at jeg flyttet fra Raufoss for fire år siden har jeg hatt lite kontakt med de gamle vennene. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har bare aldri følt trangen. Men det var så koselig i dag. Det var fint å høre en velkjent stemme, men likevel så ukjent. Det var fint å mimre tilbake og tenke på at "åh hun har ikke forandret seg" eller "det ville hun aldri ha gjort før".Òg etter å ha snakket og spist, spist og snakket, dra vi videre til kjøpesenteret. Jeg fant endelig en gave til lillesøstera mi som fyller år om fem dager, og gjorde et kjempekupp selv. Det blir godt med varme gensere i dette høstværet!Er det noen du ikke har møtt på lenge som du kanskje savner litt nå?

rooi rouge rojo rauður rosso ruber raudonas rood


Her var jeg virkelig i trygge hender!

Rødfargen fra Vietnam hadde falmet bort etter tre uker. Tre(!) uker... Jeg burde ha skjønt at man som oftest får det man betaler for. Det kostet meg jo i underkant av trehundre kroner for å klippe pluss farge og stripe håret der! Det var ugler i mosen, og det burde jeg ha skjønt.

Etter å ha tuslet rundt med brunoransj hår den siste uken, har jeg endelig klart å dratt meg ned til Vita sammen med Sara-gullet for å kjøpe Schwarzkopf LIVE COLOR XXX Red Passion en rød farge. Også var det bare å sende melding for å be de fine menneskene, som jeg har klart å love bort håret mitt til, om å komme over. Mina og Marte kom kjørende på scooter, mens Frida var ikke å se før andre gangsfarging.

Så etter cirka førti minutter med vond snuslukt og masse kløing på hodebunnen fikk vi et resultate som jeg ble veldig veldig fornøyd med:

livstegn

 width=

Kan ikke tro at det nesten er tre måneder siden sist jeg blogget. Tiden har gått veldig fort og noen ganger er det vanskelig å holde følge med virkeligheten. Jeg må ha kjørt virkelig fort i svingene! Det er åttito dager siden jeg ble seksten. Syttifire dager siden farfar sovnet inn. Trettifire dager siden jeg kom hjem fra Vietnam, og tyveni dager siden jeg begynte på videregående skole. 

Nå ligger jeg nydusjet på rommet mitt, hører på Iron & Wine og kjenner at det dundrer i føttene etter å ha vært på tur med de nye gummistøvlene. Jeg må innrømme at øyebllikk sånn som dette er fine. Også vil jeg bare si at jeg skal blogge på blogg.no igjen. Har til og med fikset bloggdesignet og alt! Wordpress var rett og slett for komplisert. Hehe.

Vi blogges (:Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits