do you dare to cross the road?

Veien i Vietnam er syke! Mopedistene og bilistene stoppet ikke for deg om du skal over veien, det er du som stopper for dem. Jeg tørr seriøst ikke å gå over veien alene, og må som oftest bli leid over. Fant en video på YouTube som viser deg akkurat hvordan det er.

bursdagsfesten til Nelly

Nelly fyller egentlig år den 18.Desember, men feiret den 19. Vi spiste på resturanten Ngoc Suong, hvor typisk vietnamesiske retter ble servert. Etter det dro vi til An's, en kafé med gode drinker og fantastisk interiør. Jeg fikk bruk for mine nye lilla circle linser.Bursdagsbarnet og kaken sin.


update from vietnam

Hver dag besøker jeg bestefar på sykehuset enten fra kl. 12-13 eller 18-19. Ofte drar jeg begge åpeningene for besøk, men vi er mange i familien og da må nesten alle få sjansen til å besøke han. Det er utrolig vondt å se på bestefar, hvor sliten og vondt han kanskje har det. Bedre blir det ikke av å se på pasientene som ligger i samme rom. Det eneste som er igjen av dem er skinn og bein. Bestefar ser faktisk friskest ut der, han som har en del kjøtt på kroppen. Men likvel venter vi alle, og holder på det lille håpet vi har.

Ellers bruker jeg resten av "fritiden" til å dra på kaféer, shopping, trene (!) og andre aktiviteter sammen med søskenbarna mine. i Vietnam finner du en masse tema-kaféer, digre kjøpesentre og endeløs av resturanter. Trening må jeg gjøre kl. 6 om morgen, hvis jeg ikke vil puste inn all røyken fra mopeder og biler eller svette ihjel under sola.

NYDC café i sentrum av Ho Chi Minh City. Khanh og Cuong.


Beste ostekake jeg noen gang har spist! F.v. Tiffany, Kristin (bor også i Norge), meg og Khanh.


Tiffany og Kristin.


Kristin og meg. Tee-hee.

greetings from vietnam

Heisann!

Jeg har vært på farten helt siden jeg kom hit på tirsdag. Veldig digg å komme bort fra -15 minus til over 25 varmegrader! Ettersom jeg har fullt tilgang til internett her, skal jeg prøve å blogge så ofte jeg kan. Vietnam ligger dessuten 6 timer foran Norge.

På flyet fra Norge til Finland


2 timers mellomlanding, slitsomt!

Tidsfordrivende for 9 timers flytur fra Finland til Bankok, Thailand (i tillegg til mini-skjermen med film og musikk på setet foran)


Skysight fra flyet og ned på Bankok

5 timers mellomlanding i Thailand, enda mer slitsomt

Skysight om natten over Bankok

Skysight over Ho Chi Minh City, Vietnam

i'm holding on to the hope I have inside


♫ Promise of a lifetime - Kutless

Livet mitt akkurat nå føles ut som en stil jeg skrev i 9.klasse, og jeg har en liten mistanke om at jeg viste at noe sånt vil skje en gang. Farfar kan dra fra oss når som helst og han er 9187.8km unna. Jeg har egentlig mattetentamen på tirsdag, men fikk flyttet den til i morgen. Det vil si at jeg enten drar til Vietnam i morgen kveld, eller tidlig på tirsdag. Vet ikke om jeg kommer til å blogge når jeg er der, med tanke på alt som skjer. Døden er naturlig, men det betyr ikke at det ikke gjør vondt. Jeg er så sliten.

Sources: WeHeartIt, YouTube

eff this I'm going to Hogwarts

Det er bare én tentamen igjen, men likevel er det også den verste. Matte tvinger hjernecellene mine til å produsere flere. Noe som forklarer hvorfor hjernen mine er fullt av fuck. He-he-he... Tror jeg trenger en pause før jeg begynner å studere.

Source: WeHeartIt

 

mtwtfss weekday #2

mtwtfss weekday

"stell deg bak hesten, så tar jeg et bildet!"

Herregud, det er -8 grader ute i dag! Nesten sommer dette altså. He-he. På skolen i dag hadde vi ridetime i gymmen. 6 stykker fikk lov til å være med, og jeg var selvfølgelig en av dem. Det må ha vært den beste gymtimen noen gang. Så utrolig gøy det var å sitte på hesten, og følte at du faktisk hadde kontroll (jeg hadde faktisk det)! Vi fikk prøve å skritte, trave og hoppe over en planke alene. Åh, jeg vil sitte på en hest (ponni) igjen!

the lights in my head flip off and on

Jeg vant denne tegningen på Martine sin blogg. Hun er så utrolig flink! Det er virkelig urettferdig hvordan noen kan være så talentfulle, mens andre rett og slett er født med to venstrehånd (med mindre de er skeivhendt).


♫ The Rabbit - Miike Snow

double facepalm

Hei.

Jeg klarte å miste mine nye øretelefoner ute, da jeg stresset meg til skolen på tirsdag. De er hvite, og hvit synes jo nesten ikke i snøen. Herregud, jeg fikk dem nettopp! De var dyre også. Veldig, FML moment. Nå har jeg overgitt meg til mine fristelse, og dratt meg ned på CC. Kjøpt meg nye øretelefoner, og klær som jeg egentlig ikke burde ha kjøpt. Jeg har altså brukt opp pengene jeg egentlig skulle spare til et polaroid kamera. Double FML moment.

sundays are be-creative-days

Søndager må være de dagene jeg helst vil være hjemme, stenge meg inne på rommet mitt og tilbringe kvalitetstid med meg selv. På søndager er butikkene som oftest stengt, og dagen før mandag. Det er en sånn inneklemtdag hvor man egentlig ikke har så mange alternativ på aktiviteter. For meg er søndager blitt en være-kreativ-dag. Stenge meg inne på rommet mitt og produsere et eller annet. Det er faktisk veldig koselig og tilfredstillende.

Sånn skal jeg begynne å ligge for å idémyldre. He-he.

Source: WeHeartIt

outfit 031210


♫ Self Machine - I Blame Coco


Lue H&M Skjerf Indiska Votter Pieces Genser BikBok T-skjorte Carlings Bukse Monki Veske New Yorker Sko Converse

to do: nothing

Avspaserings dag! Hadde egentlig tenkt å dra meg på skolen, siden jeg egentlig ikke har noe å gjøre hjemme. Får finne fram mobilen og se sende noen meldinger da.

Source: WeHeartIt

hello december

Etter en tur i svømmehallen for å forfriske kondisen, er det utrolig deilig å sitte innepakket med ulltepper. Peisen knitrer i bakgrunden mens jeg prøver å fiske fram mine basic kunnskap om nynorsk. Norsktentamen i dag gikk ganske greit, med tanke på at jeg ikke fikk skrivesperre og dro fra skolen halv et. Nynorsktentamen er i morgen, og jeg må innrømme at det er den jeg hater mest.

Men herregud! Jeg har nesten helt glemt at det faktisk er første desember i dag! Lillesøstra mi måtte minne meg hele tre ganger, før jeg endelig åpnet den første adventsluka. Tiden venter virkelig ikke på noen. Jeg må nok lage meg en kopp kakao (om ikke to til småsøskene mine), før Jul på Månetoppen begynner. Vil du komme i julestemning, er det bare å slå på NRK klokka atten null null!

Source: TumblrJeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits