damn sexy sweaters

so, people kept requesting a chris brown sweater, even though we said we don’t condone domestic abuse.
here’s what chris brown should be remembered for. not a sexy magazine photo shoot, or him trying to look badass. for all the chris brown fans <3

 

Se! Se hvor utrolig deilige og forførende disse genserene er! Jeg hadde veldig lite å gjøre på skolen i dag (med alle de fritimene og sånt hihi) også så fant jeg disse skattene på denne - http://sexy-sweaters.tumblr.com - bloggen. Og det gjorde dagen min plutselig mye bedre. Åh, jeg har lyst på dem! Men... desverre er det ikke til salgs (ennå). Én dag... én dag...

cravings

Én Jeffrey Campbell Lita Platform Laced Boots - NG special

To Store strikkegensere som kan beskytte meg mot vinterkulden. Den på dette bildet er så elsk. Noen som vet hvor man får tak i lignende?
Tumblr_lsnmzxrn801qba7s6o1_500_large

Tre 35mm undervannskamera og Diana F+ inkl. instant back.
Tumblr_ldvzppmx9m1qcg636o1_500_largeTumblr_l49tt3050r1qza6kro1_500_large

Fire En sånn lue. Tror jeg må finne litt garn snart. Den er så fin fin.
Tumblr_lt459qutjy1qiqbqio1_500_large

Fem Øyrepynt. Åh, jeg gleder meg til jeg får nytt bankkort!
Tumblr_lsalvjrtbz1qe4vldo1_500_large
Vortex
9099_large 

i want to be a nasty gal


Bildene er linket.

Bare se, se på de fantstiske plaggene. Lag på lag med herlighet inntil den bare huden på en sommerdag. Disse bildene burde være ulovelig for meg å se på. Ulovelig fordi det skader meg, og ulovelig fordi det oppfordrer meg til å rane en bank - bare for å kjøpe disse herlighetene.

Jeg vil ha på meg de klærne. Jeg vil ta sånne bilder. Jeg vil være en nasty gal.

white hair

000000325260-jessica_stam-fullsize_large

Tumblr_lk8ph4h8rb1qa124go1_500_large

Tumblr_ljxm44wdxj1qdpcm9o1_500_large

Tumblr_lkkebinukq1qg7shxo1_500_large

Tumblr_lk6gw3a8ie1qj246ao1_500_large

Tumblr_lk2stsplbk1qbmz22o1_500_large

Tumblr_ljs1dvgrid1qal30oo1_500_large

Tumblr_lcmlpxztzy1qb6jeto1_500_large

Sonja_3_by_iguanabraid_large

Akkurat nå synes jeg at hvitt hår er noe av det fineste som finnes. Ikke platinablondt eller grått eller sølv. Hvitt. Som bomull. Som snøen. Som blanke ark. Som hvite brudekjoler.

Skal jeg? Kler jeg? Tørr jeg? Kan jeg?
Så mange spørsmål, så mange dilemmaer. 

wild & tame

Monki er like fantastisk som alltid. Jeg får lyst til å ignorere alle konsekvenser, ta første tog til nærmeste Monki-butikk og brenner penger på disse herligheten som får vannet i munnen min til å renne.

hexagon necklace purple

Fra Weekday. Jeg er veldig veldig forelsket. Må kjøpes, og det fort!

fashion against aids 2011

 

 

Øverst på ønskelista fra H&M sin Fashion Against Aids collection er vesten i midterste bilde.

Hva synes du om årets kolleksjon?

everest


// Everest Show_Weekday

h&m inclusive

Hennes & Maurtiz sin nye Inclusive kolleksjon kan bare forklares med ordet deilig. Om det var mulig å spise klær, ville jeg spist meg trill rund. Dette er min nye inspirasjon og motivasjon til å skaffe meg en sommerjobb. Forhåpentligvis vil en eller annen klesbutikk trenge ekstrahjelp til sommeren, og forhåpentligvis har ikke halve Gjøvik søkt på de samme butikkene jeg skal.

Her er en liten godbit til dere. Fra og med nå og til 20.mars kan du få 25% rabat på en valgfri vare når du handler på H&M sin nettbutikk. Dette får du ved å oppgi rabattkoden 9052.
Happy shopping!mtwtfss weekday #2

mtwtfss weekday

i'd love some sunshine in the bags

moustaches - the ladies like

Skulle ønske jeg viste hvor jeg kunne få tak i disse tingene i Norge.

Kilde: Tumblr

samvittighet på beina

http://vegetarian-shoes.co.uk

Snakk om samvittighet på beina! Har alltid hat lyst på Dr. Martens, men disse her er ikke bare kulere og billigere. De er også skinnfrie! Forhåpentligvis har jeg nok penger etter jul.

fujifilm instanxDet er helt sikkert at jeg skal kjøpe meg dette kameraet neste gang jeg er i Vietnam. Prisen er kanskje rundt 750kr bare + film (pakke m/10stk) til rundt 50kr. Skulle ønske at bildene kunne være kvadrater, men de var egentlig veldig søte sånn små. Også må jeg jo kjøpe sånn veldig søt album til bildene som jeg ikke henger opp på veggen. Åh, jeg gleder meg allerede!

polaroid kamera

Det gikk opp for meg at det er den 29.juni i dag. Alså, i morgen fyller jeg 15! Tror det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er et polaroid kamera. Det er utrolig geniale, kule og retro! Men jeg kan ingenting om sånne kameraer, har noen der ute erfaringer med polaroid?

Freja lazed zip boots


Så på dem! Er ikke de utrolig nydelige? Hadde det ikke vært for at de koster like mye som iPhonen min, så hadde jeg bestilt meg dem for lenge siden. Egentlig kan jeg jo kjøpe et par lignende fra Chicy, men det er liksom ikke helt det samme. De er fra Alexander Wang.

Alle har vel noe de ønsker seg, men ikke har råd?

Har du 220.000kr du ikke har bruk for?


// We♥It


// Google

Mini coopere må nesten være verdens søteste bil! Okay, vis vi ser bort fra sånne små-rosa-Hello Kitty-biler som jeg aldri ville ha kjørt i uansett. Det er akkurat en sånn bil skal jeg skaffe meg når jeg får førekort, og det er nesten bestemt alså. Uhm... egentlig kan jeg like godt begynne å spare nå (noe jeg selvfølgelig ikke klarer). Eller, kanskje det er noen der ute som har lyst til å gi meg ca. 220.000kr?

Hva er drømmebilen din?


Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits