materialistisk glede


Dr Martens Pascal Tepastry Grey

Disse nydelighetene er på vei til meg i dette øyeblikket. Åh, jeg kan virkelig si at jeg er lykkelig akkurat nå. Tommel opp for materialistisk glede! asdfghjk

PS! Det er forsatt mulig å være med i konkurransen hvor du kan vinne ear cuff med svarte fjær på. Trykk her.

beginnings

Dette året startet med mange pscchk og boom boom en ikke så kald natt i Lillehammer. Tommel opp for dårlig beskriving av fyreverkerilyder

Image and video hosting by TinyPic

Etterfulgt av utbytting av min to år gamle iPhone 3Gs mot en HTC Sensation XE. Så utrolig uvant, men på en positiv måte.

Og et nytt år betyr samtidig en ny notatbok som skal bli fyllt opp med lister, tanker, inspirerende ord og små hemmeligheter mellom sidene. Kjøpt i Vietnam.

Jeg håper dette året vil bestå av magi, drømmer og en masse galskap. Jeg vil lese bøker, klemme mennesker jeg er glad i og kanskje lage litt kunst - skrive, tegne, bygge og leve som bare jeg kan. Og jeg håper at i løpet av dette året, så vil jeg overraske meg selv, ikke bare én gang - men gjerne flere ganger.

Hva er dine nyttårsforsettelser?

the world

Se så fin verden er der den henger på veggen.

Photobucket

I dag våknet jeg opp ved siden av bestevennina mi. Det var vedig fint. En stund siden sist, nå.

Nå skal jeg puste inn det siste av november, studere det nye verdenskartet og tenke tanker som:

- hvor stor verden er.

- hvor mange det er som blir født og dør i akkurat dette øyeblikket.

- hvor heldig jeg er som ble født og bor i Norge.

- hvor tilfeldig det er at jeg befinner meg akkurat her og nå.

- hvor liten jorda egentlig er i forhold til universet.

- hvor mye jeg har lyst til å reise bort. 

- hvor lenge det tar før det er ingenting igjen av meg, deg eller resten av verden.

Din tur!

my new friend, niaÅh, gjett hvem som endelig bestemte seg for å dukke opp?
Mine Jeffrey Campbell-wannabes fra Nelly (klikk her for å komme direkte til skoene)! De er så så fine at jeg tusler rundt på rommet, opp og ned trappene og til og med ligger i senga med dem. Har desverre glatte såler, så jeg må kjøpe anti-gli så fort som mulig.

Mamma synes de tretten og en halv centimeterne + fire centimeter platå er altfor høye. "Hvordan kan du gå i noe sånt?" Pappa sier seg enig. Later som om jeg ikke kan høre dem og danser videre.

Hvor høye sko synes du er for høyt?

på vei

Ting som snart kommer snikende ned i postkassa mi.

1 Wreck This Journal av Keri Smith. Kjøpes her. Fordi den vil hjelpe meg med å være kreativ når vinterkulden fryser hjernen. Det blir spennende.
Tumblr_lntubv5xij1qal0l6o1_500_large
2009040100530320090401005258


2 Nia platåsko fra Nelly. Kjøpes her. Fordi jeg blir nesten enåtti og fordi Jeffrey Campbell er for dyre og fordi jeg vil gå med dem før snøen kommer.


3 Utvidninger, plugs og spiral fra Crazy FactoryFordi det blir godt å ha noe nytt gjennom øreflippen og fordi jeg synes det er fint.

 

4 The Great Gatsby av F. Scott Fitzergald og Veronkika decides to die av Paulo Coelho. Fordi jeg er desperat etter lesestoff og fordi det er fint å sitte foran peisen med en bok en og en kopp kakao med pisket krem på toppen.
Tumblr_lsog0ltf7y1qgu2jio1_500_large

/ingen av bildene er mine

psst

Visste du at når du er på shopping og betaler med bankkort, så vil du ende opp med å bruke mere penger enn det du hadde gjort om du betalte med kontanter? Det har noe med at hjernen din ikke regristrere pengene du bruker fra kortet som ekte. Har du kontanter vil du kunne se og kjenne at det blir borte.
I Rød genser fra Carlings   II Grå strikkegenser fra Gina Tricot   III Svarte knesokker og burgunerøde strømpebukser fra BikBok + 718 Bronze Patina IsaDora neglelakk fra Cubus

PS! Det er forsatt mulig å vinne notatboka som ser og lukter ut som en sjokolade. Bli med her. Jeg og Frida skal lese gjennom alle svarene i morgen, og da får dere vite hvem som får søtklumpen i posten. Hihi.

ebony & ivoryI går kom pappa og mamma hjem med en splitter ny Arius YDP-v240. Pappa kan nemlig spille, og ønsker at meg og søskene mine også skal lære oss å spille. Nå står den på sine bein og ser på meg mens den smiler overlegent med sine svarte og hvite tenner. Den står der, ved balkongdøra, og minner meg på at dette er virkeligheten. Og virkeligheten er ikke sånn som drømmene mine, for i drømmene kan jeg spille. Da spiller jeg som om det er det eneste som betyr noe her i verden.

Image and video hosting by TinyPic

Monday av Ludovico Einaudi på en mandag. Kiss the rain av Yiruma på en dag det regner. Moonlight Sonata av Beethoven under måneskinnet. Suteki da ne fra Final Fantasy på en dag jeg føler meg forelsket. Livet hadde vært herlig da.

Kan du spille et intrsument? 

new stuff #3


Shorts fra H&M Conscious collection


Belte med veske fra Lindex

Jeg gleder meg til å bruke disse herlighetene i sommer. Shortsen kan jeg se for meg på stranden, mens beltet med vesken kan brukes på festival eller konsert. Jeg har allerede store forventninger til sommeren.


Har du startet med å bygge opp sommergarderoben? 

romdekorasjonerPapirsvanene skal henges i tråder, deretter festet til taket. Svalene skal klistres på veggen ved senga. Det kommer til å ta tid før jeg endelig blir ferdig, men jeg er helt sikker på at det er verdt det!

Da bestefar var veldig syk, brettet jeg og Julie over hundre papirsvaner til ham. Det sies at hvis man bretter hundre(?) papirsvaner, vil den personen du ønsker god bedring til bli bedre. Jeg vet ikke om det er sant eller ikke, men bestefar lever forsatt. Og jeg håper han kommer til å leve i mange mange år til.

Svalene fikk jeg pappa til å lage med lasermaskinen vår. De ble altså skjært ut med laserstråler, rett på dekalpapir - tror jeg. Bildet av svalene fant jeg på bloggen til Julie. I så fall, er det "hjemmelaget".

Hva liker du å dekorere rommet ditt med?

new stuff #2


Topp fra Gina Tricot


Skjorte fra Gina Tricot


Solbriller fra Glitter


Topp fra BikBok


Shorts fra BikBok

De tre første tingene kjøpte jeg i dag, da jeg var på CC med Tina og Anna. Solbrillene har jeg hatt lyst på lenge, men desverre aldri funnet et par som faktisk passet ansiktsformen min. De fleste var bare for små, og fikk ansiktet mitt til å se fem ganger større ut. Skummelt. Men nå har jeg nesten funnet det perfekt paret. Hihi. De tre siste tingene kjøpte mamma til meg på torsdag. Hun kan være veldig søt når hun vil.

Nå sitter jeg her og regner matteoppgaver så det suser. Mattetentamen på mandag. Gleder meg bare til å få det overstått. Må være den kjedeligste helgen på lenge. Er hjemme alene i tillegg. Hvordan går det med helgen din?

i'm an undercover-ninja in an oversized hoodie

Det var kanskje i januar, da jeg fikk vite at jeg hadde vunnet en tegnekonkurranse på skolen. Den gikk rett og slett ut på å lage en logo til skolegensere. (Innlegg om det her.) Jeg er forsatt overrasket over at jeg vant, så jeg tipper at jeg var den eneste som sendte inn bidrag. Hah.

I dag kom genseren da. Tre, nesten fire måneder etter at jeg hadde kjøpt den med mine egne penger og jeg synes jeg burde ha fått den gratis ettersom det var jeg som tegnet det lol. Ganske treight service, så alle som hadde bestillt fikk en ekstra genser uten logo på. Genseren jeg kjøpte er mørke grå og er i str. XL.

Føler meg som en ninja i den. Min nye deilige kosegenser!
あなたは何だと思いますか? ninjaspråk

to nye hull

// trøttface

Jeg kom hjem fra Trysil, med to nye hull i det venstre øret. De svarte rundingene på bildet. Nå har jeg til sammen fem hull i ørene - tre i venstre og to i høyre. Jeg husker ikke en gang når jeg fikk mitt andre hull i det høyre øret, men det var en bursdagsgave en sommer. Det gjorde jeg hos frisøren.

Foreldrene mine hadde ingen anelse før i går, da fortalte jeg pappa det først. Han var ganske så likegyldig, og lurte bare på om det virkelig gikk an å stikke hull i øret med en vanlig øredobb. Jovisst. Mamma derimot var skuffet, og lurte på om meningene hennes hadde noen betydning for meg.

Jeg liker bare tanken på at jeg gjorde det uten tillatelse. Veldig spontant, litt rebelsk og føles kjempegodt.

Hvor mange hull har du i øra? 

new stuff from bikbok

denim flowers

Fant denne herligheten på en bruktbutikk i Lillehammer, og fikk den for 40kr! Jeg er superfornøyd med kjøpet, og gleder meg allerede til å bruke den i sommer over en fin sommerkjole. Mamma er ikke like begeistret. Hun synes at brukte klær var skikkelig ekkelt.

Hva syns du om brukte klær?

new stuff

Tingene jeg kjøpte i Oslo. Hadde ikke med meg så mye penger, men følte heller ikke at jeg skulle ha brukt noe mer enn det jeg gjorde. Fikk kjøpt det jeg ønsket meg til våren, men fikk øye på så mye annet jeg virkelig hadde lyst på! Masse fine sommer shortser, søte topper og utrolige hatter. Gleder meg allerede til neste gang jeg kan shoppe sånn som dette igjen.

New harem bukse fra H&M.


Skjorte fra BikBok.


Topp fra BikBok.


Topp fra BikBok.


Chino bukse fra Cubus.


Oversized t-skjrte fra Monki.


Skjørt fra Monki.


Belte fra Monki.

purchases 050211


T-skjorte / Monki


Singlet / Weekday


Oversized vest / Monki


Ring / H&M

flags and stripes

Vesker jeg kjøpte fra Vietnam, kostet meg rundt 100 kroner for hver av dem. Utrolig billig, selv om de kanskje ikke er av den beste kvaliteten.Minner på spørsmålsrunde.

looking through new glasses

De er med styrke, selvfølgelig. Det var skikkelig digg å bruke briller igjen! Slipper en del tørre øyer på grunn av linsene. Men ja... Hvilken av brillene kledde jeg best?

fra meg til megselv

Siden det er bursdagen min i dag, så kjørte pappa hele familien og Oanh til Hamar for en shoppingrunde før gjestene kom. Jeg og Oanh løp rundt som tullinger, og til slutt måtte mamma så og si tvinge oss ut av kjøpesenteret. He-he. Det avr jo søren meg salg på de skoa jeg har hatt lyst på lenge!


199,- fra DinSko (salg)


199,- fra DinSko (salg)


99,- fra H&M

leopard ringJeg elsker den nye ringen min! Den kostet bare 50 kroner fra Pieces, og er definitivt et av mine beste kjøp noensinne (selv om jeg egentlig ikke er noe glad i gull). Har egentlig kjøpt den for noen dager siden nå, men jeg har ikke fått vist den fram til dere. Data'n er jo klikk, remember? Den vil ikke lese minnekortet, men pappa fant overføringskabelen til meg i dag! Så ferske bilder betyr mere blogging!

Hva synes du om ringen?

Første gang jeg bestiller fra Nelly

Det hemmelige salget på Nelly startet i dag! Kjempe bra tilbud på massevis av varer. Jeg har allerede klikket hjem tre ting til meg selv. Dette er faktisk første gang jeg kjøper noe fra Nelly, og har faktisk ganske store forhåpninger. Gleder meg selvfølgelig også! For dere som ikke har fått tilsendt salgskoden på mail, så skal dere få den fra meg: VIPSUMMER2010 Happy shopping!

Dette har jeg kjøpt:Monki Weekday

Sist jeg var i Oslo med klassen var hovedmålet mitt å besøke de to butikkene Monki og Weekday. Det fikk jeg gjort, selv etter litt leting. Skjønte nemlig ikke hvor de butikkene lå. He-he.

Det første jeg tenkte på da jeg gikk inn på Monki var hvordan butikken så ut. Speilvegger og tak med masse fargepynt prydet butikken. Monkis design beskrives som «et fantasifullt walk-in closet der Tokyo street style kombineres med skandinavisk motebevissthet». Det var veldig fancy ved første øyekast, men Gud hvor vanskelig det var å finne fram til ting! Jeg klarte så vidt så se gjennom klærene, for alle fargene stod i veien.Weekday på den andre siden er det stikk motsatte av Monki. De fargene som slo meg, etter å ha gått helt rundt og inn på butikken - noe jeg ikke trengte å gjøre, var svart, hvitt og grått. Hyllene og stativene som klærene var på var spesielt formet. Jeg må nesten innrømme at det var litt rotete, selv om det var utrolig kult. Klærene viser en mer rocka stil og boyfriend hos jentene, mens guttenes klær var litt mer feminint. Det er som å forminske kontrastene mellom gutte- og jenteklær.Har du vært på butikkene? Hva synes du?

Today's purchases


Katarine Dress Pink(Nude) fra BikBok.


Spets Lace Leo fra BikBok.


Cycle Print Cherry og Ass fra BikBok.


Øredobber og ring fra H&M.

Uff, nå har jeg brukt penger igjen! Jeg hater når det er salg, for da må man jo kjøpe... Kan noen please sperre meg inne i et bur de neste månedene?Gårsdagens innkjøp


Alt fra H&M. Hatten er fra gutteavdelingen.

Jeg må innrømme at i går så var det en av de dårligste Oslo-shoppingturene jeg noen gang har vært på. Zara, Gina Tricot, Weekday, Monki, BikBok og Mango. Alle de butikkene er mine favoritter, men alikvel fant jeg ingenting. Hatten hadde jeg jo selvfølgelig bestemt meg for å kjøpe, så det var bra at jeg fant en jeg likte. Men jeg hadde også planer om å kjøpe en blomstershorts fra BikBok, men alle de var utsolgt. Æsj.

Fashion Against AIDS 2010 collection

H&M har gjort det igjen, men denne gangen overrasket de meg virkelig! FAA kolleksjon har nemlig blitt laget to ganger tidligere, men da har det alltid vært t-skjorter som er blitt designa av kjendiser. Men i år har de tatt det et hakk lengre opp. Kolleksjonen består nemlig ikke bare av klær, men også av smykker, hodetelefoner, telt, campingstoler og soveposer! Kolleksjonen kommer ut 20.mai.

Mine favoritter fra kolleksjonen:
Hva synes du om kolleksjonen? Så du noe du likte?
Denne kolleksjonen er en absolutt win-win for de som kjøper!

Mint green ballerina
BikBok // 49,-

Denne kjolen har jeg hatt lyst på en liten stund nå, men har aldri orket å kjøpt meg den. Men da jeg kom hjem fra skolen i dag så jeg på Facebook at ukens salg er denne kjolen, som da nå bare koster 49kr! Herregud, det er jo ingenting! Ikke snakk om ork eller ikke nå lenger. He-he.

Hva synes du om kjolen?

BIKBOK summer collection 2010Jeg heter Vivian, er seksten og bor i en liten by ved Mjøsa. Alltid har jeg vært glad i fotografering, skriving, tegning, musikk og overfladiske ting. Akkurat nå liker jeg burgunderrød, sennepgul, militærgrønn og octopus. Jeg elsker lukten av bøker, kaffe og nyvasket hår. Er ei vietnamesisk jente som drømmer om å fly.

Venneforespørsel

viviango@hotmail.com
eleutheromania -

Read the Printed Word!Norske blogger

hits